Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201511 yıl comment_298266 @Yakup Çağatay, Yakup benim bahsettiğim silkeleme değil, bu konuyu biliyorum, bu konudaki gibi benim de sorunum vardı, az gaz vererek gideyim desem gidemiyordum sıkışık trafikte. Benim sorunumu senin iyi bildiğini düşünüyorum. Aslında çok da sorun yaptığımdan değil de, bu bir problem aslında, araba 120 ile giderken aniden gaz bırakıyor ve sonrasında devam ediyor. Bunu su birikintisine girip esp nin arabaya müdahalesi sonucu sabitleyicinin çıkması gibi yorumlayabilirim. Ama gazı bırakıp tekrar basması 1 saniye sürmüyor, anlık bişey, her şey düzgün giderken araba birden durmak istiyor ve sonra tekrar gidiyor gibi... Neden yapıyor bunu merak ettim. Sorunun kaynağını bulan, çözümünü bulan varsa paylaşırsa öğrenmiş oluruz. Tamam zaten orada bu yazıyor. Bi okusak Benim tam verdiğim sayfada vardı, aydın abi ve bir kaç kişi bahsetmişti. Malum biz biraz enayiyiz her şeyi okuyup atıyoruz kafaya Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201511 yıl comment_298282 gözlüksüz L harfini göremiyorum sayın adminim konu tuhaflasyıor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201511 yıl comment_298286 gözlüksüz L harfini göremiyorum sayın adminim konu tuhaflasyıor... Cumartesi Geceleri... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201511 yıl comment_303105 @Yakup Çağatay, Yakup benim bahsettiğim silkeleme değil, bu konuyu biliyorum, bu konudaki gibi benim de sorunum vardı, az gaz vererek gideyim desem gidemiyordum sıkışık trafikte. Benim sorunumu senin iyi bildiğini düşünüyorum. Aslında çok da sorun yaptığımdan değil de, bu bir problem aslında, araba 120 ile giderken aniden gaz bırakıyor ve sonrasında devam ediyor. Bunu su birikintisine girip esp nin arabaya müdahalesi sonucu sabitleyicinin çıkması gibi yorumlayabilirim. Ama gazı bırakıp tekrar basması 1 saniye sürmüyor, anlık bişey, her şey düzgün giderken araba birden durmak istiyor ve sonra tekrar gidiyor gibi... Neden yapıyor bunu merak ettim. Sorunun kaynağını bulan, çözümünü bulan varsa paylaşırsa öğrenmiş oluruz. Ümit, sabit hızda ve aniden gaz kesme ise benim başlıkları bir oku derim. İleriki zamanlarda gaz kesme şiddeti artmaya başlıyor. Mayıs 4, 201511 yıl Ramazan D. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 201511 yıl comment_303187 @Ramazan D., Hiç hissetmediğim vites değiştirdikten sonra anlık bi bırakmayı da hissettim bu sabah... Gerçi çok yüksek süratlere çıktım, sonrasında 4 ten 5 atarken hissettim galiba o bırakmayı ama emin değilim tam. Fakat vites değiştirdikten sonra önce az bi (ama hissedilir hissedilmez) yüke girdi, ardından yine hissedilir hissedilmez bırakıp tekrar çekmeye başladı. Ne dir ne değildir bilemiyorum. Bakım zamanı geldi. Ankara'da inşallah derdimizden anlayacak birini buluruz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 201511 yıl comment_303286 Shell ümraniye sonduraktan yakıt aldıktan sonra bizim araçta da böyle bir olay vardı . 10 saniyede bir gazı kesiyor yenıden veriyordu. Milisaniyelik olaydı . Sonrasında kendiliğinden geçmişti . Euro dizel yerıne normal dizel mi koymuştu acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201511 yıl comment_303828 Oncelıkle merhabalar 2011 hb 110 bg aracımı cok begenerek aldım ama 2. viteste bı sirkilme farkettım sanayıdekı ustamın yanına gıttım fıltrelerden olabılır dedı dusuk devırde kullanıyorsan yapabılır dedı yag, yag fıltresı hava mazot polen fıltresı triger setını komple degıstırdım azaldı ama gıtmedı cok nadır yapıyor ustam yazılımsal oldugunu motorda herhangıbır sıkıntı olmadını soyledı ve servıse gıdıp guncellememı ıstedı servıse gıttım usta araca bakıp geldı bu aracın yagı yanmıs dedı olurmu gecen hafta bunların hepsını degıstırdım dedım bılgısayar oyle gosterıyor dedı hataları sıfırlamadık pc den abıcım sen gec yagı fılan dedım olmaz yazılımla alakası yok dendı motor bakımı yapılıp bakılacak duzelmesse depo sokulecek dedı 1000 lıra fatura cıkardı hatayda ıkamet edıyorum severek aldıgım araca allah belamı versınkı gormek ıstemıyorum boyle berbat bı servıs olamaz ww mı satıp fordu aldım ya basımı nereye vursam yerıdır bu sorunu yasayan arkadaslar bı yardımcı olursa sevınırım cunku pınpırıklı bı ınsanım bn arabaya kendı parcam gıbı bakıyorum ve bu durum cok canımı sıkıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201511 yıl comment_303829 Üyeliğinizi tamamlar ve aracınızı doğru tanımlarsınız 'çünkü 110 hp focus yok' cevap vermeye çalışırız bu arada önceki aracınız veya sonraki bizi ilgilendirmiyor yorulmayın yazarak Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201511 yıl comment_303836 Yetkili servislerin servis kayıt ortamı var. Ne yapıldığı yazılıyor. Fakat detay geçiyorlarmı bilmiyorum tabi. ...her satırda 70 karakterlik not bölümü var ... yazacağın şey uzunsa alt satıra geçip devam edebiliyorsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201511 yıl comment_303840 @Erdal Eren Güzel, Aracınız kaç KW acaba ruhsatta yazıyor. O daha iyi bilgi verir. 4 senelik bi araç almışsınız. Bu aracın önceki sahibinin nasıl kullandığına bağlı. Fordun kötü bir araç markası olduğunu göstermez. Serviste de sanırım sizin için en ufaktan başlayıp kontrol ediyorlar. Aracınızın yağ yakmasını yağınızı değiştirerek engelleyemezsiniz. Segmanın aşınmasıyla vs alakalı bi şey. Keşke aracı alırken bir ustaya götürüp kontrol ettirseydiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201511 yıl comment_303842 110 luk focus 2 110 beygır yanı Yineliyorum: Üyeliğinizi tamamlar ve aracınızı doğru tanımlarsınız 'çünkü 110 hp focus yok' cevap vermeye çalışırız bu arada önceki aracınız veya sonraki bizi ilgilendirmiyor yorulmayın yazarak Bu bölüm focus 3 yeri ayrıca burada yazılanlar ile alakası yok motor bile farklı bilmem anlatabiliyor muyum? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201511 yıl comment_303854 Yag yanmis dedigim degismewsi gerekiyor araci iki ustaya ve ayrica expertize gecirdim Ruhsat 80 kw Experde sadece 8 beygirlik bi guc kaybi gorundu arac duzenli olarak 2013 kasima kadar duzenli olarak servise girmis biz sanayide yagi degistirdik ama bilgisayara baglayip bakima girdigini yazmadk arac iyi cekisi olsun her konuda 1 aydr biniyorum ne yag ne su eksiltti sadece bu durum canimi sıktı arada bir yapıyor surekli olan birsey degil Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201511 yıl comment_303913 ...her satırda 70 karakterlik not bölümü var ... yazacağın şey uzunsa alt satıra geçip devam edebiliyorsun. Yazacak adama kağıt kalem bol, tabi yazarsan Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 20179 yıl comment_403754 Slm aleyküm. Aracim 2013 focus tdci titanium sedan. Hafif silkeleme bendede var 1. Vitesten 2 ye gecerken. Ama benim asıl sorum --4 dakika sonra eklendi-- Slm aleyküm aracim 2013 focus tdci sedan titanium. Hafif silkeleme benim aractada var 1.den 2 ye gecerken ve kalkislarda. Servis sorun yok dedi. Ama asıl sorum şu araç rolantide iken soğuk veya sicakken farketmiyor devir yukseltirken 4500 de sanki depremler oluyor ayagi sabit tuttukca deprem devam ediyor biraz daha yuklenince kesiyor 5000 devirlere cikiyor. Sorun ne olabilir acaba. Yakinda servise gidicem ama bilen var mi acaba Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın