Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201213 yıl comment_124336 Ayni sorun bende de var 15 bin bakiminda kece degisti sanirim en son 30 bin bakiminda tekrar ayni sorun cikti bu sefer komple aks degisecek dediler....fren yagi sorunu bende de oldu bakimadan sonra cozuldu sorun Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201213 yıl comment_124337 Ayni sorun bende de var 15 bin bakiminda kece degisti sanirim en son 30 bin bakiminda tekrar ayni sorun cikti bu sefer komple aks degisecek dediler....fren yagi sorunu bende de oldu bakimadan sonra cozuldu sorun Servisi aradım fren yağı uyarısı verdi diye o bir sorun değil merak etmeyin müsait bir zamanda gelin yağ takviyesi yapalım dediler kaçak mı var peki dedim hayır dediler bugun gidicem iyice öğrenirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201213 yıl comment_124353 Servisi aradım fren yağı uyarısı verdi diye o bir sorun değil merak etmeyin müsait bir zamanda gelin yağ takviyesi yapalım dediler kaçak mı var peki dedim hayır dediler bugun gidicem iyice öğrenirim Geçmiş olsun Sabri sonucu bizimlede paylaşırmısın... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201213 yıl comment_124359 Bakım haricinde, sağ aks keçesinde yağ kaçağı olduğunu ve garanti kapsamında değiştirdiklerini söylediler. Şimdi, bu konuyu görünce kronik bir sorun olduğunu düşünmeye başladım. Öyle zaten, ve Focus'a has da değil, servis bülteni dahi var... TSB 58 2011: iB5 veya B6 şanzıman kullanan Fiesta, Focus, C-Max ve Mondeo'larda motor altında yağ damlaması saptanırsa sağ aks montaj hatasına bağlı aks keçesi bozulması söz konusudur ve yenisi ile değiştirilmelidir. Yine de sorun yaratacak bir durum değil, çok da kendinizi üzmeyin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201213 yıl comment_124370 Servisi aradım fren yağı uyarısı verdi diye o bir sorun değil merak etmeyin müsait bir zamanda gelin yağ takviyesi yapalım dediler kaçak mı var peki dedim hayır dediler bugun gidicem iyice öğrenirim Bizimki de bunu canı sıkıldıkça veriyordu kısa süreli olarak sonra hiçbir şey olmuyordu düzenli olarak frenleri test eden biri olarak farkedirdim diye düşünüyorum, sonra bir süre yapmadı ben yine de 15.000 bakımında belirttim ön fren balatalarını değiştirdiler ondan beri vermedi uyarı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201213 yıl comment_124373 Servisler sorunun-problemin çözümü varsa,sorun olarak nitelendirmiyorlar herhalde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201213 yıl comment_124460 Aynı sorun 2009 dizel Focus umda da vardı ilaveten motor bloğunda da sızıntı vardı ama farkedildiği periyodik bakımda sorun giderilmişti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 201213 yıl comment_124537 Geçmiş olsun Sabri sonucu bizimlede paylaşırmısın... Tabi paylaşirim abi zaten servistekilerde musait bi zamanda gelin takviye yapariz dediler cokda sorun degil demekki Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 201213 yıl comment_124538 Bizimki de bunu canı sıkıldıkça veriyordu kısa süreli olarak sonra hiçbir şey olmuyordu düzenli olarak frenleri test eden biri olarak farkedirdim diye düşünüyorum, sonra bir süre yapmadı ben yine de 15.000 bakımında belirttim ön fren balatalarını değiştirdiler ondan beri vermedi uyarı. Bende ilk gorunce bi ateş basti el freni isigi falanda yazdi ama isiklardaydim yesil yaninca harekete gecince duzeldi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl comment_124780 Arkadaşlar şu anda Konya Otokoçtayim, kış girerken bir bakım yaptırayım istedim (yağ , filtreler felan) biraz önce servis elemanı gelip aracınızın aks keçesi yağ kaçırıyor onu garantiden değiştireceğiz biraz uzun surebilir haberiniz olsun deyip gitti, hemen Kubilay beyin durumunu hatırladım, acaba sonuc alabildiniz mı? Bana bu durumda tavsiye edebileceğiniz birseyler var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl comment_124781 Benim sorunum bu konuyla ilgili degil cok karistirmiyim ama sorun su bendeki buyuk ihtimal fren yagi kesin tam sinirda ne zaman yokus asagi insem uyari veriyor yokus duzlesince sonuyor uyari tam sinirda demekki Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl comment_124797 Benim sorunum bu konuyla ilgili degil cok karistirmiyim ama sorun su bendeki buyuk ihtimal fren yagi kesin tam sinirda ne zaman yokus asagi insem uyari veriyor yokus duzlesince sonuyor uyari tam sinirda demekki Biraz ekle de sen de biz de bu sorundan kurtulalım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl comment_124801 Arkadaşlar aks keçesi gibi şeyler küçük işler ''baskı balata,direksiyon kutusu ön iki amortisör^^ değişen biri olarak söylüyorum takmayın derim fazla Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl comment_124806 Biraz ekle de sen de biz de bu sorundan kurtulalım... Kusura bakmayin... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl comment_124867 Servis önemsiz olduğunu, kendi araçlarında da değişimi yapıldığını bir problem çıkarmadığını, keçenin hatalı üretim olabileceğini düşündüğünü söyledi, umarım öyledir... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın