Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201213 yıl comment_131425 İzmir tatilim sırasında Oto Koç' tan satın almış olduğum ST Spoileri bugün aracıma taktım arkadaşlar, gerçekten de arabanın duruşunu değiştiriyor. Montaj oldukça basit oldu, kutu içerisinde kılavuz vardı adım adım herşeyi resimli olarak gösteriyordu. Montajdan sonra bir kaç arkadaşımız fren lambası üzerindeki su fıskiyesinin cama su püskürtmemesinden şiklayet olmuşlardı. ben spoileri alırken fren lambasını da aldım. iki lamba arasında ki fıskiyeler farklı. 1. spoiler, yalıtım malzemesi ve kullanım kılavuzu 2. Sökmeden önce son foto 3.Bagaj kapağını kaldırınca ortadaki bölümü üzerinize çekince klipslerden ayrılıp çıkıyor, altında 3 adet 10mm vida var, bide kapının sağ ve sol yanında 2şer vida var, 4.Vidaları söktükten sonra bagaj kapağını kapatıp kanadı yukarı ittirdiğinizde "klik" diye bir ses geliyor korkmayın 5.ST spoilerin üzerine kutuda gelen vida ve yalıtım malzmelerini monteliyoruz 7.Aynı işlemleri montaj için terse uyguluyoruz çok basit bahsettiğim far lambası bu arkadaşlar sağ taraftaki satın aldığım. bunu daha değişik görünür diye almıştım ama takmadım çünkü beğenmedim bende beyaz üzerindeki fıkiyeyi söküp kırmızıya taktım sorun çözüldü Ve bitmiş hali Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201213 yıl comment_131427 Harika anlatım ve çok güzel fotoğraflar; Eline sağlık Ömer. Bir çok kez söyledim tekrar söyliyeyim; HB sahibi bütün arkadaşların düşünmesi gereken bir değişiklik bu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201213 yıl comment_131435 Çok Hoş olmuş..Renkte süper zaten ) Güzel günlerde kullanın..Kıbrısta bayağı çok Focus gördüm bu arada,çoğunluğu kiralık turuncu plakalıydı...Bir de sağdan direksiyonlu olmaları çok ilginçti yav ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201213 yıl comment_131446 :nazar: güle güle kullanın elleriniz dert görmesin... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201213 yıl comment_131450 araba 18 jant, prokit , arka diffüzör isterim diye bas bas bağırıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201213 yıl Yazar comment_131459 Herkese eleştirilerinden ötürü çok teşekkür ederim. Evet kibrista çok focus e var ama bunların sadece 12 tanesi şahsa ait geri kalan hep kiralık ve en sade olanları, en kısa zamanda 18 lik jantlar maskiner boyama da yapılacaklar arasında Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201213 yıl comment_131464 Anlatım için teşekkürler,güle güle kullanın... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201213 yıl comment_131467 güle güle kullanın. fıskıyenin farklı olmasına sevindim bende bir mallık var heralde diye düşünüyordum. Beyaz lambayı kaça aldınız? bende beyaz daha iyi durur sanırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201213 yıl comment_131471 güle güle kullanın. fıskıyenin farklı olmasına sevindim bende bir mallık var heralde diye düşünüyordum. Beyaz lambayı kaça aldınız? bende beyaz daha iyi durur sanırım. Arkadaki fren uyarı lambası olduğundan kırmızı olmak zorunda, ayrıca eminim hiç biriniz önde parlak beyaz bir ışığa bakmak istemezsiniz. Kasım 2, 201213 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201213 yıl Yazar comment_131475 Ama beyaz o lamba bata bi kırmızı yaniyo, benim araba kırmızı olduğundan takmadim beyazı, fren lambasının 150tl ye almıştım Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın