Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201511 yıl comment_280903 Devir değişmesi olayını denemedim, -o soğukta fazladan 1 sn bile durasım gelmiyor- ama nasıl deneyeceğimide çözemedim, hava soğukken zaten otomatik devrede e açınca birşey değişmeyecek, kapatmanın yolu var mı? Akü daha yeni 1 yıllık Ön camla arka camdaki rezistanslarin wati aynimi acaba Değil, sigorta değerlerine konuşursak arka camda 30 amper sigorta var, ön camda sağ için 40 sol için 40 toplam 80 amper. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201511 yıl comment_280927 Devir değişmesi olayını denemedim, -o soğukta fazladan 1 sn bile durasım gelmiyor- ama nasıl deneyeceğimide çözemedim, hava soğukken zaten otomatik devrede e açınca birşey değişmeyecek, kapatmanın yolu var mı? Değil, sigorta değerlerine konuşursak arka camda 30 amper sigorta var, ön camda sağ için 40 sol için 40 toplam 80 amper. -12 de bu sabah ben de çok bekleyince sabırsızlanıp kazıdım. kazıması kolay oldu bu da bir avantaj. çalıştığını düğmeye basınca anlıyabiliyorsunuz zaten. yalnız eminiyet amaçlı mı bilmiyorum bazen kendisi kapatıyor. bir de soğuk da olsa gönderdiğiniz videodaki gibi fan açıp denemeyi düşünüyorum. sonuçta basınç düşünce belirgin bir etkisi olacaktır. Ocak 9, 201511 yıl yusuf terzi tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201511 yıl comment_280930 -12 de bu sabah ben de çok bekleyince sabırsızlanıp kazıdım. kazıması kolay oldu bu da bir avantaj. çalıştığını düğmeye basınca anlıyabiliyorsunuz zaten. yalnız eminiyet amaçlı mı bilmiyorum bazen kendisi kapatıyor. bir de soğuk da olsa gönderdiğiniz videodaki gibi fan açıp denemeyi düşünüyorum. sonuçta basınç düşünce belirgin bir etkisi olacaktır. Bu sabah ankarada bende aynı şekilde kazımak zorunda kaldım. Camın üzeri tamamen buzla kaplanmamıştı. Nokta nokta şeklinde buzlar vardı. Sanırım bu yüzden eritmesi zor oldu diye düşünüyorum. Ama kazıması çok kolay oluyor tabi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201511 yıl comment_280956 Arka cam 5 derecenin altında otamatik çalışıyor deniyor. Otomatik çalıştığı zaman çalıştırma düğmesinin lambası yanması gerekmiyormuydu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201511 yıl comment_280958 Arka cam 5 derecenin altında otamatik çalışıyor deniyor. Otomatik çalıştığı zaman çalıştırma düğmesinin lambası yanması gerekmiyormuydu. bence hayır bende denedim otomatik çalışmıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201511 yıl comment_280973 Banada çalışıyor gibime gelmedi camda kar vardı hafiften ve buğu ben manuel olarak calistirdiktan sonra kar ve buğu kaybolmaya başladı. Benim izlenimim bu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201511 yıl comment_280975 Eski focusda ilk çalıştırmada hava soğuksa arka cam ısıtma otomatik açılıyordu. Ama C-max'da ben de çalıştığını görmedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201511 yıl comment_280998 Arka cam 5 derecenin altında otamatik çalışıyor deniyor. Otomatik çalıştığı zaman çalıştırma düğmesinin lambası yanması gerekmiyormuydu. Eski kitapçıktan copy-paste yaptılar herhalde. Üçüncü Mk3 focusum, hiçbirisinde otomatik çalıştığını görmedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201511 yıl comment_281000 Benimki otomatik çalışıyor, Otomatik çalıştığı zaman ışığı yanmıyor. Bugun yine buzu eritmedi 1dk filan bekledim bi değişiklik olmadı indim kazıdım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201511 yıl comment_281004 Bu sabah sağlam ( özellikle sağ tarafta) buz vardı ve bir dakika içinde Zayıf yerler damlacık haline diyer tarafta (daha kalın buz olan Kısım) aşağı doğru kaymaya başladı... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 201511 yıl comment_282857 Benimki otomatik çalışıyor, Otomatik çalıştığı zaman ışığı yanmıyor. Bugun yine buzu eritmedi 1dk filan bekledim bi değişiklik olmadı indim kazıdım. kesinlikle ısıtma ile birlikte fanı 4 e getirip ön cama vermelisiniz. ikisi birlikte etkili oluyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 201511 yıl comment_283012 Ön cam ısıtma özelliği bana hergün lazım oluyor. Ama öyle bi özellik yok malesef, ot. park etmeseydi de ön camı ısıtsaydı keşke Sonradan taktırması da en maliyetli işlerden biri olsa gerek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 201511 yıl comment_287287 Ön cam ısıtma özelliği bana hergün lazım oluyor. Ama öyle bi özellik yok malesef, ot. park etmeseydi de ön camı ısıtsaydı keşke Sonradan taktırması da en maliyetli işlerden biri olsa gerek. Abi ısıtmalı ön alıp güzelce taktırabilir diye biliyorum elektrik bağlantısı içinde ya orj cam düğmesi ya da gizli bir yere bir anahtar çekilebilir veya arka cam rezidans düğmesinden paralel bağlantı alınarak bağlanabilir diye düşünüyorum. tabi ebatları (camın) uygunsa Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın