Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Focus TDCI ve Yeni C-max Ecoboost Test ve İnceleme

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Maksimum hız 220 + kadran hatasi ama üretim maaliyeti acısından ortak kullanır firmalar :)

Yav iyide olmadı şimdi bu,neyse ben oraya bi çentik açar kurşun kalemle 260 yazarım ne olacak ki? :)

• Yanıt 140
  • Görüntüleme 38,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yusuf Çavuş
    Yusuf Çavuş

Teşekür ederim kral adminim. :) Birincisi sadece ecoboost test etmedim, focusun tdci test ettim, zaten frenleride onu test ederken denedim daha çok. C-max inde ecoboost test ettim. O gücün tadını

• teşekkürler patron..

• hemşerim ellerine sağlık.. güzel bi inceleme... çok şanslısın.. ecoboost, dizellerdeki ivmelenme zevkini fazlasıyla veriyor değilmi.. yani normal benzinlilerde turbo dizellerdeki o tatlı ivmelen

Yanıtlama zamanı:

harbiden niye öyle olmuş.. parası neyse verseydik.. :angry:

ozaman devir saatini de ortak kullansın maliyet daha da düşer.. :)

Yanıtlama zamanı:

öyle ama.. :angry: bi yanlışlık var sanki... 240 yetmez ona ibre kırılır..:)

Yanıtlama zamanı:

F2.5 la aman aman zorlayıp bi test yapma imkanım olmamıştı ama... afyon-ankara yolunda 220 yi görmüştüm... ki 109 hp dizel.. bu 182 hp benzin ve daha aerodinamik... ibre de bi üretim hatası var yanlış takılmıştır belki ona...:angry: hepsi mi öyle.. ben görmedim henüz de::)

Yanıtlama zamanı:

:angry::) :)

1.4 clio da 260 vardı sanrım :D fransız alın siz :P:zha: :zha:

fransız diyince... c4 de de sulanmıyor değilim.. ama ama işte..

Yanıtlama zamanı:

yok edemedim.. :angry: antalyaya gidip etmem lazım..

şu sıralar işler çok yoğun dönem sonu olunca.. tez bi yandan..

Yanıtlama zamanı:

Birde bişey merak ediyorum ecoboostlar içinde aynı hız kadranını niye kullanmışlar ki max.240kmh göstermesi saçma değil mi?En azından bir 260 falan olsaydı daha bi güzel dururdu sanki. :angry:

Demekki ecoboost şöyle böyle desenizde yine de yapa yapa TDCI 1.6 115 Ps kadar hız yapabiliyor...Ehehehehüeeüeüee....Ford bile 1.6 TDCI ile 1.6 Ecoboostun aynı güçte olduğunu ibreden kabul etmiş...Keh keh keh..... :)

Yanıtlama zamanı:

Demekki ecoboost şöyle böyle desenizde yine de yapa yapa TDCI 1.6 115 Ps kadar hız yapabiliyor...Ehehehehüeeüeüee....Ford bile 1.6 TDCI ile 1.6 Ecoboostun aynı güçte olduğunu ibreden kabul etmiş...Keh keh keh..... :angry:

tam yazacaktım rocer ın diline düşecez bu kadran yüzünden diye.. :) düştük..:)

Yanıtlama zamanı:

Demekki ecoboost şöyle böyle desenizde yine de yapa yapa TDCI 1.6 115 Ps kadar hız yapabiliyor...Ehehehehüeeüeüee....Ford bile 1.6 TDCI ile 1.6 Ecoboostun aynı güçte olduğunu ibreden kabul etmiş...Keh keh keh..... :)

Öyle değilmiş gerçeği öğrendim ibre 240 a gelince bonus olarak 280 yazısı çıkıyormuş :) hiç göremeyeceksiniz bunu dizelle :angry:

Yanıtlama zamanı:

Öyle değilmiş gerçeği öğrendim ibre 240 a gelince bonus olarak 280 yazısı çıkıyormuş :) hiç göremeyeceksiniz bunu dizelle :angry:

Rockerroller isimli kullanıcının bu mesaja cevap vermesi site yönetiminin 29.05.2011 tarihli özel 1.kararı ile engellenmiştir. Bundan sonra Rockerroller isimli kullanıcının mesajlara cevap verebilmesi site edminlerinin iznine tabidir. Aksi halde siteden uzaklaştırma,devamı halinde sırasıyla internet bağlantısını kesme,bilgisayarına el koyma ve en sonrasında da hapse atma cezaları ile tecziye edilecektir. :)

Yanıtlama zamanı:

Rockerroller isimli kullanıcının bu mesaja cevap vermesi site yönetiminin 29.05.2011 tarihli özel 1.kararı ile engellenmiştir. Bundan sonra Rockerroller isimli kullanıcının mesajlara cevap verebilmesi site edminlerinin iznine tabidir. Aksi halde siteden uzaklaştırma,devamı halinde sırasıyla internet bağlantısını kesme,bilgisayarına el koyma ve en sonrasında da hapse atma cezaları ile tecziye edilecektir. :)

22 Ağustosta Haydar'la beraber Rockerroller ismi de yasaklanacakmış ne yapacan bilmiyorum. :angry:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.