Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 20188 yıl comment_472834 4 saat önce, Mustafa Nartkaya yazdı: Uzmanlık alanım değil. Dediğin gibi bazı araçlarda yağ ısısı ölçümü yapılıyorsa, bir faydası var demektir. O yağ sıcaklıklarında ne kadar süre ne kadar basınca maruz kaldığına bakarak estimation yapıyor diyebiliriz. Bizim araçlarımızda Ford bu tip bir zihniyet yapısında değil ne yazıkki. Yağ sıcaklık sensörünü ve bu tip bir hesaplama yapısını geçtik seviye sensörü dahi yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 20187 yıl comment_479653 Bugün Custom’ın da aynı uyarıyı verdiğini gördüm. Bunlar yerli malın üretiminde de yağ değişimi bize göre kodlamamış. 20 bin veya 1 yıl olmadan uyarıyı vermiş. İlk sayfadaki yönlendirme ile sorunsuz şekilde yazı gitti. Gaz+Fren sonrası biraz beklemek gerekiyor anında yazı çıkmıyor tek nokta o. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 20187 yıl comment_479658 2 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Bugün Custom’ın da aynı uyarıyı verdiğini gördüm. Bunlar yerli malın üretiminde de yağ değişimi bize göre kodlamamış. 20 bin veya 1 yıl olmadan uyarıyı vermiş. İlk sayfadaki yönlendirme ile sorunsuz şekilde yazı gitti. Gaz+Fren sonrası biraz beklemek gerekiyor anında yazı çıkmıyor tek nokta o. Yazı hemen çıkmıyor zaten 15 sn filan sonra çıkıyor. Yazı çıkınca sıfırlama tamamlanmış oluyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 20187 yıl comment_479659 1 dakika önce, Ozan Kar yazdı: Yazı hemen çıkmıyor zaten 15 sn filan sonra çıkıyor. Yazı çıkınca sıfırlama tamamlanmış oluyor. Yazayım dedim ? Ben daha erken gelir diye umuyordum 5-6 sn gibi. Umudumu kesiyordum ki geldi yazı. O da İngilizceydi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 20187 yıl comment_480795 Çok komik bu FORD. 2 hafta önce bakıma girmeme rağmen dün gene bu uyarıyı verdi ? Araba 40000de. Bugün uyarıyı kaldırayım dedim ancak herhalde yazılım falan değişikliği olmuş. Daha önce son aşamadan onaylamak için gereken OK tuşuna basmaya artık gerek kalmamış. Yani kontağı aç, fren ve gaz pedalına aynı anda bas, bir süre "oil reset progress" gibi bir yazı çıkıyor. Sonra da "oil reset complete" gibi bir şey yazıyor ve OK tuşuna basmadan normale dönüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 20187 yıl comment_480831 mca olmayanlarda, cmax dahil, öyleydi zaten. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 20187 yıl comment_480846 4 saat önce, Ozan Kar yazdı: mca olmayanlarda, cmax dahil, öyleydi zaten. Bu durumda komik ben oluyorum ? 20binde OK tuşuna basmak zorunda kalmıştım diye hatırlıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 20187 yıl comment_487639 arkadaşlar merhaba dizel focus3 de yağ bakımından sonra fren ve gaza basarak sıfırlıyorduk benzinli ti-vct yeni focusumda olmadı. acaba benzinlilerde yokmu sıfırlama yoksa farklı bir yöntemmi var? Kasım 23, 20187 yıl Kağan Ö. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 20187 yıl comment_487661 Değişik bir uygulama olacağını sanmıyorum.En az 20 sn pedallara basılı tutmanız gerekiyor.Tekrar bir deneyin.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın