Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ömer Şahin

Üye
  • Toplam İleti

    13
  • Katılım

  • Son ziyaret

Ömer Şahin tarafından yazılan her şey

  1. Slm, Konu cok baska yerlere gitti. Ceki demirinin yasal proseduru ve fiyat hakkinda yardimci olursaniz sevinirim....
  2. Arkadaşlar merhaba , Focus III arka romork çeki demiri fiyat ve montajı hakkında bilgisi olan var mı? Gördüğüm kadarıyla çok pahalı malzeme , proje , işletme vs vs .. Bunun ucuz bir yolu yok mu???
  3. Ömer Şahin

    Buğu Problemi

    Buğu oluşumunun en büyük sebebi;sıcaklık farkı ve taze havanın girmemesidir.Siz aracı park ettikten sonra aracın içi sizin vücut ısınızdan dolayı biraz sıcak kalır.Dışarısı da soğuk olduğundan dolayı buğu oluşur. Hava yönlendiricisinin ön camda kalmasından dolayı park halinde o bölgeden az da olsa hava sikülasyonu devam eder ve ön cama dışardan vuran soğuk hava bu nemi ön cam da toplar. Yarın işe gelirken(sıcak konumda) klimayı kapatmayın ön cama vurmaya devam etsin.
  4. Verdiğin bu detaylı bilgi için teşekkür ederim. Keşke bu anlattıklarını daha sessiz yapabilseydi.Kilo konusunda mümkünse hiç girmeyelim.
  5. İnsan kalite-kontrolcü olunsa sanırım böyle oluyor.Meslek hastalığı deyelim...
  6. Daha önce 2 yıl fiesta ya bindim.Bildiğiniz gibi;trent modellerde sadece ön kapılarda hoparlör var.O bile bundan daha iyi ses veriyordu.Sİzdeki araç titanium olduğu için teyp farklı olabilir. Sesi biraz açınca kapılar zırıldamaya başlıyor.Bası 0 'a getiriyorum yine aynı. ( -)'ye düşürüyorum ses bozuluyor. Yada ben beceremedim. İnsan kalite-kontrolcü olunca sanırım böyle oluyor.Bizdeki birazda meslek hastalığı olabilir.
  7. Rafet bey merhaba Yakıt tüketiminiz hala aynı mı? Benim araç 35.000km de Şehir içi:6,8 Şehir dışı:4,8 Bu değerler normal mi? sizce...
  8. Malesef ki artık her arabadan indiğinde o ses seni rahatsız edecek...
  9. Biliyorum, ön cam sezistansını açınca parazit yapıyor.Ayrıca parazit yapmasa bile teyp malesef çok kötü.Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim...
  10. Bu sese normal denilemez diye düşünüyorum.Daha önce de fiesta vardı,onda bu ses yoktu.Ayrıca yeni bir araba almışsın ,arabadan inerken gıcırtı sesi geliyor.Hoş olmuyor....
  11. Park yerim düz ve el freni tam çekili durumda.Evet bencede çok garip bir durum..
  12. İşte o ses geldiğinde aracı sağa sola salla.Ben öyle yaptım ses daha beirgin duyuluyor.
  13. Ömer Şahin

    El Fren Sesi

    Merhaba, Aracı stop ediyorum, el frenini çekiyorum ve araçtan inerken arka lastiklerin ordan gıcırtı sesi geliyor. Hatta aracı sallayınca daha çok geliyor. Adana gizerler ford servisine gittim , abi ses gelmesi normal el freni sıkınca sallantıda ses yapar dedi.Hiiç aklıma yatmadı fakat yapacak bir şey yokmuş....Focus III lerde bu ses normal mi? , sizin aracınızda da bu ses var mı ?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.