Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 12, 2012 iTunes 10.7'yi buradan indirebilirsiniz. http://www.apple.com/itunes/download/ Bu sürüm iPod, iPad ve iPhone'lar için iOS 6 desteğini sağlamak için tasarlanmış jukebox yazılımı ve küçük bir güncelleştirme içeriyor. Golden Master nedir ? Final sürümünden önce geliştiricilere dağıtılır ki buna uygun olarak uygulamarını modifiye edebilsinler. Final sürümü 1 hafta sonra son kullanıcıya itunes üzerinden dağıtılır. Ne tesadüfdür ki az önceki sunumda 19 eylül'de sunulacak dendi iOS 6'yı betaları ile incelemiştik. Buyrun: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 benimde canım sıkılıyodu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Tamamı eklenmiştir.Güle güle kullanın ios 6'yı Ben çok beğenmiştim kullanırken 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 iOS 6 GM ile gelen panaromik çekim sadece 4s ve 5 ile gelmektedir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Yakup gm ye cydia yada appsync kuruluyor mu? cydia kurdumda açılmıyor, appsync başka paketlere depend edip kalıyor deli oldum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Yakup gm ye cydia yada appsync kuruluyor mu? cydia kurdumda açılmıyor, appsync başka paketlere depend edip kalıyor deli oldum GM'ın jailbreak çıktı mı ki ? Buradan devam edelim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 iOS 6.0 yayınlandı. İndirilebilir durumda. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Bununla aynı işte, isteyen sorunsuz yükleyebilir. jb yapmayanlar telefon üzerinden wi-fi ile yükseltebilir ama tavsiye temiz restore'dir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Bununla aynı işte, isteyen sorunsuz yükleyebilir. jb yapmayanlar telefon üzerinden wi-fi ile yükseltebilir ama tavsiye temiz restore'dir Temiz restore derken biraz açarsak ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Temiz restore derken biraz açarsak ? Update ile değilde, buradan yazılımı indirip Shift + Restore'ye basıp indirdiğ dosyayı göstererek veya mac için option + restore. Rehber varsa farklı yol ile alıp yedeklemek lazım Uygulamaları da itunes'den kurulum sonrası yüklemek yani back-up'ı buna göstermemek temiz restore'dir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Update ile değilde, buradan yazılımı indirip Shift + Restore'ye basıp indirdiğ dosyayı göstererek veya mac için option + restore. Rehber varsa farklı yol ile alıp yedeklemek lazım Uygulamaları da itunes'den kurulum sonrası yüklemek yani back-up'ı buna göstermemek temiz restore'dir. İtunes dan indiriyorum zaten sonradan kuracağım. Rehber icloud da durmuyor mu zaten.? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 O da olur evet, ben hiç icloud kullanmadım doktorum, unuttum backup my contact kullanıyorum hep (app store uygulamasıdır, mail atar csv'yi) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 O da olur evet, ben hiç icloud kullanmadım doktorum, unuttum backup my contact kullanıyorum hep (app store uygulamasıdır, mail atar csv'yi) Biliyom. iPad için 6.0 jb çıkınca direk ios update deyip sonradan tekrar jb kurup tekrar aynı programları mı kuracağız? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Jb aracına göre değişebilir ama %80 ona gerek kalmadan jb yapılır . Sadece son greenpoison onu istiyordu. Yani tekrar restore yapmadan jb olur Tabi tabi aynı işlemler yapılmalı çünkü restore herseyi siliyor. Update de öyle. Zaten jb'li cihaz update edilmiyor wi-fi ile Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 iOS yükleyince hangi cihazlarda hangi özellikler olacak/olmayacak ? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap