Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Voice control'ü tamamen kapatan ya da shortcut'ını değiştiren bir yöntem var mı? Fırsatı nerede bunun he Ayarlar-Genel-Sınırlama-ilgili başlık olması lazım buradan yani şifre ile üretip o özelliği sınırlaman lazın. Dene bakalım bizde o yok siri'yi kapatabiliyoruz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Ayarlar genel erişilebilirlik ve kapalıya getirip bana dua etsen yeter Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Tamamen kapatmanın yolu yok. Ne denediysem olmadıki apple destek forumlarında da olmadığı yazıyor. Çözüm siriyi açmak oldu. Siri kafasına göre konuşmasam da rastgele birilerini aramıyor en azından... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Voiceover ı kapattınmı abicim sen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Voiceover ı kapattınmı abicim sen Onunla alakası yok olayın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 İşte bende onu diycem kaptsanda farketmiyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2014 Güzel bir oyun daha, zeka ve zaman istemiyor birazcık hız ve hafıza Geometry Dash Parası olanlara https://itunes.apple.com/tr/app/geometry-dash/id625334537?mt=8 Parası olmayanlara (oyun oynarken reklam sorunu yok)https://itunes.apple.com/tr/app/geometry-dash-lite/id698255242?mt=8 Android için: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2014 Uyuz bşey bu ya sildim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2014 Uyuz bşey bu ya sildim Aahuhauh %80 biri, %83 biri şuan onların birini %100 yapmam lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2014 Aahuhauh %80 biri, %83 biri şuan onların birini %100 yapmam lazım %9 da bıraktım 5-6 defa denedim olmadı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 iOS ve Android Arasında kayıpsız fotoğraf göndermek için FotoSwipe, Inc.: FotoSwipe https://appsto.re/tr/KU_yX.i 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2014 3 gün önce indirdim, beni bayağı sardı. Tavsiye ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2016 @Yakup Çağatay quiktime gerektirmeden telefonda bir oyunun oynanış videosunu çekebilceğimiz bir ekran görüntüsü kaydetme programı var mı bildiğin? Ben bulamadım.. Ya quiktime ya da jailbreak gerekiyor sanırım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2016 Hiç yapmadım öyle bir şey ama baktıysan yoktur heralde. Benim bildiğim kablo ile yapıyolar o işi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2016 6 saat önce, Yakup Çağatay said: Hiç yapmadım öyle bir şey ama baktıysan yoktur heralde. Benim bildiğim kablo ile yapıyolar o işi Aynen.. başka bir yol bulamadım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap