Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201214 yıl comment_112170 2012 Marka Değeri Araştırması Şirket: Millward Brown Kaynak: 9to5mac.com Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201214 yıl comment_112228 Bana pek anlamlı gelmedi. Samsung gerçekten dev gibi bir firma. Gemi yapım işinde bile varlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201214 yıl comment_112229 Bana pek anlamlı gelmedi. Samsung gerçekten dev gibi bir firma. Gemi yapım işinde bile varlar. her işte olunca hiçbiri tam olmuyor demek ki... Ben asıl IBM'e şaşırdım.. PC işini devrettikten sonra epey küçülmeye gitmişlerdi.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201214 yıl comment_112232 her işte olunca hiçbiri tam olmuyor demek ki... Ben asıl IBM'e şaşırdım.. PC işini devrettikten sonra epey küçülmeye gitmişlerdi.. Bana mantıklı gelmedi. İyiliği kötülüğü tartışılır ama ölüsü milyarlarca dolar eder. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201214 yıl comment_112237 Ama samsung rekor kırmıştı hani :muha: Kerem başladın yine al cevabın geliyor sen kaşındın. Okuma var değilmi sende bak bakalım başlıkta ne yazıyor.Marka değeri araştırması yani satış rakamları değil kapiş Ki zaten doğru olsa bile oldukça yanlı ve saçma bir çizelge olmuş.Google ile coca cola bile apple ı çok rahat geride bırakır kanımca ama apple ında çok fanatik müşterileri var bu da bir gerçek.Hani bir takım lig de geri düşse bile vazgeçmeyen taraftarlar vardır ya o şekil yani Ağustos 14, 201214 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201214 yıl comment_112243 Bana pek anlamlı gelmedi. Samsung gerçekten dev gibi bir firma. Gemi yapım işinde bile varlar. Demek ki gemicik yapıyorlar aslında Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201214 yıl Yazar comment_112245 Marka değeri nedir ? Bir futbolcu vardır 15 milyon euro'luk fakat takımlar buna 10 milyon euro bonservis verir...Yani şirket satışa çıktığında vs yukarda yazılan rakamların anlamı yoktur... IBM gibi yoktu eskiden Türkiye'de bile tüm devlet dairelerinde görebiliyorduk..Ey gidi günler.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201214 yıl comment_112247 Köfteci Ramizi göremedim ama belki yanılıyorumdur.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201214 yıl comment_112308 Benim bildiğim marka değeri demek o markanın ürünlerinden sağladığı finansal gelirler değil midir ben böyle biliyorum en azından Marka değeri bir markanın ne kadar sattığı değil dünya üzerinde ne kadar tanındığı ile alakalıdır.Bu markanın maddi olarak değerini gösterir.Yani eğer bu tablo doğruysa ki hiç mantıklı gelmiyor apple ın marka ismini satın almaya kalksan coco cola nın marka ismine verdiğin paradan daha fazlasını ödemen gerekir kapişş. Bir örnek daha daha önceleri epaş isminde izmirde ünlü bir ayakkabıcı vardı bazı sebeplerden dolayı iflas etti ve kendi marka ismini başka bir firmaya sattı şimdi o firma o isim altında bu işe devam ediyor.Artık anlamışsındır ama hala kafanda soru işaretleri var ise benim gibi lise mezunu değil üniversite mezunu abilerinden daha fazla detayını öğrenebilirsin. Ağustos 14, 201214 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201214 yıl comment_112347 Marka Değeri, o markanın reel değeri değil, psikolojik değeridir. Marka değeri ile reel değer her zaman aynı değildir ama çoğunlukla doğru orantılıdır. IBM ters orantıya ilişkin bir örnek olmuş burda. Zira IBM, yukarıda bahsettiğim üzere PC pazarından çekildiğinden beri marka değerinin belirlendiği kamu oyu nazarında unutulmuştur. Ancak tablodaki veriye bakılırsa marka değerinden pek birşey kaybetmemiş.. Tablonun güvenilirliği ise tartışmaya açık elbette. Millward Brown'ın sahibi de Yako gibi Apple kullanıcısıysa 1. olması normal.. eskiye hürmeten de IBM'i 2. yapmıştır. Açılış sitesi de Google'dır bilgisayarında.. o da 3. Daha da uzatabilirim isterseniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201214 yıl Yazar comment_112350 Dünyaca ünlü şirketleri boyle YAKUP (yako kim? - yetmiyorsa çağatay var.) gibi sahibi dir demeyin heryer Türkiye degil komik olmayın . Yahu atıp tutmadan önce bir araştırın bakalım reel'de kim birinci . Rencide etmiyim diyorum ama sallıyorsunuz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201214 yıl comment_112351 Dünyaca ünlü şirketleri boyle YAKUP (yako kim? - yetmiyorsa çağatay var.) gibi sahibi dir demeyin heryer Türkiye degil komik olmayın . Yahu atıp tutmadan önce bir araştırın bakalım reel'de kim birinci . Rencide etmiyim diyorum ama sallıyorsunuz Ya Yakup Çağatay, Apple denince neden hemen celalleniyorsun? Şaka da mı yapmayalım yani? Hiç mi belli değil benim o son kısmı espri olsun diye yazdığım? Eğer bu kadar da anlaşılamadıysak bunca zamandır ne diyeyim ki başka? Hayırlı Kandiller.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201214 yıl Yazar comment_112352 Her Apple lafında boyle derseniz paylaşım yapamam bilgisiz kalırsınız Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201214 yıl comment_112353 Her Apple lafında boyle derseniz paylaşım yapamam bilgisiz kalırsınız You know dude... I've got the money.. It can talk anytime Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201214 yıl Yazar comment_112354 You know dude... I've got the money.. It can talk anytime i do not know...where is my money ? He's waiting us since two weeks Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın