Mertcan Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2011 Maksimum hız 220 + kadran hatasi ama üretim maaliyeti acısından ortak kullanır firmalar Yav iyide olmadı şimdi bu,neyse ben oraya bi çentik açar kurşun kalemle 260 yazarım ne olacak ki? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2011 Yav iyide olmadı şimdi bu,neyse ben oraya bi çentik açar kurşun kalemle 260 yazarım ne olacak ki? Hiç kuşkusuz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 harbiden niye öyle olmuş.. parası neyse verseydik.. ozaman devir saatini de ortak kullansın maliyet daha da düşer.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 :) 1.4 clio da 260 vardı sanrım fransız alın siz :zha: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 öyle ama.. bi yanlışlık var sanki... 240 yetmez ona ibre kırılır.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 F2.5 la aman aman zorlayıp bi test yapma imkanım olmamıştı ama... afyon-ankara yolunda 220 yi görmüştüm... ki 109 hp dizel.. bu 182 hp benzin ve daha aerodinamik... ibre de bi üretim hatası var yanlış takılmıştır belki ona... hepsi mi öyle.. ben görmedim henüz de: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 :) 1.4 clio da 260 vardı sanrım fransız alın siz :zha: fransız diyince... c4 de de sulanmıyor değilim.. ama ama işte.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 fransız diyince... c4 de de sulanmıyor değilim.. ama ama işte.. Test ettin mi örtmenim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 yok edemedim.. antalyaya gidip etmem lazım.. şu sıralar işler çok yoğun dönem sonu olunca.. tez bi yandan.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Birde bişey merak ediyorum ecoboostlar içinde aynı hız kadranını niye kullanmışlar ki max.240kmh göstermesi saçma değil mi?En azından bir 260 falan olsaydı daha bi güzel dururdu sanki. Demekki ecoboost şöyle böyle desenizde yine de yapa yapa TDCI 1.6 115 Ps kadar hız yapabiliyor...Ehehehehüeeüeüee....Ford bile 1.6 TDCI ile 1.6 Ecoboostun aynı güçte olduğunu ibreden kabul etmiş...Keh keh keh..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 yok edemedim.. antalyaya gidip etmem lazım.. şu sıralar işler çok yoğun dönem sonu olunca.. tez bi yandan.. Amann boşver C4 test yorumlarım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Demekki ecoboost şöyle böyle desenizde yine de yapa yapa TDCI 1.6 115 Ps kadar hız yapabiliyor...Ehehehehüeeüeüee....Ford bile 1.6 TDCI ile 1.6 Ecoboostun aynı güçte olduğunu ibreden kabul etmiş...Keh keh keh..... tam yazacaktım rocer ın diline düşecez bu kadran yüzünden diye.. düştük.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Demekki ecoboost şöyle böyle desenizde yine de yapa yapa TDCI 1.6 115 Ps kadar hız yapabiliyor...Ehehehehüeeüeüee....Ford bile 1.6 TDCI ile 1.6 Ecoboostun aynı güçte olduğunu ibreden kabul etmiş...Keh keh keh..... Öyle değilmiş gerçeği öğrendim ibre 240 a gelince bonus olarak 280 yazısı çıkıyormuş hiç göremeyeceksiniz bunu dizelle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Öyle değilmiş gerçeği öğrendim ibre 240 a gelince bonus olarak 280 yazısı çıkıyormuş hiç göremeyeceksiniz bunu dizelle Rockerroller isimli kullanıcının bu mesaja cevap vermesi site yönetiminin 29.05.2011 tarihli özel 1.kararı ile engellenmiştir. Bundan sonra Rockerroller isimli kullanıcının mesajlara cevap verebilmesi site edminlerinin iznine tabidir. Aksi halde siteden uzaklaştırma,devamı halinde sırasıyla internet bağlantısını kesme,bilgisayarına el koyma ve en sonrasında da hapse atma cezaları ile tecziye edilecektir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Rockerroller isimli kullanıcının bu mesaja cevap vermesi site yönetiminin 29.05.2011 tarihli özel 1.kararı ile engellenmiştir. Bundan sonra Rockerroller isimli kullanıcının mesajlara cevap verebilmesi site edminlerinin iznine tabidir. Aksi halde siteden uzaklaştırma,devamı halinde sırasıyla internet bağlantısını kesme,bilgisayarına el koyma ve en sonrasında da hapse atma cezaları ile tecziye edilecektir. 22 Ağustosta Haydar'la beraber Rockerroller ismi de yasaklanacakmış ne yapacan bilmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap