Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 201214 yıl comment_103919 Çözebildi mi bakacagız bugun aradılar direksiyon kutusu geldi buyrun gelin değiştirelim diye bende müsait olunca gidecegim ama edirnedeki servise, teşisi izmir koydu parçayı edirne değiştirecek cözülünce sorunlar ve çözümleri konusu altında paylasacağım ama haftaya anca olur vaktim yok bu hafta Temmuz 26, 201214 yıl Tolga Ata tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 201214 yıl comment_103920 İnşallah çözülür Tolga; Ama aynı parçayı söküp aynı parçayı takacaklar gibi geliyor bana? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 201214 yıl comment_103921 İnşallah çözülür Tolga; Ama aynı parçayı söküp aynı parçayı takacaklar gibi geliyor bana? Niye ? Edit: hee sıfır ama aynı parça diyorsun ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 201214 yıl comment_103922 Niye ? Edit: hee sıfır ama aynı parça diyorsun ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 201214 yıl comment_103924 O zaman hayal kırıklığı olur 60000 tl lik hayal kırıklığı Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 201214 yıl comment_103927 O zaman hayal kırıklığı olur 60000 tl lik hayal kırıklığı Rahatsız edici hep duyulan bişey mi bu ? Böyle düşünmeyin boşuna millet ne paralar veriyor komik sebeplerle aylarca arabasına binemiyor bile. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 201213 yıl comment_129821 Dün Adana Otokoç servisine 15.000 bakımı için gittim..Ayrıca sağ taraftan gelen ve yavaş hızda farkedilen bir tıkırtı olduğunu söyledim (sizlerinde bahsettiği, tıkırtının aynısıymış, az önce formu okuyunca bunu anladım)..Araca bakıldıktan sonra "direksiyon kutusundan" dendi, garantiden değişeceği söylendi..Servisteki görevlinin konuşmasından edindindiğim izlenime göre bu sorun başka araçlarda da mı var, yani bilinen birşey mi dedim.. hayır dedi..Ancak çok sık rastlanan bir problem oldugunu bu forumdan ben rahatlıkla anladım..ama görevli utanmadan hayır diyebildi. direksiyon kutusu değişecek, sorun hallolacakmı yine yazarım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201313 yıl comment_148045 direksiyon kutusundan değilmiş, van akköprü servisinde bir kaç denemeden sonra yapıldı,ilk iki denemeyi saymazsak üçüncü girişimde yapımı oldukça kısa sürdü. parça falanda değişmedi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201313 yıl comment_148048 direksiyon kutusundan değilmiş, van akköprü servisinde bir kaç denemeden sonra yapıldı,ilk iki denemeyi saymazsak üçüncü girişimde yapımı oldukça kısa sürdü. parça falanda değişmedi. Neymiş ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201313 yıl comment_148053 @Esin Ünal, Gerçekten Focus 3 lerin bence en büyük problemlerinden birisi olan o tıkırtı. Çözümünü bizimle paylaşırsanız şahsım ve Focus 3 sahipleri adına çok sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201313 yıl comment_148064 yapımı oldukça kısa sürdü. parça falanda değişmedi. Hımmm, demek ki bu tıkırtı o tıkırtı değil... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201313 yıl comment_148067 Benimde klima düğmelerinin arkasından bir zırıltı tırıltı gelip duruyor,özellikle sert şekildeki kasislerde kasise girip çıkarken veya sürekli kasisli ve engebeli yolarda sürekli olarak,ayrıca vites değiştirirken diyelim 4 ten 3 e inersinde hani motor devri düşük kalırda araba titrer bir süre ama gider ya o sırada yapıyor...Uzunca dinlemelerden sonra tam klima ve otomatik park düğmelerinin olduğu kısmın arkasından geliyor. olduğunu anladım...Çok sinir bozucu hale gelmeseydi sorun değildi de son zamanlarda nerdeyse düz yolda bile yapar oldu,gevşek bir şeyler var orta konsolda ama bne anlamadım ki ? Şubat 4, 201313 yıl Bora A. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201313 yıl comment_148074 Benimde klima düğmelerinin arkasından bir zırıltı tırıltı gelip duruyor,özellikle sert şekildeki kasislerde kasise girip çıkarken veya sürekli kasisli ve engebeli yolarda sürekli olarak,ayrıca vites değiştirirken diyelim 4 ten 3 e inersinde hani motor devri düşük kalırda araba titrer bir süre ama gider ya o sırada yapıyor...Uzunca dinlemelerden sonra tam klima ve otomatik park düğmelerinin olduğu kısmın arkasından geliyor. olduğunu anladım...Çok sinir bozucu hale gelmeseydi sorun değildi de son zamanlarda nerdeyse düz yolda bile yapar oldu,gevşek bir şeyler var orta konsolda ama bne anlamadım ki ? bora bey; o bizdede var. ama sesi torpidonun kenarına gelen bloğa( bu tabir doğrumu bilmiyorum ama ) bastırarak geçirebiliyoruz. yani yolcu sol dizini sola doğru bastırırsa geçiyor ama kaldırınca gene tıkırtı başlıyor. bikeresinde oraya sert bi yumruk atmıştım bir iki gün sesi çıkmadı 3. gün yine aynı ses Şubat 4, 201313 yıl Kutluhan A. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201313 yıl comment_148107 bora bey; o bizdede var. ama sesi torpidonun kenarına gelen bloğa( bu tabir doğrumu bilmiyorum ama ) bastırarak geçirebiliyoruz. yani yolcu sol dizini sola doğru bastırırsa geçiyor ama kaldırınca gene tıkırtı başlıyor. bikeresinde oraya sert bi yumruk atmıştım bir iki gün sesi çıkmadı 3. gün yine aynı ses Yok sanmıyorum oradan geldiğini sanki klima düğmelerinin arkasından yada klima altındaki otomatik park -ön arka cam ısıtıcı düğmelerinin arkasından geliyor gibi....O bacağınızı dayadığınız parçayı bir keresinde çıkartmak gafletinde bulundum,ama takamadım,servise götürdüm,servisteki eleman o kadar zor taktı ki elemanın çabasının karşılığında 1 paket sigara aldım verdim....Çok gıcık bir parça o...Ama o zırıltının ondan geldiğini sanmıyorum.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201313 yıl comment_148114 Bende ses sistemini taktirdiktan sonra cukurlarda ses gelmeye basladi arka taraflardan ve devir dusuk kaldiginda veya ilk kaldirirken arabayi teybin icinden bir ses geliyor bi gevseme oldu galiba 30.000 bakimini beklicem soylemek icin. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın