Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Tdci Yıllık Ve 15.000-75.000-105.000 Km Bakım Ücretleri

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

23000 km de ki tdci aracımın 2. yıl bakım ücreti

bu bakıma benden 700 tl istediler nakit olursa yüzde 10 indirim dediler yaptırmadım balatalar hariç servisler iyice yoldan çıktı

• Yanıt 458
  • Görüntüleme 146,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Serkan Karakoca
    Serkan Karakoca

yapılan işlemler özel serviste orjinal parçalar kulanılarak yapıldı  castrol edge yağ 4lt  oem yağ filtresi  oem mazot filtresi  oem polen filtresi  oem triger seti   oem

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

Evet bugün servise gidip işleri hallettim. Standart olarak hava yakıt ve polen filtreleri değişti. Toplam 313tl tuttu. Açıkçası memnun kaldıktan sonra 30-40 tl nin önemi yok diye fazla bakınmadan gitt

• Ümit Vaysaloğlu
    Ümit Vaysaloğlu

Tıkırtıların bir çoğunu kesmişler, özellikle ön takım saz gibi olmuş desem yeridir. (Şimdilik bir sorun görünmüyor.) Direksiyonun üzerindeki göstergeyi çıkartırken kullandığımız kapağın olduğu bölümd

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

merhaba aracım 10500 km de ve 1. yılını doldurdu bakım için bayrampaşa ve zeytinburnundan fiyat aldım bayrampaşa 485 z.burnu 430 tl fiyat verdi normalmi sizce bana çok geldi açıkcası ?

Yanıtlama zamanı:

merhaba aracım 10500 km de ve 1. yılını doldurdu bakım için bayrampaşa ve zeytinburnundan fiyat aldım bayrampaşa 485 z.burnu 430 tl fiyat verdi normalmi sizce bana çok geldi açıkcası ?

zytburnu ile pazarlık yapın biraz daha çekin geriye.Fiyatlar normal bence.Tabi yetkili servis bazında

Mustafa çok da kötü değil, ..

8acbfda38999de4d1be065493827740a.jpg

düpe düz soygun bu

Yanıtlama zamanı:

benim araç şuan 165000 oldu bakıma giricem ama bu fiyatları görünce, gidesim gelmedi :)

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

arac focus 3

model 2014

7500 km de arac

1 yılını doldurdu   Kdz.Ereğlide ilk bakımlarını 480 tl istediler

düzcede 350 tl istediler

adapazarında ise 320 tl istediler   servisler arasındaki bu fark ne ben anlamadım doğrusu

hepsi aynı bakımları yapıyor,ama yetkili servislerin fiyatları birbirinden farklı

birde sanayide sordum orasıda bana 200 tl fiyat cıkardı,arac garantili olmasa sanayide yaptıracağım aracı

malesef servislerde müşterileri fen halde kandırıyorlar

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar. Bugün aracım ilk bakıma girdi. 14.822km'de Malatya Ford Ilıcak Plaza'ya giriş yaptım. 1 hafta önce randevu aldığımda 450 TL civarı olur demişlerdi. Çok şükür öyle olmadı  :P  360 TL ödedim. (4 lastik balans ayarı dahil - 30TL) Geçen ay da park sensörü taktırmıştım. Servisin ilgi ve iletişimini çok beğendim, Ilıcak Ford'a gidenler var forumda bildiğim kadarıyla... 

7.700km'deyken almıştım aracı, bugün tam 100.cü gün, 15bin km oldu, servis danışmanı da bana diyor ki, 1 yıla kadar 30bin km'ye gelmezse, seneye bugünlerde bekleriz. Pehhhh, keşkeee  :P  :D  :D

Mustafa Uysal tarafından düzenlendi

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Motor yağı, yağ filtresi, hava filtresi

Bursa
Sönmez Koç 320-330 TL
Oto Koç 370-390 TL dedi sonra 350'ye yaparız dedi.

Hangi motor yağını koyduklarını bilmiyorum. Paylaşılan faturalara baktım herkeste farklı marka yağ kullanılmış. Bunun standartı yok mudur?

Yanıtlama zamanı:

Hangi motor yağını koyduklarını bilmiyorum. Paylaşılan faturalara baktım herkeste farklı marka yağ kullanılmış. Bunun standartı yok mudur?

Yağın standardı var, markanın yok. Ne tedarik edilmişse onu kullanırlar, kimisinde Opet, bazen Castrol, bazen Mobil, önemli değil marka, standart uysun yeter.

Yanıtlama zamanı:

Şentürkler 460 TL fiyat verdiler. Dalga mı geçiyorsunuz deyip telefonu kapattım.

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Dün 45.000 bakımını yaptırdım. 30.000 bakımında Yakıt filtresi degısmedıgı için oda degıstı. Artı ön ve arka balatalar Değişti. Toplamda 965₺ ödedim. Garanti devam ettiği için servise gittim. Konya otokoç da yapıldı işlemler

• 5 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Dün 45.000 bakımını yaptırdım. 30.000 bakımında Yakıt filtresi degısmedıgı için oda degıstı. Artı ön ve arka balatalar Değişti. Toplamda 965₺ ödedim. Garanti devam ettiği için servise gittim. Konya otokoç da yapıldı işlemler

Ömer bey iyi günler, ben de çumra'dayım ve 30.000 bakımı için konya'ya geleceğim. konya otokoçla ilgili pek iyi şeyler duymadım ve okumadım. sizin izlenimleriniz nedir?

Yanıtlama zamanı:

Cumartesi günü 52 binde aracı periyodik bakıma götürdüm ve klasik yağ yağfilitresi ve hava filitresi değişti 310₺ tabii kart ve tanıdık indirimleri ile..

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaşlar, Focous 1.6 TDCI 3 Mca sedan aracımın senesi dolduğu için aracı bakıma alacağız, henüz 10090 km'de.

Hemen hemen İstanbul ve körfezde bulunan tüm servisleri aradım, almış olduğum fiyatı sizlerle de paylaşmak isterim,

450 tl Ümraniye

465 tl Gebze

467 tl Kartal, diye liste fiyatları yukarı ( max. 680 tl) doğru çıkıyor, bu fiyatlara nakitte %10 iskonto gibi indirimlerde eklenecektir..

Yanıtlama zamanı:

Cumartesi günü Bolu Görür otomotivde aracımın 15000 km'yi doldurması nedeniyle servis bakımını yaptırdım. Henüz 1 yılı dolmamıştı. Cam suyu istemedim 390,00 TL ödeme yaptım.

Yanıtlama zamanı:

dizel olarak en son 60 bin bakımını 6 ay önce 420 TL ye yapmıştım Serdar.

Yusuf müdür saolsun :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.