Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201213 yıl Yazar comment_133980 Bak bendeki dışta oluyor demek. Ön cam ısıtma yok mu sende? Dista olması normal havayla ilgili tamamen. Varda beklediğim gibi çalışmıyor yani klimada daha çabuk çözüyor. Derdim çözmesi değil 1 dk bile sürmüyor ancak bunun oluşmasını bir sorun olarak görüyorum. İceride bir nem kaynağı var gibi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201213 yıl comment_133982 Bende şöyle bi durum oluyor; araç park yerinde 2-3 metre önünde ve sağ yanında duvar var. Sabah bu kısım larda buğulanma oluyor.. fakat önü açık olan sol yanında buğulanma yok.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201213 yıl comment_133985 Arabanızın içinde ıslak bişey vardır paspas, koltuklarda falan hafif ıslaklık olabilir veya sıvı koku kullanıyosanız o da yapar. Aynaya astığınız koku kağıtlarıda.. Havalandırma yollarına parfüm vs sıkmışsanız o da neden olabilir vs bir çok nedeni olabilir Önerim ; Arabanızı park edeceğiniz yere 1 km kala tüm camları açın içerdeki dışardaki hava aynı ısıya gelsin eşitlensin..(Buğu içerdeki-dısardakı havanın farklı sıcaklıklarda olduğu zaman olusur.) Havalandırma deliklerini kapatmayın.. Veya plastik bir bardağı, kapta olur farketmez tuz doldurun bütün nemi emer.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201213 yıl comment_133996 Dikkat ediyim bundan sonra da şimdiye kadar dikkatimi çekecek kadar olmamış demekki. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201213 yıl Yazar comment_133999 dikkat edilmeyecek bişey değil yol görünmüyor Bde iktisatta EAda hepsinde oldu mesela bu hafta. yarın sabah 8de evden çıkıcam bakalım sabah nasıl oluyormuş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201213 yıl comment_134003 Camı içten camsil ve uygun, kaliteli bir bezle güzelce temizle bir istersen, yıkamacılardaki bezler bile sebep olabiliyor, örneğin benim, bezin geçtiği her yer olduğu gibi buğu oluyor bazen. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201213 yıl comment_134005 Camı içten camsil ve uygun, kaliteli bir bezle güzelce temizle bir istersen, yıkamacılardaki bezler bile sebep olabiliyor, örneğin benim, bezin geçtiği her yer olduğu gibi buğu oluyor bazen. Abi yarın kuruyken eline bi bez al kuru bez olsun ama. Güzelce içten sil her köşesini Kuru bi şekilde aynı şekilde camda kuru olcak. Bidaha buğu yapmaz Bastıra Baaastıra sil ama Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201213 yıl comment_134029 Evet en uygunu bir kez daha içten camı temizleyip öyle bırakarak denemek......Şu ana kadar olmadı...... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201213 yıl comment_134036 dikkat edilmeyecek bişey değil yol görünmüyor Bde iktisatta EAda hepsinde oldu mesela bu hafta. yarın sabah 8de evden çıkıcam bakalım sabah nasıl oluyormuş. O kadar belirgin oluyorsa bende henüz olmadı. Genelde EB ve B'nin oradaki yeni otoparka parkediyorum da genelde 2-3 3-4 saat duruyor araba belki daha uzun dursa olabilir, denemek lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201213 yıl Yazar comment_134050 sabah bişey yoktu, bu saate kadar 3 saate yakın durdu yine bişey yoktu, bakalım yarın B nin grad otoparkında durucak öğleden akşama, bugun eve gelirken tüm camları açıp havalandırdım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201213 yıl comment_134628 Buğu oluşumunun en büyük sebebi;sıcaklık farkı ve taze havanın girmemesidir.Siz aracı park ettikten sonra aracın içi sizin vücut ısınızdan dolayı biraz sıcak kalır.Dışarısı da soğuk olduğundan dolayı buğu oluşur. Hava yönlendiricisinin ön camda kalmasından dolayı park halinde o bölgeden az da olsa hava sikülasyonu devam eder ve ön cama dışardan vuran soğuk hava bu nemi ön cam da toplar. Yarın işe gelirken(sıcak konumda) klimayı kapatmayın ön cama vurmaya devam etsin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201213 yıl Yazar comment_134633 Buğu oluşumunun en büyük sebebi;sıcaklık farkı ve taze havanın girmemesidir.Siz aracı park ettikten sonra aracın içi sizin vücut ısınızdan dolayı biraz sıcak kalır.Dışarısı da soğuk olduğundan dolayı buğu oluşur. Hava yönlendiricisinin ön camda kalmasından dolayı park halinde o bölgeden az da olsa hava sikülasyonu devam eder ve ön cama dışardan vuran soğuk hava bu nemi ön cam da toplar. Yarın işe gelirken(sıcak konumda) klimayı kapatmayın ön cama vurmaya devam etsin. okula giderken aracın içinin ısınacağını sanmıyorum çünkü 5dk sürüyor arabaya inmem ve binmem dün akşam hiç birşey yoktu bakalım bugun ne olacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201213 yıl comment_134637 soğuk tan oluyordur , aracın üzerine bir el sür , orasıda nemli haldedir büyük ihtimal ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201213 yıl comment_134641 Benim de farların içinde buuğu olmuş, dün gece farkettim. Tam sinyallerin olduğu yerde gördüm, detaylı baksam belki farklı yerlerde de vardır. Değişim falan talep etsem mi ki acaba. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201213 yıl comment_134642 kesin çözüm: özellikle kışın park ettikten sonra içerdeki nemli havanın çıkması için en az iki kapıyı açıp araç içini 1 dakika havalandırın. aksi taktirde buğulanma oluyor. daha soğuk havalarda ise içerdeki buğu donabilir de. o zaman daha çok problem oluyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın