Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Hamit.S

Üye
  • Toplam İleti

    5
  • Katılım

  • Son ziyaret

Hamit.S tarafından yazılan her şey

  1. 2009 focus aracım var kullanıyorum.Gecenlerde 2008 1.6 jetta kullandım. Jetta ol sesi alma olayında focusdan daha az yol sesi alıyor. Ama çekişi bana çok zayıf geldi araca gaz verince gitsemmi gitmesem mi gibi düşünüyor geldi bana o yönden focus iyi geldi. Ben olsaydım focus alırdım.Tabi tercih sizin.umarım yardımcı olabilmişimdir.
  2. Merhaba arkadaşlar.Ankara dışında yaşıyorum aracıma bakım yaptıracağım onun içinde ankaraya gelmeyi düşünüyorum.Ama usta konusunda kafamda soru işaretleri var bilmediğimden.Sizin önereceğiniz veya gitme diyeceğiniz.özel servis varmı.Yardımcı olursanız sevinirim.
  3. Merhabalar arkadaşlar.Benim de 2009 hb focus aracım var aynı şekilde bende kılıf taktırmayı düşünüyorum.Umarım sizler taktıktan sonra fotoları eklersiniz bizler için karar vermede kolaylık olur.Taktırma fikrim oluştuktan sonra biraz araştırdım ama bazı terettütlerde kaldım onun içinde erteledim.İlker bey ankarada ikamet ediyordunuz sanırım.Kendim kastamonuda ikamet ediyorum.Ankaraya gelebilsem ilk işim size uğramak kılıf için.Acaba kılıf renklerini ve modellerini gösteren fotoları buraya ekleseniz bizlerin seçmesi için baya bir kolaylık olur.Bunu yaparsanız sevinirim.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.