Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Mondeo Değişimi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

İyi bir tercih.Kutlarım sizi.

• Yanıt 34
  • Görüntüleme 21k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Özer bey ben atladım galiba. Biz hep varsayım konuşuyoruz. Neden direk şukadara sattım demiyorsunuz ? Artık fiyat yerine arabayı dinlemek isteriz açıkcası.paralar verildi bitti. İstediğin k

• İşte benim mesajımdaki sorun da o ya.. Benim hiçbir zaman titanium almak gibi bir derdim olmadığı için trend fiyatından değerlendirip direk levreklemişim. Gözünle okumadığın zaman böyle oluyor işte.

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

Titanyum olunca fiyat normal gözüküyor. Bu rakamlardan Focus fiyatının nasıl şişmiş olduğunu anlamak mümkün. Neredeyse aynı fiyata Mondeo alınıyor. Istedikleri gibi satılmadi sanırım.

Yanıtlama zamanı:

Sınıf atlamışsınız bunun neresi kötü :) 2.0tdci otomatik kullanmıştım.hem eski kasa hem yeni kasa.Seri araçtı çok hoşuma gitmişti çekişi,kullanma rahatlığı. 1.6 tdci vergi avantajı ve dahada düşük tüketimi ile o konforu yaşatıyor.Çekişi nasıldır bilmem ama focusa göre çok fark yok ağırlık olarak aralarında güzel tatmin edici bir çekişi olduğuna eminim.Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

Yanıtlama zamanı:

Güzel tercih :yeah: , aradaki fiyat farkı ise az geldi bana.. Normal midir?

Yanıtlama zamanı:

cem hocam bizim buralar sizin oralar gibi çok sıcak değil ama emin ol çok daha konforlu bir araç. özellikle arka koltuktakiler için. teşekkürler . bu arada fark olarak da 12000 verdim

Sizin araba dizel değilmiydi? Neden o kadar ucuza aldılar?
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sizin araba dizel değilmiydi? Neden o kadar ucuza aldılar?

prdn 8000 de focus tdcı üzerine 12000 vererek tit 1.6 tdcı siyah mondeo aldım çok mu vermişim?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

mertol bey 8000 km de beyaz tdcı tit otomatik parklı 2012 model focus u kaça alırsınız?

Yanıtlama zamanı:

mertol bey 8000 km de beyaz tdcı tit otomatik parklı 2012 model focus u kaça alırsınız?

52-51 Max + 12 = 63-64 dersek :) daha nolsun ? Fark hiç çok değil bana sorarsanız

Mondi'nin ind. listesi 73.275 TL

Yanıtlama zamanı:

Bbenim focusun üstüne ne vermek gerekir acaba sizin hesaba göre ben 4-5 bin versem yetecek galiba ve araba hem sifirlanmis hemde bir üst segmentte geçmiş olacak değiştirmek cazip geliyor insana

Yanıtlama zamanı:

Hayırlı olsun.Kazasız sürüşler dilerim.

Yanıtlama zamanı:

prdn 8000 de focus tdcı üzerine 12000 vererek tit 1.6 tdcı siyah mondeo aldım çok mu vermişim?

Bence çok. Pişmiş aşa su katmayı hiç sevmem ama neden çok olduğunu düşündüğümü aşağıdaki alıntıya verdiğim cevaptan anlayabilirsiniz bence.

Ben alıcı olsam fiyat verirdimde şu aşamada anlamsız olur.

52-51 Max + 12 = 63-64 dersek daha nolsun ? Fark hiç çok değil bana sorarsanız

Mondi'nin ind. listesi 73.275 TL

Dün dizel trend mondeo için fiyat aldım. Aldığım fiyat 58500. (metalik dahil). Ellerinde ziyadesi ile birikmiş mondeo tdci stoğu var. En azından 3 bayiide olduğunu ben biliyorum. Titanium hiç düşünmediğim için fiyat sormadım.

Galiba ben kendi mantığımla düşündüğüm için öyle geldi. Empatiyi abartmışım. :)

Yanıtlama zamanı:

Titanyum olunca fiyat normal gözüküyor. Bu rakamlardan Focus fiyatının nasıl şişmiş olduğunu anlamak mümkün. Neredeyse aynı fiyata Mondeo alınıyor. Istedikleri gibi satılmadi sanırım.

Yanıtlama zamanı:

İşte benim mesajımdaki sorun da o ya.. Benim hiçbir zaman titanium almak gibi bir derdim olmadığı için trend fiyatından değerlendirip direk levreklemişim. Gözünle okumadığın zaman böyle oluyor işte. Tevfik bacımın gözlük takmasının nedenini şimcik anladım işte.. İki tane göz yetmiyor bazen.. :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bence çok. Pişmiş aşa su katmayı hiç sevmem ama neden çok olduğunu düşündüğümü aşağıdaki alıntıya verdiğim cevaptan anlayabilirsiniz bence.

Ben alıcı olsam fiyat verirdimde şu aşamada anlamsız olur.

Dün dizel trend mondeo için fiyat aldım. Aldığım fiyat 58500. (metalik dahil). Ellerinde ziyadesi ile birikmiş mondeo tdci stoğu var. En azından 3 bayiide olduğunu ben biliyorum. Titanium hiç düşünmediğim için fiyat sormadım.

Galiba ben kendi mantığımla düşündüğüm için öyle geldi. Empatiyi abartmışım. :)

Bu durumda ben iyi bir iş yapmışım. Doğru mudur? yine de benim verdiğim focus a bir fiyat verseniz ?

(8000 km de, 2012, beyaz, focus 3 tdcı titanium, otomatik parklı, garantisi bir yıl uzatılmış, boya motor ve koltuk koruma ya ilave alt taban ses izolasyonu uygulanmış, deposu dolu ve araç 6 ay kullanılmış olmasına rağmen lastikler sadece son bir ay kullanılmış) hadi bir fiyat verin merak ettim ortlama ne eder bu araç

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.