Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 201412 yıl comment_260143 Yaptım yaklaşık 3 gün oluyor,2 günde bantlı durdu toplamda 5 gündür yapışık. Arada zorluyorum ama bana mısın demiyor, bugün yıkatmayı düşünüyorum arabayı ondanda geçer not alırsa bu iş olmuştur benim için Yalnız arka plakayı yamuk yapıştırdım biraz o içime oturdu Bence göze batacak bir eğrilik yok.Varsada nazar boncuğu olsun abicim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 201412 yıl comment_260144 malesef bizim focustaki arka plakalık resmen bir kamyon gürültüsünde ses çıkarıyor ışıklardaki insanlar arabayı görünce zırt pırt bakıyorlar acilen plakalıkları iptal etmem lazım benimde Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 201412 yıl comment_260150 Yaptım yaklaşık 3 gün oluyor,2 günde bantlı durdu toplamda 5 gündür yapışık. Arada zorluyorum ama bana mısın demiyor, bugün yıkatmayı düşünüyorum arabayı ondanda geçer not alırsa bu iş olmuştur benim için Yalnız arka plakayı yamuk yapıştırdım biraz o içime oturdu Hiç korkun olmasın eğer kullandığın malzeme kaliteliyse sıkıntı olmaz. Ben o işlemin üstüne 85 kez falan yıkadım fırça basınçlı su bilimum uygulama yapıldı maşallahı kıpırdama yok[emoji4] Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 201412 yıl comment_260218 Silikonlu çift taraflı bantla ben direk arka plakalıktaki süngerin üzerinden yapıştırmıştım. Sadece ön plakayı takarken tampondaki halka şeklinde çıkıntıları kesmiştim. 1 yıldır kullanıyorum. Hiçbi sorun yok. Burdaki püf nokta köpüklü çift taraflı banttan uzak durmak. Hava koşullarına dayanıklı değiller. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın