Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201213 yıl comment_139753 buğu çözücü spreyler çözüm oluyormu deneyen varmı acaba benim arabada da çok buğu oluyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201213 yıl comment_139755 buğu çözücü spreyler çözüm oluyormu deneyen varmı acaba benim arabada da çok buğu oluyor. Bir ara bunu kullanmıştım memnun kalmıştım önerebilirim http://www.otogold.com/?urun-234-Sonax-Kask-Bugu-Onleyici-Sprey-50ml-.html Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201213 yıl comment_139756 bence araçta bir problem yok tamamen havanın soğumasından kaynaklanıyor benim aracımda da bazen içte buğu oluyor sabahları araca binmeden önce .bazen akşamları da bir yere gidince 2-3 sonra araca tekrar bindiğimde camda buğu oluyor .Genelde soğuk havalarda daha çok oluyor bence bu gayet normal bir olay..sonuçta arabanın içi yolculuktan sonra ilk etapta sıcak oluyor sonra biz arabadan inince içi soğuyor dolayısıyla buğu oluşabiliyor.gayet normal bir olay bu sıcakla soğuk hava birleşirse buğu oluşur camda.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201213 yıl comment_139757 Ben bazen (havanın durumunu göz önünde bulunduruyorum, ) camı bir kaç mm açıyorum. Hani belli belirsiz şekilde. O zaman hiç sorun olmuyor. Buğu olduğunda da zaten çok az oluyor, bir iki kez çok oldu, onda da araç içerisindeki havayı çeviren bir sistem var ya o sistem açıktı. O sistem açıkken acayip buğu yapıyor. Bir de buğulu camı elleri ile silen arkadaşlarımız var ki, ben buna acayip sinir oluyorum, sonra el izleri olduğu gibi camda kalıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201213 yıl comment_139758 Klima yok mu aracınızda, klimanın buğu giderici konumu da var, niye kullanmıyorsunuz? Zaten klimayı ayda en az bir iki kere 10 dakikadan az olmayacak şekilde çalıştırma önerilir,işte tam fırsatı... 5-10 saniyede gidiyor buğu... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201213 yıl comment_139764 Erzurum da buzlu buğu oluyor Cem beyin dediği gibi klimanın buğu giderici konumuna alıyorum birde ön resistansı çalıştırıyorum kısa süre sonra hemen gidiyor..bence buğu çözücülere boşuna para vermeyin.. Aralık 19, 201213 yıl oğuz mete tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201213 yıl comment_139767 Klima yok mu aracınızda, klimanın buğu giderici konumu da var, niye kullanmıyorsunuz? Zaten klimayı ayda en az bir iki kere 10 dakikadan az olmayacak şekilde çalıştırma önerilir,işte tam fırsatı... 5-10 saniyede gidiyor buğu... Buğu ile çok bi problemim olmadı şimdiye kadar ama olmuş olsa da bu çözüm aklımın ucundan geçmemişti :D Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201213 yıl comment_139776 Elmayı ikiye kesin bir yarısını buğ yapan yerlere sürün diğer yarısını yiyin diyorlar denemek lazım Bu yağmur çamurda cam açmayı planlamıyorum ben . Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201213 yıl comment_139783 Elmayı ikiye kesin bir yarısını buğ yapan yerlere sürün diğer yarısını yiyin diyorlar denemek lazım Bu yağmur çamurda cam açmayı planlamıyorum ben . Bence elmaya yazık etme hepsini ye... Eskiden deniz maskelerinin içine patatesi kesip sürerdik. Kesik patates aynı zamanda ağır mobilya kaydırmada kullanılır. Nerelere geldik... Klimayı açın, klimayı! Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201213 yıl comment_139792 Klima yok mu aracınızda, klimanın buğu giderici konumu da var, niye kullanmıyorsunuz? Zaten klimayı ayda en az bir iki kere 10 dakikadan az olmayacak şekilde çalıştırma önerilir,işte tam fırsatı... 5-10 saniyede gidiyor buğu... Tabiii Antalyada yaşayıp klima aç demek ne kadar kolay Buralarda çalıştırdığınız an buz barçaları fırlatmaya başlar Şaka bir tarafa tam 10 dak. olmasada 3-5 dak. araç dışında bekleyerek çalıştırdığımız oluyor..... Aralık 20, 201213 yıl Bekir B. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201213 yıl comment_139796 Tabiii Antalyada yaşayıp klima aç demek ne kadar kolay Buralarda çalıştırdığınız an buz barçaları fırlatmaya başlar Şaka bir tarafa tam 10 dak. olmasada 3-5 dak. araç dışında bekleyerek çalıştırdığımız oluyor..... Sıcak ayardayken klima ancak ortam havası kadar soğuk üfleyebilir, ayrıca benzinli motorların havayı ısıtmaya başlaması 2-3 dakikayı geçmiyor. Dizel kullananlar da az yakıt masrafının bedeli olarak üşümeyi göze almak zorundalar. Ve Bekir sen anemik misinki bu kadar üşüyorsun gerçekten....!? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201213 yıl comment_139801 Sıcak ayardayken klima ancak ortam havası kadar soğuk üfleyebilir, ayrıca benzinli motorların havayı ısıtmaya başlaması 2-3 dakikayı geçmiyor. Dizel kullananlar da az yakıt masrafının bedeli olarak üşümeyi göze almak zorundalar. Ve Bekir sen anemik misinki bu kadar üşüyorsun gerçekten....!? Birşey takıldı aklıma Sıcak ayardayken klima ancak ortam havası kadar soğuk üfleyebilir demişsiniz ya.. Ayarı sıcak konumda klima çalıştırmamak gerektiği mutlaka soğuk konuma alınıp öyle çalıştırılması gerek diye biliyorum....Tabii çok eskiden aklımda kalan güncellemem gerekiyormu? Bu arada üç (6) aylık tahlillerde yanlızca kolesterol yüksek çıkıyor onuda yanlış beslenmeye bağlıyoruz..Sanıyorum bu üşüme işi tamamen kış aylarına sıcak bakmadığımdan kaynaklanıyor gibi...Öyle kat kat giyinmeyi sevmiyorum.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201213 yıl comment_139810 Birşey takıldı aklıma Sıcak ayardayken klima ancak ortam havası kadar soğuk üfleyebilir demişsiniz ya.. Ayarı sıcak konumda klima çalıştırmamak gerektiği mutlaka soğuk konuma alınıp öyle çalıştırılması gerek diye biliyorum....Tabii çok eskiden aklımda kalan güncellemem gerekiyormu? Bu arada üç (6) aylık tahlillerde yanlızca kolesterol yüksek çıkıyor onuda yanlış beslenmeye bağlıyoruz..Sanıyorum bu üşüme işi tamamen kış aylarına sıcak bakmadığımdan kaynaklanıyor gibi...Öyle kat kat giyinmeyi sevmiyorum.. Alakası yok, dış ortam ısısı talep edilenin altında ise kalorifer sistemi ısıtmayı üstleniyor, altında ise kompresör soğutmayı, sıcak ayarda klima nem alır sadece. Kendinize eziyet etmeyin. Bende klima otomatikte ve 22 dereceye ayarlı duruyor yaz kış. Ayrıca giyinmezsen üşürsün, kabahatlisi de kış olmaz Aralık 20, 201213 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201213 yıl comment_139969 Bu Akşam Dış Sıcaklık 9 Dereceyi Gösteriyordu Gösterge Ekranı Ve Teyp Ekranı Buğu Olmuştu Dıştan ,Normaldir Belki Ama Sıcaklık Çok Düşük Gelmediğinden Tuhaf Geldi Bana... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201213 yıl comment_139975 şimdi Cem Bey "klimayı yaz-kış 22 derecede kullanıyorum" demişiniz. Kışında klima çalıştırıyor musunuz yoksa kışın sadece fanı mı çalıştırıyorsunuz..otomatik hep 22 derecede kullanıyorsanız o zaman klima çalışıyordur fanı kullanmıyorsunuz demektir doğru mu?? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın