Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2012 ilk sınavına gidiyor Aslan'lar. T-shirtlerimiz ne kadar benziyor melo ile 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2012 Bir BJK li olarak GS ye tüm Avrupa maçlarında başarılar dilerim ...sadece Avrupa da ama 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2012 Şereftir seni sevmek,senle ağlayıp gülmek Galatasaray sevgisi sürecek sonsuza dek yetmikor ki stadlar kalbimiz senle çarpar layıksın bu sevgiye ŞANLI GALATASARAY. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2012 Şereftir seni sevmek,senle ağlayıp gülmek Galatasaray sevgisi sürecek sonsuza dek yetmikor ki stadlar kalbimiz senle çarpar layıksın bu sevgiye ŞANLI GALATASARAY. olay budur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Hadi Cimbom yaz şu destanı bu akşam.....Başarılar......... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Ben Galatasarayın gol atacağına inanıyorum, yeter ki defansımız sağlam dursun... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 indirin 2 tanesini maç sizin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Ben bu gruptan rahat çıkacağımıza inanıyorum beraberliğe raziyim ben Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Kaybederlerse dönmesinler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Kaybederlerse dönmesinler Fatih Terimin yerinde olsam kaybederlerse gidiş dönüş konaklama yeme içme masraflarını oyunculardan keserdim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Maksadımız İngilizler gibi toplu bir halde oynamak,bir renge ve bir isme malik olmak ve Türk olmayan takımları yenmek."Ali Sami Yen 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 manchester fena başladı 1-0 inş. oyuncular silkelenirde kendilerine gelirler.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 İlk yarı iyi oynadık. Devam etmeliyiz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 ilk maçımızda galatasaray'ımız yenildi fakat şahsi yorumum; gayet iyi geçti maç..Yenebilirdik bile fakat maç bitti bunu geçelim Önümüzdeki maçlarda başarılı olacağımıza inancımız geldi. tebrikler 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 UEFA bu hafta oynanan Şampiyon Ligi ve Avrupa Ligi maçlarında hakem puanlarını açıkladı. Listede Galatasaray maçını yöneten Wolfgang Stark son sırada yer aldı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap