Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201213 yıl comment_127591 Elinde dizel için gösterge var mı şu an. 400 tl yi direk hesaba göndereyim. Ama takacak yer yok burada Olsun, ben ona akşam eve gelince de bakarım. :D Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201213 yıl comment_127592 Ortam karanlıktı deponun içinde gördük, bildiğim kadarıyla astar biraz sarımtrak bej oluyor. bide adam boyalı diyince üstelemedik. Maalesef boyalıydı Ozan. Genelde bu tarz aksesuarlar astarlı olur ama bunlar nedense boyalı almış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201213 yıl comment_127595 Elinde dizel için gösterge var mı şu an. 400 tl yi direk hesaba göndereyim. Ama takacak yer yok burada Olsun, ben ona akşam eve gelince de bakarım. :D Sayın mod ilk mesajını okumuyor musunuz yarın ara adamı yolla parayı al hakkı'yı. Sen takarsın ne var onda Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201213 yıl comment_127596 İş çıkardınız başıma Yarın öğleden sonra bir aksilik çıkmazsa telefon edip uğrar bilgi alırım ben de . Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201213 yıl comment_127598 Sen takarsın ne var onda km sorunu var. Onu yapamam. Yarın arıyım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201213 yıl comment_127599 km sorunu var. Onu yapamam. Yarın arıyım. Sorun mu o yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww! Al onu ve tak Sonra hakim'i çağır baksın Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201213 yıl comment_127602 Sorun mu o yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww! Al onu ve tak Sonra hakim'i çağır baksın Tamam o zaman yarın arıyorum, elinde varsa dizel için alıyorum. (orjinalmiş değil mi, öyle çakma falansa ben hiç bulaşmayım, sevmem öyle şeyleri, bedava verse takmam) Ama hakim konusunda hemfikir değilim, hakime hanıma arabam nasıl olmuş demek istemiyorum :D Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201213 yıl comment_127604 Tamam o zaman yarın arıyorum, elinde varsa dizel için alıyorum. (orjinalmiş değil mi, öyle çakma falansa ben hiç bulaşmayım, sevmem öyle şeyleri, bedava verse takmam) Ama hakim konusunda hemfikir değilim, hakime hanıma arabam nasıl olmuş demek istemiyorum :D Ne çakması yaw hey allahım, tamam beyler ümit almıyor başkası alsın bu da avucunu yalasın Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201213 yıl Yazar comment_127609 2452 kmden sıfıra düştüm servise gidince o anki kmye 2444km(arabayı teslim aldığımda 8kmdeydi ) ekletmeyi planlıyorum ama çokta gerek yok, senin araba kaç kmde Ümit? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201213 yıl Yazar comment_127611 Tamam o zaman yarın arıyorum, elinde varsa dizel için alıyorum. (orjinalmiş değil mi, öyle çakma falansa ben hiç bulaşmayım, sevmem öyle şeyleri, bedava verse takmam) Ama hakim konusunda hemfikir değilim, hakime hanıma arabam nasıl olmuş demek istemiyorum :D Benimde aklımı en çok kurcalayan oydu açıkçası ben bu fiyata bulmayı beklemiyordum, bunun 1e1 çakmasını kim yapar ki diye düşünüyorum onun haricinde üzerindeki etkiti logoları plastiği vs herşeyi çıkanla aynı... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201213 yıl comment_127615 Benimde aklımı en çok kurcalayan oydu açıkçası ben bu fiyata bulmayı beklemiyordum, bunun 1e1 çakmasını kim yapar ki diye düşünüyorum onun haricinde üzerindeki etkiti logoları plastiği vs herşeyi çıkanla aynı... Ozan, Biz bu işin ithalatını, ihracatını yeri geliyor imalatını yapıyoruz. Sen ne diyorsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201213 yıl Yazar comment_127620 Ozan, Biz bu işin ithalatını, ihracatını yeri geliyor imalatını yapıyoruz. Sen ne diyorsun Otosandaki fiyatı 2200tl, daha önce almanyadan bulabilirmiyim dediğimde 600euro diyordunuzda bu fiyat olunca korka korka gittim ben mil çıkmasın, çakma bişey çıkmasın vs diye. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201213 yıl comment_127622 Göstergeden 1 tanede(dizel) ben almak istiyorum.Ücreti hesaba eft yaparım.İşim gereği Ankara'ya gidemiyorum bu aralar.yardımcı olursanız sevinirim arkadaslar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201213 yıl comment_127623 Otosandaki fiyatı 2200tl, daha önce almanyadan bulabilirmiyim dediğimde 600euro diyordunuzda bu fiyat olunca korka korka gittim ben mil çıkmasın, çakma bişey çıkmasın vs diye. Mil 350 lira, diğerini almadım ben bilmiyorum o da 500 felandır galiba Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın