Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Üstünkörü Galaxy S3 Izlenimlerim

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Yurt dışından telefon getirince ödenecek 100 TL uygulaması başladı mı, eğer evetse kime ve nerede ödeniyor bilgisi olan var mı?

Tartışmalara gelince:

Birbirine bu kadar yakın ürünlerde mutlak iyiyi bulmak mümkün olmaz, seçimi gereksinim detayları belirler. Bu yüzden bilinçli seçen herkes kendi gereksinimlerini en iyi karşıladığı için kendi cihazını savunmak ve övmek durumunda kalır.

Hatta bu zaman zaman fanatizm olarak bile algılanabilir (Yakup sen gerçek bir fanatiksin ve bu kapsam dışındasın :P )

Sonuçta esüçte, ayfon da, hatice o ne de sahibini mutlu edecek ve iş görecek cihazlar, isteyen istediğini alsın ve güle güle kullansın, yeter ki aldıktan sonra yeni telefonuna yoğunlaşsın; aklı ve gözü diğerinde kalmasın... (akıllı olun!)

• Yanıt 71
  • Görüntüleme 8,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• her ne kadar s3'e ailecek bayılsak da 1999-TL'lik fiyatıyla el yakıyor, cep göçertiyor, bütçeye incir ağacı dikiyor.. incelemeniz ve paylaşımınız için teşekkürler..

• Kasımda oraya gidiyorsan bana da 1 adet New iPhone alırsan iyi olur ya, hem sende oradayken kullanırsın elin telefon görmüş olur Pardon Akıllı Telefon

• ferhat tezcan
    ferhat tezcan

Daha ringe çıkmadan dövüştürmeye başladın telefonları yakup hele bi çıksında boyunu posunu görelim

Yanıtlama zamanı:

Yurt dışından telefon getirince ödenecek 100 TL uygulaması başladı mı, eğer evetse kime ve nerede ödeniyor bilgisi olan var mı?

Henüz başlamadı... BTK'ya ödeniyor ama yine Operatörler aracı olacak yanılmıyorsam..Ama yinede net bilgiyi BTK'dan alabiliriz.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Temizlik.

Ne güzel tertemiz olmuş :)
Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar önce tanışsak, oturup iki birşey içmiş olsak böyle yanlış algılamalar olmaz. Boşuna birbirimize kırılmayalım.

Ben hem ios hem android kullandım. (rootsuz,jb'siz) İos beni tatmin etmedi. Sebeplerini söylesem tartışma devam edebilir. Ama mühim değil benim tercihim.

Mac os konusunda size katılmıyorum. Autocad dahil herşeyi kullanıyorum. Kullanımı keyifli, zevk alarak kullanıyorum.

Bu stabilite meselelerinede artık katılmıyorum. Win7 gayet stabil bir kere göçmedi, mavi ekran gelmedi. Android içinde Arc,Sensation xe, ardından One x kullandım. Arc'da stabilite sorunları vardı. Ama yüksek donanım kullanan HTC'ler de stabilite sorunu yok. Son dönem çıkan iki ve dört çekirdekler gayet güzel çalışıyor.

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar önce tanışsak, oturup iki birşey içmiş olsak böyle yanlış algılamalar olmaz. Boşuna birbirimize kırılmayalım.

Ben hem ios hem android kullandım. (rootsuz,jb'siz) İos beni tatmin etmedi. Sebeplerini söylesem tartışma devam edebilir. Ama mühim değil benim tercihim.

Mac os konusunda size katılmıyorum. Autocad dahil herşeyi kullanıyorum. Kullanımı keyifli, zevk alarak kullanıyorum.

Bu stabilite meselelerinede artık katılmıyorum. Win7 gayet stabil bir kere göçmedi, mavi ekran gelmedi. Android içinde Arc,Sensation xe, ardından One x kullandım. Arc'da stabilite sorunları vardı. Ama yüksek donanım kullanan HTC'ler de stabilite sorunu yok. Son dönem çıkan iki ve dört çekirdekler gayet güzel çalışıyor.

ARC da sony'nin afedersiniz herze yemesi... adam amiral gemisi olacak telefon çıkarıyor, 356 mb dahili hafıza.. o ne şimdi? ram düşük... ama vaadettikleri yüksek.. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? neyse... öyle işte..

Yanıtlama zamanı:

Sonra insanlar android kasıyor, iyi değil vs diyor. Ben htc de ne kasılma gördüm, ne kilitlenme.

walla ben de neo kullanıyorum, yine 356 mb, biraz fazla program yükleyince kasmaya başlıyor ama tabi 900e aldığım cihaz.. ne kadar ekmek o kadar köfte.. f/p açısından memnunum...

Yanıtlama zamanı:

Tartışmalara gelince:

Birbirine bu kadar yakın ürünlerde mutlak iyiyi bulmak mümkün olmaz, seçimi gereksinim detayları belirler. Bu yüzden bilinçli seçen herkes kendi gereksinimlerini en iyi karşıladığı için kendi cihazını savunmak ve övmek durumunda kalır.

Hatta bu zaman zaman fanatizm olarak bile algılanabilir (Yakup sen gerçek bir fanatiksin ve bu kapsam dışındasın :P )

Sonuçta esüçte, ayfon da, hatice o ne de sahibini mutlu edecek ve iş görecek cihazlar, isteyen istediğini alsın ve güle güle kullansın, yeter ki aldıktan sonra yeni telefonuna yoğunlaşsın; aklı ve gözü diğerinde kalmasın... (akıllı olun!)

Evet başladı, babam Kosova'ya gitti gelirken gene S2 almış bir tane :D Bayılmış 100 lirayı. :D

Az Kaldı ban yemeye....!!!!!!!!!!

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben zaten windowstan verdiğim örnekleri geçmişten vermiştim win 3.1 98 milenium 2000 ve xp işletim sistemlerinde vardı o sorunlar ama biz o sorunları yaşarken macintosh kullanıcıları yaşamıyordu.Şu an dizüstü bilgisayarımdaki işletim sistemim olan vista yı yaklaşık 4 senedir bir kere bile göçmeden ve hiç dikkat etmediğim halde kullanıyorum .

Sonuç olarak android yeni bir işletim sistemi elbetteki stabilite olarak ios u ilk etapta geçmesi zor ama bu gidişle gelecekte eminimki geçecek.

İos işletim sitemi şu an android ten stabilite konusunda üstün çünki android ten çok daha eski ve tecrübeli.Ben kendi s2 telefonumda bazı zamanlar kitlenme zorla kapanma ve telefonun kendi kendine kapanıp açılması sorunlarını yaşıyorum.Hatta eşimde o klavyeli htc var bu tarz sorunları oda yaşıyor nadir de olsa.

Şunuda eklemeden geçemiycem android işletim sisteminin tabanı linux tur.Linux tan telefonlarımıza taşındı.

Sonuç olarak ios android ten şu an için üstün de olsa iphone sadece işletim sistemi olarak diğer telefonları geçebilir (htc samsung hatta experia) :)

Ama unutmadan söyliyeyim tüm bunlara karşılık nokia ile microsoft anlaşmış ve sanırım piyasaya bir bomba atmayı planlıyorlar.Zamanının telefon devi nokia piyasayı böyle boşlamaz gibi geliyor bana ve microsoft bu telefon piyasası pastasından mutlaka bir pay çıkartır gibime geliyor.Sonuçta işletim sistemi dediğimizde her 10 kişiden 8 inin aklına ilk gelecek şey microsoft tur.

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

hocam bırak telefonu melefonu zıpkın ve dalma üzerine konumuz noldu...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

hocam bırak telefonu melefonu zıpkın ve dalma üzerine konumuz noldu...

O konu aklımda abi şöyle vaktim olduğunda uzunca düzgün bir şekilde yazıcam muhtemelen haftasonu yazarım
Yanıtlama zamanı:

tamam bekliyom...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.