Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 201115 yıl Yazar comment_9137 Sistemi kapatma düğmesi mevcut hemen vitesin önünde ona bastın mı araç stop etmez Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 201115 yıl comment_9144 Cevaplar icin tesekkur ederim. Merak ettigim bir diger konuda Bluetooth ve sesli kontrol sistemi.. Radyonun ve klima nin sesli komutlar ile kontrol edilebildigi yaziyor. Ayrica telefon gorusmelerinin de bluetooth baglantisiyla aracin speaker larindan yapilabildigi soyleniyor. Zahmet olmazsa bir dahaki sefere bunlar icinde birer video ekleyebilir misin?? Sesli komutlari alan mikrofon nereye yerlestirilmis?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 201115 yıl Yazar comment_9145 Rica ederim, Sorularınız için Bu konuya bakabilirmisiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 201115 yıl comment_9146 Woooaaaawww... Gercekten harikaymis.. Bu sitede gercekten harika, cok faydali oluyorsun ... Ben biraz dusuneyim, aklima takilan yeni sorular muhakkak olacaktir.. Buraya yazarim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 201115 yıl Yazar comment_9147 Woooaaaawww... Gercekten harikaymis.. Bu sitede gercekten harika, cok faydali oluyorsun ... Ben biraz dusuneyim, aklima takilan yeni sorular muhakkak olacaktir.. Buraya yazarim Herkesin emeği var burada Zaman zaman sırayla aktif oluyoruz işte İlgili konularda sorularınızı sorabilirsiniz tabiki Biz teşekkür ederiz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 201115 yıl Yazar comment_9152 Aslında orada bebek arabası yerine seni dikecektik de Yanımda değildin Şanslısın Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 201115 yıl comment_9177 Elinize sağlık arkadaşlar, çok faydalı ve güzel olmuş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201115 yıl comment_11257 Sizden bir ricam olabilir mi ? Ben en çok sesli komut sistemi Türkçe'de nasıl tepkiler veriyor onu merak ediyorum.Imkanı olan varsa bununla ilgili uzun bir video çekebilir mi ? Avrupa yada Amerika'da ki Focuslarda çok güzel ve hızlı çalışıyor ama Türkiye'dekini merak ediyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201115 yıl comment_11258 sanırım alper arkadaşımızın böyle bir videosu vardı.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201115 yıl comment_11268 link verebilir misiniz ben bulamadım da Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201115 yıl Yazar comment_11269 Video bu kardeşim Sesli Kontrol denemesi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201214 yıl comment_40214 Arkadaşlar Aktif Şehir İçi Güvenlik Sistemini nasıl aktif ediyoruz .bi türlü bulamadım. araç stly plus Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201214 yıl Yazar comment_40215 Arkadaşlar Aktif Şehir İçi Güvenlik Sistemini nasıl aktif ediyoruz .bi türlü bulamadım. araç stly plus Yol bilgisayarı menüsünde mevcut.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın