Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Akaryakıt Fiyatları

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bu sabah işe gelirken radyoda bu gece benzinin zamlanacağını söylendi de nette haber bulamadım....

21 Aralık'a kadar kar kardır düşüncesi olmasın bu :D :D :D

Hayır kefenin cebi yok, bilmiyorlar mı? :D :D :D

• Yanıt 2,2k
  • Görüntüleme 364,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eren_Öztürk
    Eren_Öztürk

Böyle bi sticker var yakında arka cama yapıştırcam az kaldı.

• Araştırmacı yazar kimliğiyle size iki tablo hazırladım, nasıl ve ne güzel öpüldüğümüzün kanıtı olarak Fiyatlar çok günceli yansıtmasa da 2014 son çeyreğine aittir.   İlk önce yakıt fiyatına göre dü

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Ve bu nafile muhabbet uzaaar gider. Tepki vermeyi beceremezsek iğfal edilmeye devam ediliriz. Siz 10.000 araba kontak kapatıp büyük şehir trafiğini felç edebiliyorsanız, ve bunu birkaç şehir

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Tahmin etmiştim yakıt aldığımı burada bildireyim en geç bir haftada indirim garanti........

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Akaryakıta yeni gün itibariyle 1'er kuruşluk  yeniyıl zammı hediyesi geldi. 

İyi seneler.

Yanıtlama zamanı:

Akaryakıta yeni gün itibariyle 1'er kuruşluk yeniyıl zammı hediyesi geldi.

İyi seneler.

Iyıymıs bu da. Hıc 2012 ıle 2013 un fıyatları bır olurmu, halka zam gelme ıhtımalını unutturmamak lazım, yenı yılın ılk gununden zam yapalım kı halk varlıgımızdan haberdar olsun ama degıl mı

Yanıtlama zamanı:

kktc 01.01.2013 yakıt fiyatları

benzin 95 oktan  2.97-3.16 tl arası

benzin 97 oktan 3.05-3.20 tl arası

dizel 3.00 tl civarı

Yanıtlama zamanı:

http://www.ensonhaber.com/motorine-zam-2013-01-04.html

Hayırlı uğurlu olsun, Allah güle güle kullanmak nasip etsin. 

Alıştık artık, zam gelsede gülüyoruz, indirim gelsede,

geçmiş olsun :D şimdi bizde benzin zammı bekliyoruz arayı çok açtılar. ben benzinin 5 liraya motorininde 4.5 liraya sabitlenmesi taraftarıyım hemde hesaplar kolay olur.

Kutluhan A. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Dün gece de otogaz düştü 2.78 oldu

Yanıtlama zamanı:

Vatandaşla hükümet arasında gizli bir korku var insanlar biraz seslerini çıkarabilseler... Aslında ziyadesiyle toplumsal bir olay, toplumsal tepkiler vermek lazım fakat adam bir diziye kızdı başrol oyuncusu başını örttü, diziye ramazan ayı geldi, ibadet hayır hasenat senaryoları...  :)  Şimdi zamlara tepki gösterilse döver möver hiç belli olmaz...

Şimdi mesaj geldi m10 (eurodizel) 4.26

motorin: 4.17

Yanıtlama zamanı:

Geçenlerde 1 hafta yakıt almayalım gibi bir eylem yapıılmıştı ama ses getirmedi tabi, akaaryakıt almamazlık hangimiz yapabiliriz, şahsen ben 4 gün daha almam, ya sonra, sonra gidip yine alıyoruz, benim için tek çözümü arabayı bırakıp servisle gitmek, her ay 350 tl (+- 50 tl) yakıt parası ödemek beni düşündürüyor, kendi kendime kızıyorum ama yinede zevklerimizden, rahatımızdan vazgeçemiyoruz, toplu taşıma araçlarından herhangi birisine neredeyse 2 yıldır binmemişimdir, hal böyle olunca ben devletin yerinde olsam mazotu 5, benzini 6 tl yaparım, nasılsa tüketşyoruz, tükettiğimize, harcadığımız paraya falan acımıyorum bir yerde hani de, umarım devletimizin gelirleri hayılı şekilde kullanılıyordur.

Yanıtlama zamanı:

Ben yapabilirim aslinda. Bir depoyla sehiricinde 900-950 km yol gidiyorum. (depo 45 lt 1.3 JTD Paliovan). Ise gidip gelmek icin 40 km yol yapiyorum ki bu da eger saga sola gitmezsem bir depoyla bir ay idare edebilirim demektir. Eh gayet makul.. :)

Gerci ben zaten Uspet ya da alpetten aliyorum yakiti.. 3.59 mu ne litre fiyati. Eurodiesel falan demeyin, bu araba yapildiginda euro diesel falan yoktu bu ulkede.. :)

• 2 hafta sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.