Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 Çalayım mı senin için derken ? satıyor mu ? Ben parayı verdim yahu geliyor benimkide aksilik olmazsa ama satıyorsa alalım onu da Yalniz begendim he caktirma Evkur'un sahibi cocuk 1 aya yakindir ondaymis. Kendime alsammmiiii ?!?! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 Ben beyazını alıyorum sabri, bakalım... Al tabi canım kaliteyi hisset biraz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Gayri resmi ABD fiyatları (eli kulağında açıklanmasının) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Gayri resmi ABD fiyatları (eli kulağında açıklanmasının) Cem Bey satılıyor zaten. Ben mi yanlış biliyorum.? Hatta bu ay içinde bizde de başlayacak operatörler üzerinden. 649$ vergiler dahil 705$ oluyor sanırım Amerika'da. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Cem Bey satılıyor zaten. Ben mi yanlış biliyorum.? Hatta bu ay içinde bizde de başlayacak operatörler üzerinden. 649$ vergiler dahil 705$ oluyor sanırım Amerika'da. Operatör üzerinde satılıyor, "Factory Unlock" henüz anons edilmedi Applestore'larda diye biliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Operatör üzerinde satılıyor, "Factory Unlock" henüz anons edilmedi Applestore'larda diye biliyorum. Fiyatları biliyorum ama unlock cihaz satışı başlamamış olabilir, onu bilmiyorum. Fakat piyasada alınıp satılan unlock cihazlar olduğuna göre bir yerlerde satılıyor olması lazım. (Amerika fiyatları üzerinden değil belki de) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Verizon ve Sprint ler abd dışı FU olarak çalışıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 Ben beyazını alıyorum sabri, bakalım... Senden çabuk davranmış olabilir miyim? Forumun ilk i5'i olabilir mi? 4'e göre çok hafif, kullanımda pek bir fark hissetmedim, ama ben anlamaz zaten, hanım kaptı, güle güle kullan dedim. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 Hayirli olsun Bir sira fazla 3lü app ekleyebiliyorsunuz işte tek farki o 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 Hayirli olsun Bir sira fazla 3lü app ekleyebiliyorsunuz işte tek farki o Teşekkürler de ben androidden vaz geçmem, bu "iphonemania"yı anlayabilmiş de değilim... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 Oh maşallah bende beyaz istedim.. Aksilikler engel oldu hep kısmetse 10 güne kadar elimde olur benimde Hüüppper telefon hayırlı olsun. Bende 1 aydır arkadaşların telefonlarından otlanıyorum arada sırada S3 özellikle, iphone'u beklediğim için kaybımın olmadığını görüyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 Senden çabuk davranmış olabilir miyim? Forumun ilk i5'i olabilir mi? 4'e göre çok hafif, kullanımda pek bir fark hissetmedim, ama ben anlamaz zaten, hanım kaptı, güle güle kullan dedim. Güle güle kullanın. Bir ara bende heveslenmiştim. Ama androidden vazgeçemeyeceğimi anladım. Bu akıllı telefon, bizimkiler cep bilgisayarı. Beyazı daha güzel, eskiden beğenmezdim ama bu sefer beyaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 Senden çabuk davranmış olabilir miyim? Forumun ilk i5'i olabilir mi? 4'e göre çok hafif, kullanımda pek bir fark hissetmedim, ama ben anlamaz zaten, hanım kaptı, güle güle kullan dedim. Pili nasıl sizce ? Cok fazla kurcalayan birine 1 gün gider mi ? Sabah 7de ciktim evden %100 le suan benim %35 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 Daha bir gün oldu ve benchmarkları eşim yapıyor, ben ayfoncu değilim malum, yakında yazarım sonucu. Kendileri sosyal medyayı göreceli yakın takip eder ama pek film izlemez, akşamdan akşama şarjla kurtarıyordu 4S ile bakalım bu ne yapacak. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 Pili nasıl sizce ? Cok fazla kurcalayan birine 1 gün gider mi ? Sabah 7de ciktim evden %100 le suan benim %35 Bu kullanımla seni belki Note2 kurtarır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap