Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Buğu Problemi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bak bendeki dışta oluyor demek. :)

Ön cam ısıtma yok mu sende?

Dista olması normal havayla ilgili tamamen. Varda beklediğim gibi çalışmıyor yani klimada daha çabuk çözüyor. Derdim çözmesi değil 1 dk bile sürmüyor ancak bunun oluşmasını bir sorun olarak görüyorum. İceride bir nem kaynağı var gibi.

• Yanıt 49
  • Görüntüleme 9,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Problem değil canım bu, cam buğu önleyici sprey al sık ve yayarak sil. Fizik kanunlarına problem demeyin Doğanın kanunu bu normaldir Güvenli Sürüşler

• Bence elmaya yazık etme hepsini ye... Eskiden deniz maskelerinin içine patatesi kesip sürerdik. Kesik patates aynı zamanda ağır mobilya kaydırmada kullanılır. Nerelere geldik... Klimayı açın,

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Dalga ile ne alaka abi ben yorumumu yaptım sende bana dedinki ilk arabam değil..Ne diyebilirim ki ? kolay gelsin inş çözersin dedim. 2 3 4 ise geçmişte kaç tane olduğunu bilmediğimden okeyto?

Yanıtlama zamanı:

Bende şöyle bi durum oluyor; araç park yerinde 2-3 metre önünde ve sağ yanında duvar var. Sabah bu kısım larda buğulanma oluyor.. fakat önü açık olan sol yanında buğulanma yok.. :wacko:

Yanıtlama zamanı:

Arabanızın içinde ıslak bişey vardır paspas, koltuklarda falan hafif ıslaklık olabilir veya sıvı koku kullanıyosanız o da yapar. Aynaya astığınız koku kağıtlarıda.. Havalandırma yollarına parfüm vs sıkmışsanız o da neden olabilir vs bir çok nedeni olabilir :)

Önerim ; Arabanızı park edeceğiniz yere 1 km kala tüm camları açın içerdeki dışardaki hava aynı ısıya gelsin eşitlensin..(Buğu içerdeki-dısardakı havanın farklı sıcaklıklarda olduğu zaman olusur.) Havalandırma deliklerini kapatmayın.. Veya plastik bir bardağı, kapta olur farketmez tuz doldurun bütün nemi emer..

Yanıtlama zamanı:

Camı içten camsil ve uygun, kaliteli bir bezle güzelce temizle bir istersen, yıkamacılardaki bezler bile sebep olabiliyor, örneğin benim, bezin geçtiği her yer olduğu gibi buğu oluyor bazen.

Yanıtlama zamanı:

Camı içten camsil ve uygun, kaliteli bir bezle güzelce temizle bir istersen, yıkamacılardaki bezler bile sebep olabiliyor, örneğin benim, bezin geçtiği her yer olduğu gibi buğu oluyor bazen.

Abi yarın kuruyken eline bi bez al kuru bez olsun ama. Güzelce içten sil her köşesini Kuru bi şekilde aynı şekilde camda kuru olcak. Bidaha buğu yapmaz :)

Bastıra Baaastıra sil ama :D

Yanıtlama zamanı:

Evet en uygunu bir kez daha içten camı temizleyip öyle bırakarak denemek......Şu ana kadar olmadı......

Yanıtlama zamanı:

dikkat edilmeyecek bişey değil yol görünmüyor :) Bde iktisatta EAda hepsinde oldu mesela bu hafta. yarın sabah 8de evden çıkıcam bakalım sabah nasıl oluyormuş.

O kadar belirgin oluyorsa bende henüz olmadı. Genelde EB ve B'nin oradaki yeni otoparka parkediyorum da genelde 2-3 3-4 saat duruyor araba belki daha uzun dursa olabilir, denemek lazım.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

sabah bişey yoktu, bu saate kadar 3 saate yakın durdu yine bişey yoktu, bakalım yarın B nin grad otoparkında durucak öğleden akşama, bugun eve gelirken tüm camları açıp havalandırdım.

Yanıtlama zamanı:

Buğu oluşumunun en büyük sebebi;sıcaklık farkı ve taze havanın girmemesidir.Siz aracı park ettikten sonra aracın içi sizin vücut ısınızdan dolayı biraz sıcak kalır.Dışarısı da soğuk olduğundan dolayı buğu oluşur. Hava yönlendiricisinin ön camda kalmasından dolayı park halinde o bölgeden az da olsa hava sikülasyonu devam eder ve ön cama dışardan vuran soğuk hava bu nemi ön cam da toplar.

Yarın işe gelirken(sıcak konumda) klimayı kapatmayın ön cama vurmaya devam etsin.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Buğu oluşumunun en büyük sebebi;sıcaklık farkı ve taze havanın girmemesidir.Siz aracı park ettikten sonra aracın içi sizin vücut ısınızdan dolayı biraz sıcak kalır.Dışarısı da soğuk olduğundan dolayı buğu oluşur. Hava yönlendiricisinin ön camda kalmasından dolayı park halinde o bölgeden az da olsa hava sikülasyonu devam eder ve ön cama dışardan vuran soğuk hava bu nemi ön cam da toplar.

Yarın işe gelirken(sıcak konumda) klimayı kapatmayın ön cama vurmaya devam etsin.

okula giderken aracın içinin ısınacağını sanmıyorum çünkü 5dk sürüyor arabaya inmem ve binmem :) dün akşam hiç birşey yoktu bakalım bugun ne olacak.

Yanıtlama zamanı:

Benim de farların içinde buuğu olmuş, dün gece farkettim. Tam sinyallerin olduğu yerde gördüm, detaylı baksam belki farklı yerlerde de vardır.

Değişim falan talep etsem mi ki acaba.

Yanıtlama zamanı:

kesin çözüm: özellikle kışın park ettikten sonra içerdeki nemli havanın çıkması için en az iki kapıyı açıp araç içini 1 dakika havalandırın. aksi taktirde buğulanma oluyor. daha soğuk havalarda ise içerdeki buğu donabilir de. o zaman daha çok problem oluyor.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.