Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2014 Abicim önce bu: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kiddoware.kidsplace Sonra bu: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cloudacl&hl=en Ilki olmazda ikinciyi deneyeceğim. Bu arada app hakkında yorumlar komik garip biraz Google ın bu kadar kontrolsüz bırakması garip geldi. Parental kontrol olmadığının farkında değildim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2014 Ilki olmazda ikinciyi deneyeceğim. Bu arada app hakkında yorumlar komik garip biraz Google ın bu kadar kontrolsüz bırakması garip geldi. Parental kontrol olmadığının farkında değildim. Diğer programları engelleyip bunu sunmak için ikisinide kurman lazım demek istedim, yarın farklı program indirip istediğini yapabilir Samsung'da çocuk modu olması gerekiyordu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2014 Diğer programları engelleyip bunu sunmak için ikisinide kurman lazım demek istedim, yarın farklı program indirip istediğini yapabilir Samsung'da çocuk modu olması gerekiyordu? Bulamadım valla. Bir de çocuk modu değilde iOS gibi tüm cihaza +15 veya +18 üstünü yasaklamak istiyorum. Böyle olunca tüm uygulamalar ona göre çalışıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2014 Bulamadım valla. Bir de çocuk modu değilde iOS gibi tüm cihaza +15 veya +18 üstünü yasaklamak istiyorum. Böyle olunca tüm uygulamalar ona göre çalışıyor. Normalde ayarlara gömülü oluyormuş, sistem apk'dan silmediysen :s 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2014 Note2 de yok. Norton family var ama üyelik ve para isteyecek sanırım. Bu yukardaki bebeklere yönelik . Örneğin iPad de ayarları yaptım. Mesela YouTube Uygulaması +18 işaretlenmiş bir videoyu göstermiyor vs. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 Note2 de yok. Norton family var ama üyelik ve para isteyecek sanırım. Bu yukardaki bebeklere yönelik . Örneğin iPad de ayarları yaptım. Mesela YouTube Uygulaması +18 işaretlenmiş bir videoyu göstermiyor vs. Çocuk modu son 1-2 ay önceki güncellemeyle geldi Türkiye'ye. Benim S4te var yeğenimin note 2 de de var. Size de gelmesi lazım son güncellemeyi yüklediniz mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2014 Güzel bir oyun daha, zeka ve zaman istemiyor birazcık hız ve hafıza Geometry Dash Parası olanlara https://play.google.com/store/apps/details?id=com.robtopx.geometryjump&hl=en Parası olmayanlara https://play.google.com/store/apps/details?id=com.robtopx.geometryjumplite iOS için: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2014 Imposible game çakması. Daddys long legs indirin yeni flappy bird gibi birsey yapımcısına bol küfürlü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2014 Rovionun oyunu yani fena değil RETRY ismi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2014 Bir hafta önce xperiz z aldım. Telefonun memnun olmadığım bir özelliği var, arama yaparken ekranın birden kararması ve arama süresince kararmış ekrana devam ederken çağrı sonlandırmak istediğim zaman güç tuşuna iki kere basıp aramayı anca sonlandırabilmem. Telefonda bununla ilgili bi arama ayarı bulamadım. Tek keşfedebildiğim güç tuşuna tek basmayla aramayı sonlandırabilmem fakat bu esnada ekranın hala siyah olması. Bu normalmidir acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2014 Bir hafta önce xperiz z aldım. Telefonun memnun olmadığım bir özelliği var, arama yaparken ekranın birden kararması ve arama süresince kararmış ekrana devam ederken çağrı sonlandırmak istediğim zaman güç tuşuna iki kere basıp aramayı anca sonlandırabilmem. Telefonda bununla ilgili bi arama ayarı bulamadım. Tek keşfedebildiğim güç tuşuna tek basmayla aramayı sonlandırabilmem fakat bu esnada ekranın hala siyah olması. Bu normalmidir acaba? Hocam ekram karamazsa konuşurken kulağınız ekrana dokunur ve görüşme sonlanır veya dokunduğu yere göre farklı farklı işler yapar. Kulağınızdan ayırdıktan sonra geri tuşuna bastığınızda ekran açılması lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2014 Fotoswipe android markette mevcut. Kolay biçimde kayıpsız fotoğraf gönderimi yapıyor. İos android arasında da çalışıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2014 (düzenlendi) Hocam ekram karamazsa konuşurken kulağınız ekrana dokunur ve görüşme sonlanır veya dokunduğu yere göre farklı farklı işler yapar. Kulağınızdan ayırdıktan sonra geri tuşuna bastığınızda ekran açılması lazım Abicim arama yaparken kararması normalde geri tuşuna basmam için ekranda bişeylerin görünmesi lazım öle bişi olmuyo arama sonlandırmak için bu telefonda ne yapmam lazım, açma-tuşuna iki kere basıyorum öyle kapanıyo meret,oda pek kullanışlı olmuyo, hani dediğiniz gibi aramayı bitirmek için geri tuşuna basıp bi arama bitir ekranı gelmiyo, kararmış halde çağrı sonlandırıyorum, ondada çağrıyı bitirdiğimden emin olamıyorum.. Kasım 1, 2014 Ramazan D. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2014 Abicim arama yaparken kararması normalde geri tuşuna basmam için ekranda bişeylerin görünmesi lazım öle bişi olmuyo arama sonlandırmak için bu telefonda ne yapmam lazım, açma-tuşuna iki kere basıyorum öyle kapanıyo meret,oda pek kullanışlı olmuyo, hani dediğiniz gibi aramayı bitirmek için geri tuşuna basıp bi arama bitir ekranı gelmiyo, kararmış halde çağrı sonlandırıyorum, ondada çağrıyı bitirdiğimden emin olamıyorum.. Ben de samsung var da ondan öyle demiştim. Sony z yi araştırınca şu linki buldum http://mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=92421577&p=1#92421577 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2014 Ben de samsung var da ondan öyle demiştim. Sony z yi araştırınca şu linki buldum http://mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=92421577&p=1#92421577 Ramazan Bey çok teşekkürler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap