Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Yıllardır dergiler okuyoruz..Neler gördük.. Money Talks 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 (düzenlendi) öyle sonuçta bu kişiseldir sana ferrari karizma gelir bana aston martin, ama bence vw fordu ezer (imajda duruşta tabi) Temmuz 2, 2012 Emre D. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 İste sana göre öyle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 bana göre zaten her iletimin başında var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 20 li 30 lu yaşlarda jettaya binilmez ... ne o öle , babanın arabasını kullanıyormuş gibi olursun ... Bence passat jettaya göre çok daha sportif ve genç duruyor (daha büyük olmasına ramen ) jetta emekli arabası görünümlü , ama alıpta 18 inch jant bilmemne biraz oynanırsa süper de durur yani , bir bmw 3 kasayı aratmaz ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 (düzenlendi) bu jetta mesela 10 numara ama yok işte ... Temmuz 3, 2012 Tolga Başaran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Ata Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Yakupcum bence focus jettadan iyi olabilir bir çok disiplinde ama jetta'nın karizması daha fazla bu bir gerçek en başta Vw Ben F3 Arkadaşım jetta aldı 6 ay oluyor ilgi odağı halen daha aracım merak edenler bir binelim diye geliyorlar diğer arkadaşımın jettası 15 günde ilgisini yitirdi kendiside bunu ifade ediyor kullanım kalite konfor hakkında birşey demiyorum bu biraz göreceli.Mesela kimse Megane 2 leri sevmez ama bende 2009 dizeli vardı işçilik ve dreksiyon tepkisi hariç çok memnundum.Yani karizma diyorsan şuan çevrede f 3 ün karizması ve ilgisi daha büyük 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cem aksoy Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Focusun kriterleri: Aşağıdaki kriterlerin bazılarını alırken biliyordum ancak bazılarınıda kullanırken farkkettim. 1- Güvenlik : euroncap 5* 2- Yakıt tüketimi : şu anda karışık 5,5 lt sınıf ortalamasında (1,6 tdci) 3- ön konsol tasarımı, elektronik gadgetlar, konfor ve işçilik : sınıfında en iyilerinden 4- iç mekan ve bagaj genişliği: sınıf ortalamasında 5- yol tutuş ve elektronik destekler: sınıfının en iyilerinden (euroncap 5*) 6- performans : sınıfının en performanslı araçlarından 7- albenisi ve kullanım hissiyatı: sınıfında üst düzey 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 geçen gün ablamın şirket arabası dizel jetta kullandım...2011 sanırım...böyle bir debriyaj görmedim yahu trafikte sol ayağı felç eder cinsten... vites geçişleri de focus kadar rahat değildi..belki ablamın arabasında sorun vardır... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Evet onur çok sert ilk testimde Daha 20. Metrede satıcı ile bunu tartıştık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Evet onur çok sert ilk testimde Daha 20. Metrede satıcı ile bunu tartıştık hepsi öyle demek ablamı takdir ediyorum o debriyajla araba kullanılmaz yahu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Onur iyi oldu açtığın. Malum son günlerde araç bakıyorum; dikkatimi çeken bir şey var bazı araçların daha sıfırının debriyajı çok sert. Örnek Mazda 3 ; yani öyle bir debriyaj var ki daha biner binmez bu ne dedim.benim 110 bindeki aracımın debriyajı daha yumuşak. Bu arada gördüğüm en yumuşak debriyajlı araçlar Fiat'ın araçları. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Onur iyi oldu açtığın. Malum son günlerde araç bakıyorum; dikkatimi çeken bir şey var bazı araçların daha sıfırının debriyajı çok sert. Örnek Mazda 3 ; yani öyle bir debriyaj var ki daha biner binmez bu ne dedim.benim 110 bindeki aracımın debriyajı daha yumuşak. Bu arada gördüğüm en yumuşak debriyajlı araçlar Fiat'ın araçları. focustan önce citroen nemo vardı...onun debriyajı bile bindiğim jettadan iyidi... bunun ayarını yapma imkanı, yada fabrikadan böyle çıkmasını açıklayabilcek biri varsa güzel olur aslında Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erman Mendirek Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 selamlar, sirket aracim f3 1.6 sedan 125hp powershift, ozel arabam vw, babamin araci fluence 1.5 dci manuel. f3 vs fluence inanin kiyaslamayla vakit harcamaya degmez, fluencein bir tek bagaji daha buyuk, onun disinda, dizayn, on konsol guzelligi, surus zevki ve konforu konusunda f3 bayagi bir adim onde. yalniz ben de diger arkadasa vw konusunda katiliyorum, ozellikle iscilik ve genel malzeme kalitesi olarak vw forddan daha iyi sayilir. yalniz vw'nin de yuksek fiyat ve biraz fazla monoton tasarim gibi eksileri var. genel olarak fordlari, bir de indirimde uygun fiyatta bulabilirseniz, odediginiz paranin karsiligini fazlasiyla alirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Özel aracınız yeni jetta mı? Şirket aracı titanium degil mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap