Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 iphone 4 üzerine kurdum. Pek önemli bir gelişme yok. Facebook geldi paylaş sekmesine. Odur yani. ipad üzerine oğlanın oyunları gitmesin diye kurmadım. JB için şunu anlamadım aslında İos 6 ya geçmek için güncelle dediğimde jb silinecek, ardından güncelleme sonrası tekrar jb yapacağım. JB ile kurulan programlarıda tekrar mı kuracağım? Veya onlar itunes ile mac üzerinde duruyor olacak ve jb sonrası geri yükle mi yapacağım? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Bende de yok. Sorun neymiş? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 iOS 6 hayırlı olsun o zaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Bendede yok sorun. Okulda bağlanmıyor bazen ama o sorun okulda diye düşünüyorum evde çatır çatır çalışıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Harıta sesli oldu da görünmüyor bende sehırler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 iphone4 problem yok. Genel özelliklere baktım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Toggle Wi-Fi On/Off Set Automatic HTTP’s Proxy Settings: Go to Wi-Fi in settings, Settings > Wi-Fi > Blue arrow of your network ,scroll down and select “Auto”. Sorun yaşayanlara çözüm yukarıdadır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Canberk Eken Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 JB için şunu anlamadım aslında İos 6 ya geçmek için güncelle dediğimde jb silinecek, ardından güncelleme sonrası tekrar jb yapacağım. JB ile kurulan programlarıda tekrar mı kuracağım? Veya onlar itunes ile mac üzerinde duruyor olacak ve jb sonrası geri yükle mi yapacağım? Aynı sorunun cevabını ben de bekliyorum,tekrar jb yapmak ve şu an kurulu uygulamaların yeni sürüme gelişi nasıl olucak ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Ben doğrudan bilgisayara güncellemeyi indirip sonra güncelle dedim. Sorunsuz güncellendi. Jb gitti tabii ki. Tekrar çıkınca kurarım belki. Jb ile indirdiğim programlar bilgisayarda iTunes içinde duruyorlar. Onların iTunes üzerinden senkron yaparken iPad üzerine kurulmasını yanlarındaki tıkı kaldırıp engelledim. Zaten senkronda ipad üzerine kopyalamaya çalışıp hata veriyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Canberk Eken Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 ios 6 için jb yayınlandı mı peki?bir de ios 6 da 3gs için çok büyük farklar görmedim,yayınlanmadıysa jb çıkana kadar böyle devam edebilirim o zaman aceleye gerek yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Bir kaç şey yayınlandı ama tam jb çıkmamış. Ben tekrar yapmaya bilirim zaten. Tapatalk kullanıyordum satın aldım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 tethret jb mevcut.4S'e kadar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 tethret jb mevcut.4S'e kadar İşe yaramaz diye söylememiştim işte onu. Her aç kapada bilgisayara telefon mu bağlanır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 İşe yaramaz diye söyletmemiştim işte onu. Her aç kapada bilgisayara telefon mu bağlanır. Biz iphone kullanıcıları telefonu kapatmadığı için no problema Beni rahatsız etme özelliği çok iyi olmuş sebep: uçak moduna almadan 3g'ye sahip olup aranmamak için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Biz iphone kullanıcıları telefonu kapatmadığı için no problema Beni rahatsız etme özelliği çok iyi olmuş sebep: uçak moduna almadan 3g'ye sahip olup aranmamak için Bu klavye üzerine Htc gibi imleci hareket ettiren oklar koymaları lazım. Gerideki bir kelime içinden harfi düzeltmek zor oluyor. İstediğin harfi tutturamıyorsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap