Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ankara Güvenilir Özel Servis Arayanlar

Featured Replies

• Yanıt 57
  • Görüntüleme 66,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• atilla öncel
    atilla öncel

Dün akşam bu sabah azim otoya gideceğimi ve edindiğim izlenimleri yazacağımı belirtmiştim, Erol usta yoktu sanırım kalfaydı ilgilenen arkadaşlar,araçtaki sorunu anlattım hemen bana ilk söylediği

• Mustafa Ünal
    Mustafa Ünal

arkadaşlar daha önce sorunu mu yazmıştım. düşük devirlerde araba stop ediyordu devir dalgalanması çok fazla oluyordu. 3-4 ustaya gösterdim kimi boğaz kelebeği kimi sübap kimi bilmem ne dedi. arkadaşım

• örnek: (iyidir)  

Yanıtlama zamanı:

Yani hemde şu var bizi burda bağlayan arabalarımıza duyduğumuz sevgi. Arabasını sevenlerin en büyük ortak sorunu iyi bir usta bulamamaktır. Ben bu formun bi kullanıcısı olarak nasıl ki dostlarıma tavsiye ediyorsam sizlerede tavsiye ediyorum.

Kesinlikle çok haklısın bende bir konuda gittiğim servisten olan memnuniyetimi yazmıştım. Diğer iletilerindeki google arama mevzusundada çok iyi düşünmüşsün.

Bende siteyi F2 ile ilgili birşey ararken keşfedip müdavimi olanlardanım.Burayı keşfettikten sonra diğer sitelerin hiç birine girmiyorum bile.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Arkadaşlar bugün Erol usta ile görüştüm durumu anlattım.

Bizim siteden gidenler için ödenecek toplam tutardan %10 indirim yapacak bu fiyatı ödeyeceksiniz. Afiş konusunuda konuştum olur tabiki dedi. Güzel bir Afiş hazırlayıp bastırırsak dükkana asılcak :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Tasarımı hallederiz ya büyük yerlerde renkli fotokopiciler 1-5 tl arası basıyolar boyuta göre tanesini :kıhkıh:

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar bu ilan güncelmidir=?

aracımı bakıma götüreceğim de :PP

• 7 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

bu konu hala güncel mi? yeni aldığım aracın aslında pek de ihtiyacı olmamasına rağmen bakım yaptırsam nasıl olur diye düşünüyorum. tabi önce usta lazım. konu hala aktifse bilgilendirme yapılırsa çok memnun olurum...

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

aracımın 45.000 bakımını burada yaptırmayı düşünüyorum umarım memnun kalırım.

Yanıtlama zamanı:

aracımın 45.000 bakımını burada yaptırmayı düşünüyorum umarım memnun kalırım.

ben yağ değişimi ve filtrelerin değişimi için oraya gittim ilk ziyaretime göre izlenimlerim oldukça olumlu. usta ve yanında çalışanlar adam yolma niyetinde de değiller. en yakın zamanda gideceğim tekrar yağ buharı hortumu dipten kopmuş usta görmüştü yaptırırız bunu parça almana gerek yok dedi kısa zamanda gideceğm

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaşlar.Ankara dışında yaşıyorum aracıma bakım yaptıracağım onun içinde ankaraya gelmeyi düşünüyorum.Ama usta konusunda kafamda soru işaretleri var bilmediğimden.Sizin önereceğiniz veya gitme diyeceğiniz.özel servis varmı.Yardımcı olursanız sevinirim.

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

45000 bakımı için bugün azim oto'daydım sağolsun Erol bey çok iyi ilgilendi.

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Herkes olumlu konuşmuş.

Gidip konuşmakta fayda var..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.