Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 201213 yıl comment_118950 iTunes 10.7'yi buradan indirebilirsiniz. http://www.apple.com/itunes/download/ Bu sürüm iPod, iPad ve iPhone'lar için iOS 6 desteğini sağlamak için tasarlanmış jukebox yazılımı ve küçük bir güncelleştirme içeriyor. Golden Master nedir ? Final sürümünden önce geliştiricilere dağıtılır ki buna uygun olarak uygulamarını modifiye edebilsinler. Final sürümü 1 hafta sonra son kullanıcıya itunes üzerinden dağıtılır. Ne tesadüfdür ki az önceki sunumda 19 eylül'de sunulacak dendi iOS 6'yı betaları ile incelemiştik. Buyrun: Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 201213 yıl Yazar comment_118958 Tamamı eklenmiştir.Güle güle kullanın ios 6'yı Ben çok beğenmiştim kullanırken Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 201213 yıl Yazar comment_118970 iOS 6 GM ile gelen panaromik çekim sadece 4s ve 5 ile gelmektedir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201213 yıl comment_119040 Yakup gm ye cydia yada appsync kuruluyor mu? cydia kurdumda açılmıyor, appsync başka paketlere depend edip kalıyor deli oldum Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201213 yıl Yazar comment_119043 Yakup gm ye cydia yada appsync kuruluyor mu? cydia kurdumda açılmıyor, appsync başka paketlere depend edip kalıyor deli oldum GM'ın jailbreak çıktı mı ki ? Buradan devam edelim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 201213 yıl comment_120429 iOS 6.0 yayınlandı. İndirilebilir durumda. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 201213 yıl Yazar comment_120430 Bununla aynı işte, isteyen sorunsuz yükleyebilir. jb yapmayanlar telefon üzerinden wi-fi ile yükseltebilir ama tavsiye temiz restore'dir Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 201213 yıl comment_120436 Bununla aynı işte, isteyen sorunsuz yükleyebilir. jb yapmayanlar telefon üzerinden wi-fi ile yükseltebilir ama tavsiye temiz restore'dir Temiz restore derken biraz açarsak ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 201213 yıl Yazar comment_120438 Temiz restore derken biraz açarsak ? Update ile değilde, buradan yazılımı indirip Shift + Restore'ye basıp indirdiğ dosyayı göstererek veya mac için option + restore. Rehber varsa farklı yol ile alıp yedeklemek lazım Uygulamaları da itunes'den kurulum sonrası yüklemek yani back-up'ı buna göstermemek temiz restore'dir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 201213 yıl comment_120443 Update ile değilde, buradan yazılımı indirip Shift + Restore'ye basıp indirdiğ dosyayı göstererek veya mac için option + restore. Rehber varsa farklı yol ile alıp yedeklemek lazım Uygulamaları da itunes'den kurulum sonrası yüklemek yani back-up'ı buna göstermemek temiz restore'dir. İtunes dan indiriyorum zaten sonradan kuracağım. Rehber icloud da durmuyor mu zaten.? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 201213 yıl Yazar comment_120446 O da olur evet, ben hiç icloud kullanmadım doktorum, unuttum backup my contact kullanıyorum hep (app store uygulamasıdır, mail atar csv'yi) Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 201213 yıl comment_120447 O da olur evet, ben hiç icloud kullanmadım doktorum, unuttum backup my contact kullanıyorum hep (app store uygulamasıdır, mail atar csv'yi) Biliyom. iPad için 6.0 jb çıkınca direk ios update deyip sonradan tekrar jb kurup tekrar aynı programları mı kuracağız? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 201213 yıl Yazar comment_120454 Jb aracına göre değişebilir ama %80 ona gerek kalmadan jb yapılır . Sadece son greenpoison onu istiyordu. Yani tekrar restore yapmadan jb olur Tabi tabi aynı işlemler yapılmalı çünkü restore herseyi siliyor. Update de öyle. Zaten jb'li cihaz update edilmiyor wi-fi ile Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 201213 yıl Yazar comment_120506 iOS yükleyince hangi cihazlarda hangi özellikler olacak/olmayacak ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın