Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 201213 yıl comment_130305 Arkadaşlar önceki araçlarımda Sonax'ın yakıt katkılarının sorunsuz bir şekilde kullanmıştım. Sorum dizel araçlarınızda sonax yada würth marka katkı maddesi kullandınız mı? Ya da ne sıklıkta kullanmalıyım?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 201213 yıl comment_130451 Birak extra katkiyi, katkili mazot bile kullanmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 201213 yıl comment_130453 neden katkı kullanıyorsunuz yakıtlar hep katkılı zaten? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201213 yıl Yazar comment_138769 Araştırmalarımım sonucunda katkı maddesi kullanmamaya karar verdim. Shell +GTL bitirdim bir depo aracın çalışması ve gaz tepkimesi oldukça değişti. Fiyat olarak diğerlerinden farklı ama katkısı bariz kendisini gösteriyor.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 201213 yıl comment_139622 yakıt katkısı olarak değilde yağ katkısı olarak bor yağını denemeni tavsiye ederim aracın sesinde ve çekişinde fark ettiriyor yada bana öyle geliyor ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201213 yıl comment_139630 yakıt katkısı olarak değilde yağ katkısı olarak bor yağını denemeni tavsiye ederim aracın sesinde ve çekişinde fark ettiriyor yada bana öyle geliyor ) Muhtemelen ikincisi ve de bu his ödenen meblağ ile doğrudan ilişkili... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201213 yıl comment_139720 bu katkıların yakıt tüketimini kesin olarak düşüreni yokmu?? benim yakıt tamamıyla şehir içi kullanımda yolun bir kısmıda dik rampa ortalama 7 lt ye çıktı. aracım tdci focus. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201213 yıl comment_139723 Bizim otokoctaki usta wurt tavsiye etti ama ne sıklıkta sormayı unuttum 1-2 kere koyduk sanırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201213 yıl comment_139727 Normalde yakıt katkılarını her depo dolumunda boşaltın yazıyor katkılarda bu katkılar çok gereksiz boşuna paranızı vermeyin bunlara Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201213 yıl comment_139984 aracımız aşırı duman atma sonucu würth marka enjektör temizleyiciyi zamanında bende çok araştırmıştm ve en iyi çözüm olarak onu tavsiye ediyordu herkes fakat kullanmadım. ( tabi bu olay carbon clear yapılmayacaksa eğer ) Daha önceden 1-2 kez depoda F6 marka enjektör temizleyicisi kullandım çekide farkı oldu sanırım belkide psikolojiktir. Önceki yağ bakımımızda bor katkısı atmıştım çekide fark oldu mu bilmiyorum ama sesi otomatikman düştü aracın daha verimli çalışmaya başladı ki , 1000km geçmeden aracımızda sorun oldu ve komple motor yapıldı , sebebide f2 sorunlu sayfalarda piston başlığı altında bulabilirsiniz.. Bor katkısı yüzünden motor yatak dağıtmadı , bu konu yanlış anlaşılmasın tabi..Bizim araçtaki sorun yağ pompası arzalandığı için yağlama yapmadığı içinmiş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201213 yıl comment_140287 bu katkıların yakıt tüketimini kesin olarak düşüreni yokmu?? benim yakıt tamamıyla şehir içi kullanımda yolun bir kısmıda dik rampa ortalama 7 lt ye çıktı. aracım tdci focus. bu mevsim için 7 litre bence çok büyük bir rakam degil bence ben 8 görüyorum bu mevsimlerde Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201213 yıl comment_140320 Dizel + Kış = Sorun Çok yakar Kurum yapar Soğuk çalışır Kaloriferi zor ısıtır Sesli çalışır Mazot donar Of anam of... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201511 yıl comment_315530 Babam bugün gitmiş tanıdık ustasına yağ ve Filtrelerini değiştirmiş birde bor katkısı atmışlar bundan önceki yağ Shelın 5-30 yağıydı şimdiki Castrol 5-30 ilk çalıştırmada baya kalın ses çıkarıyor camlar cızıltı yapıyor önceki yağda böyle sesli çalışmazdı ilk çalıştırmadaki cızıltı bor katkısındanmı yağdanmı acaba birde bu bor yağını kullanan yada bilgisi olan varmı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201511 yıl comment_315562 çubuğu çekip yağ seviyesini kontrol et bakalım.. @ismail orçan Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201511 yıl comment_315603 Bugün benim aracında yağ değişimi yapıldı, motorcraft marka yağ almıştım. Ardından depoya 300 ml.lik würth boşalttım, faydası olacak mı bilmiyorum, ama herkes çok tavsiye ediyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın