Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201213 yıl comment_132860 benim hayalimdeki tek araba şu an için Bugünlerde epeyi kilo aldım, araba hayallerim de modifiye oldu, evin önünde bunu tercih ederdim herhalde... Tata Mata... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201213 yıl comment_132861 Benim de tercihim sportbrake ama biraz mantıklı hayal edelim dedim , daha Türkiyeye sportbrake gelmedi ki :D :D Kasım 9, 201213 yıl H. Cenk Köse tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201213 yıl comment_132902 Bilmiyorum yanlış mı anladınız. Arka park sensörü opsiyon ama sergilenen araçta var ve sergilenen aracon fiyatı 127800 euro almaya kalksan 120ye verirler. Zaten XJi kendin süremezsin anca şoföre sürdürüsün işi gücü ne çarpmadan park etsin. Karşılaştırma için bu segmentin ülkemizde kralları 7 serisi ile S serisi .. 7 serisinin en ucuz versiyonu 226bin euro ve S serisinin 483 bin TL kabaca aynı fiyatlara gelirler. Neredeyse 2 katı .. tamam 7 ve S serisi dizel ama 2 kademe üstten vergi ödemem ileri 2 katı fiyat farkı ve çok daha prestijli oluşu ile XJ kesin olarak önde. Amerikada falan XJ hani çok acaip nsaygı gören prestij otomobilidir. evet park sensörü var ama[ benim hatam ]geri görüş kamerası opsiyon listesinde Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201213 yıl comment_132909 Bugünlerde epeyi kilo aldım, araba hayallerim de modifiye oldu, evin önünde bunu tercih ederdim herhalde... Tata Mata... Bende jaguarın önünde durduğu evi hayal ettim bi an. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın