Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ankarada Focus 3 Için - St Spolier, Tft Gösterge, Sony Panel Vs

Featured Replies

• Yanıt 416
  • Görüntüleme 69,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• @Serhat E., çok süper biyer bulmuş, arasanız bulamayacağınız parçalar çok ucuz fiyata mevcut. Örneğin biz bugun geniş ekranlı gösterge aldık sıfır paketinde 400TL, ST beyaz boyalı spolier 200TL sony

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Dizel için olanlar bitmiş, benzinli varmış. Gösterge paneli için 450 TL hele ki Otosan ve Almanya resmi fiyatları ile kıyaslanırsa çok makul, ancak minik ekranı küçük ekran haline çevirmek ve renk k

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Gösterişi ve gösterişli şeyleri severiz, uyanık tüccar da bundan faydalanır haliyle... Gösterişten bahsetmişken, Focus'a eklenmesi için para ödemeye acımayacağım tek şey şu Bi-Xenon farlar, özell

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

ben beklemekten yanayım , şu an seçenekte yok , rekabet olmadığı içinde adam kafasına göre bir anda fiyat arttırıyor ... almayacaksın bunlardan ki akıllansın ...

Yanıtlama zamanı:

zaten birşeyler alınacaksada bence kafadan navigasyon , ve jant değiştirmekte fayda var , ne yapayım kücücük ekranı ... ne değiştirebilirki saçma ...

Yanıtlama zamanı:

ben beklemekten yanayım , şu an seçenekte yok , rekabet olmadığı içinde adam kafasına göre bir anda fiyat arttırıyor ... almayacaksın bunlardan ki akıllansın ...

Arkadaşlar Ozan belirtmemiş ama biz toplu aldık...Toplamda 3 tane Ozan, ben ve benim bir arkadaşım...Toptan sizde o fiyata alabilirsiniz...

Yanıtlama zamanı:

çok kasmaya gerek yok, eğer bu adam 400 TL ye bulduysa, başkalarıda elbetteki bulabilir, yani bulunmaz hint kumaşı değil ya. ben max. 1 ay diyorum, mantar gibi çıkar bunlar

Yanıtlama zamanı:

Ben aldım yahu :)

pu bekleyeydinya ...
Arkadaşlar Ozan belirtmemiş ama biz toplu aldık...Toplamda 3 tane Ozan, ben ve benim bir arkadaşım...Toptan sizde o fiyata alabilirsiniz...
Yanıtlama zamanı:

İşte İlk örnek AYDIN bey,

Yanıtlama zamanı:

Dizel için olanlar bitmiş, benzinli varmış.

Gösterge paneli için 450 TL hele ki Otosan ve Almanya resmi fiyatları ile kıyaslanırsa çok makul, ancak minik ekranı küçük ekran haline çevirmek ve renk katmak için gereksiz bence.

Hoş kadınların makyaj malzemesine döktükleri parayla kıyaslanırsa o bile makul olabilir (umarım Aylin okumaz)...

Yanıtlama zamanı:

inşallah ben gidince 500 filan demez

bu arada Baran abi siya zeminliler ne kadara satılmış bilgin var mı

edit: yetişemedik :( bekleme ve takip vakti

Mertcan Çelik tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Sabah formu açınca konuyu görür görmez hemen aradım ve bende bi tane sipariş verdim renkli gösterge ekranından ne yaptımsa 425 TL den aşağı yapmadı arkadaş birde adam diyor sabahtan beri 10 tane tlf aldım hem ben dedim 450 den aşağı olmaz sitem ediyodu sana ozan kardeş benden demesi :)

Yanıtlama zamanı:

Ben dizel ve benzin göstergesi ve St spoileri 1000 tlye aldım....

Serdar yaman tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

inşallah ben gidince 500 filan demez

bu arada Baran abi siya zeminliler ne kadara satılmış bilgin var mı

edit: yetişemedik :( bekleme ve takip vakti

Mertcan orada bir gariplik var; biz daha önce onlarda siyah zeminli olduğunu biliyorduk ki Yakup foto çekmişti.Almaya gittiğimde bize hiç siyahı gelmedi hep beyazı geldi dediler.

Bu nedenle fiyatta bildikleri yok.

Yanıtlama zamanı:

Hayırlı olur inşallah yanlız sorum dizel benzinli ayrımı varda gösterge ekranlarda titanium farkı varmı acaba?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.