Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 20197 yıl comment_496284 3 saat önce, kadir A. yazdı: konuda bir özel servis önerilmiş ve zamanla bu özel servis kaliteyi düşürmüş ve artık tavsiye edilmemiş. ayrıca tavsiye edilen başka servisler varsada konudaki en son "servis" tavsiyesi yaklaşık 1 yıl önce gibi.. yoksa ben mi yanlış görüyorum??? örnek: (iyidir) 19.07.2015 - 20:29 tarihinde, Mustafa Ünal yazdı: arkadaşlar daha önce sorunu mu yazmıştım. düşük devirlerde araba stop ediyordu devir dalgalanması çok fazla oluyordu. 3-4 ustaya gösterdim kimi boğaz kelebeği kimi sübap kimi bilmem ne dedi. arkadaşımın tavsiyesi ile tuncay ustaya gittim. yeminle sorunu anlattım tek bir şey yaptı. güncelleme ile alakalı dedi. şuan çok şükür hiç sıkıntım kalmadı. sıkıntısı olanın ilk sırada denemesi gereken usta diyebilirim.... Tuncay ÖNER Öner Oto Ford Özel Servis Adres: Yıldırımlar Oto San. 96 Sk.No: 17 / 1 Ergazi - ANKARA Telefon: 0312 278 71 09 Web: Sizinde siteniz olsun... Bölge: Yıldırımlar Oto Sanayi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 20197 yıl comment_496296 Ben son bakıma Tuncay ustaya gittim, parça fiyatları biraz pahalı geldiyse de işçilik ve ilgiden memnun kaldım açıkçası. Ankara'da oturan bir arkadaş da oraya gidiyor onda da dizel focus var, o da aynı yorumu yaptı, parça fiyatında biraz yüksek ama işi iyi sorunu çözüyor demişti. Bu tespitlere göre önerim parçaları @ER-OL Otomotiv'den alıp gitmek olur ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 20197 yıl comment_496297 tuncay usta iyidir işçilik tecrübe kişilik esnaflık arızaya nokta atışı teşhis koyması eee daha nolsun ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 20197 yıl comment_496304 Ankara'da tavsiye edeceğim iki usta var. Birisi Öner otomotiv Tuncay usta zaten bir çok kişi bahsetmiş. Ancak ben 5 senedir ST otomotiv Sedat ustaya gidiyorum. En az Tuncay usta kadar deneyimli ve bilgili bir arkadaştır. Tuncay usta genelde çok yoğun oluyor. Bakım sırasında aracınızın başında durmayı seviyorsanız ve yapılan işleri merak edip takip etmeyi seviyorsanız Sedat ustayı tavsiye ederim. hem kişilik yönünden hemde ustalığı yönünden çok iyidir. Birde benim üzerinde duracağım bir husus var ki 3-4 sene önce kullandığım 2.5 kasa focusumda içeriye su alma sorunu vardı, ama ben bir türlü nereden olduğunu bulamadım. Öncesinde yetkili servis dahil bir çok yere gitmiştim kimse çözemedi ama Sedat usta suyun nereden girdiğini bulmak için abartmıyorum yarım gün uğraştı ve sorunumu çözdü. Bakın bu işi ne yetkili serviste nede başka bir yerde ücreti karşılığında bile yapmıyorlar. öyle yüzeysel bir bakıp sepetliyorlar. Yetkili servis olsun özel servis olsun, herkesin istediği şey rutin işler gelsin hiç başım ağrımasın yağ bakımı, balata, vs vs gibi ama ne zaman farklı bir takım isteklerin ortaya çıkar işte ben o zaman ustanın yaklaşımına bakarım. Sizde ustalara aracınızda bir sorun olduğunu kabul ettirmekte zorlanıyorsanız Sedat ustayı tavsiye ederim. Özellikle yetkili servislerde en çok zorlandığım şey buydu, ben bir sorunumu söylüyorum ama ustaya göre o ses duymuyor veya ona göre bu durum normal, kardeşim belki senin kulağın iyi değil bunun sorumlusu ben miyim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 20197 yıl comment_503531 Arkadaşlar merhaba, Tuncay ve Sedat usta yorumları güncel, fiyatlar hakkında bilgilerinizi de paylaşırsanız sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 20233 yıl comment_512386 Herkese iyi akşamlar artvin de yaşıyorum tatil için Ankara’ya geleceğim arabamın ağır bakımları ve çözemediğim bi kaç sorun var gelince yaptırmayı göstermeyi düşünüyorum nereyi önersiniz teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 20233 yıl comment_512407 Ankara'daki arkadaşlar genel olarak Ekrem Helvacı'yı söylerler. Şaşmaz oto sanayide, Helvacı Ford olarak ulaşabilirsiniz. Ben de Ankara'dan araç aldığımda arkadaşların tavsiyesi ile hem aracı göstermek hem de bakımını yaptırmak için gitmiştim. İlgisi, bilgisi ve yaklaşımından gayet memnun kaldım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 20241 yıl comment_519059 İyi forumlar. Ankara'da ikamet ediyorum. Focusumu yeni aldım. 2016 focus aracımın km bakımının yanı sıra; soğutma suyunu/antifrizi tamamen değiştirmek sistemi temizletmek istiyorum, aracım manuel vites, şanzıman yağını da değiştirmek niyetindeyim, aracın içerisinde klimayı açınca içeriye mazot/egzoz kokusu tarzında koku geliyor, muhtemelen egzoz manifoltunda çatlak var diye tahmin ediyorum, ona baktıracağım; vs. vs. kısacası hem bakıma gidebileceğim hem de şanzıman yağı, enjektör, mazot pompası kontrolü falan nazımız geçsin, işini sevsin bir usta tavsiyesi ricasındayım. Şimdiden teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 20241 yıl comment_519065 26 dakika önce, Atilla Yıldıztepe yazdı: usta tavsiyesi ricasındayım. Bir üstte yazmış olduğum tavsiye hala geçerli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 20241 yıl comment_519067 5 dakika önce, Semih O. yazdı: Bir üstte yazmış olduğum tavsiye hala geçerli. evet görmüştüm. teşekkürler. Mesajınızda bahsettiğiniz mezkur kişi/servis hakkında birden fazla olumsuz deneyimle de karşılaştım, o nedenle başkaca seçenek varsa duymak istemiştim. Yine de aklımda olacak tavsiyeniz. Teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 20241 yıl comment_519070 6 saat önce, Atilla Yıldıztepe yazdı: evet görmüştüm. teşekkürler. Mesajınızda bahsettiğiniz mezkur kişi/servis hakkında birden fazla olumsuz deneyimle de karşılaştım, o nedenle başkaca seçenek varsa duymak istemiştim. Yine de aklımda olacak tavsiyeniz. Teşekkürler Epey eski bir konu ile birlestirdim, burada da bir kac tavsiye var. Uzun zamandir gitmedim ancak vakti zamaninda Öner oto Tuncay ustadan memnun kalmistim bende. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 20241 yıl comment_519072 9 saat önce, Atilla Yıldıztepe yazdı: evet görmüştüm. teşekkürler. Mesajınızda bahsettiğiniz mezkur kişi/servis hakkında birden fazla olumsuz deneyimle de karşılaştım, o nedenle başkaca seçenek varsa duymak istemiştim. Yine de aklımda olacak tavsiyeniz. Teşekkürler instagram da fordtech_06 var (fordcu) tiktok ve instagram videolarını izleyin derim, yetkili servisde çalıştığı zamandan beridir takipteyim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 20241 yıl comment_519080 16 saat önce, Ozan Kar yazdı: Epey eski bir konu ile birlestirdim, burada da bir kac tavsiye var. Uzun zamandir gitmedim ancak vakti zamaninda Öner oto Tuncay ustadan memnun kalmistim bende. 13 saat önce, Adem Kazıl yazdı: instagram da fordtech_06 var (fordcu) tiktok ve instagram videolarını izleyin derim, yetkili servisde çalıştığı zamandan beridir takipteyim. Çok teşekkürler ilginiz için arkadaşlar. Mutlaka değerlendireceğim. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın