Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2017 bu şüphe Ozan'ı bitirir, İstanbul'a gelir, o saat ustasını bulur, işte onun harbi kafasını ütüler bu sahte mi değil mi diye 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2017 Alperen'e katılıyorum. Ayrıca dilersen bana da gönderebilirsin, iyi bir ustam var. Hem saatten anlar hem tamirden. Maliyet de hiç üzmez. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2017 9 saat önce, Mert Yürüyen yazdı: Longines Flagship, kitlendim kendisine Almak üzereyken kıyısından döndüm. Çok şık gerçekten... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2017 5 hours ago, Alperen G. said: Almak üzereyken kıyısından döndüm. Çok şık gerçekten... Bir de şu avatar fotoğrafını çektirmenin kıyısından dönseydin ya. Yahu sen güleryüzlü bir insansın, etme bu nedir. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2017 8 saat önce, Alperen G. yazdı: @Ozan Kar estağfurullah ne kafa ütülemesi. Tam aksine biraz da kendimi sorumlu hissettim. Bence saatin orjinal. Ama biraz eski olması sebebiyle bir bakım ihtyacı olabilir. En azından dışına biraz polisaj filan cillop gibi olur. Serviste mis gibi söğüşlerler onu söyleyeyim. Ancak İstanbul’a yokun düşerse, özellikle otomatik saatlerde usta, hatta bu işin sanatkarı bir ustaya yönlendirebilirim. Son derece işinin ehli ve güvenilirdir. Saati komple bi elden geçirir, tertemiz yapar. Ama saatte şuan belirgin bir aksama yoksa bu bakımı yakın zamanda yaptırmana da gerek yok... 7 saat önce, Cem Boneval yazdı: Alperen'e katılıyorum. Ayrıca dilersen bana da gönderebilirsin, iyi bir ustam var. Hem saatten anlar hem tamirden. Maliyet de hiç üzmez. Tamamdır, teşekkürler İki ustadan biri ile hallederiz o zaman. Şuan rezerv testi devam ediyor, yaklaşık 26 saat oldu, 2 sn geri kalmış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2017 7 saat önce, Servet Ö. yazdı: Bir de şu avatar fotoğrafını çektirmenin kıyısından dönseydin ya. Yahu sen güleryüzlü bir insansın, etme bu nedir. Ya hiç sorma... yenisini çekmeye üşeniyorum.. --46 dakika sonra eklendi-- 8 saat önce, Servet Ö. yazdı: Bir de şu avatar fotoğrafını çektirmenin kıyısından dönseydin ya. Yahu sen güleryüzlü bir insansın, etme bu nedir. Olmuş mu? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2017 9 saat önce, Ozan Kar yazdı: Tamamdır, teşekkürler İki ustadan biri ile hallederiz o zaman. Şuan rezerv testi devam ediyor, yaklaşık 26 saat oldu, 2 sn geri kalmış. Bu sana ders olsun, git sıfır saat al bundan sonra. ne koşullarda saklandığı belli olmayan bir saat için -2sn vahim değil. Rolex’lerin bile +/- 1,5 saniyeyi gördüğü oluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2017 18 dakika önce, Alperen G. yazdı: Bu sana ders olsun, git sıfır saat al bundan sonra. ne koşullarda saklandığı belli olmayan bir saat için -2sn vahim değil. Rolex’lerin bile +/- 1,5 saniyeyi gördüğü oluyor. Başka almam zaten en son biraz önce yani 36 saat sonunda -5 sn ile çalışmaya devam ediyordu. Bu dediğin ustada bakım aşağı yukarı kaça patlar abi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2017 4 dakika önce, Ozan Kar yazdı: Başka almam zaten en son biraz önce yani 36 saat sonunda -5 sn ile çalışmaya devam ediyordu. Bu dediğin ustada bakım aşağı yukarı kaça patlar abi? Belli bir fiyat veremeyeceğim. Ne desem yalan olur.. Bengi Saat Atölyesi. Cengiz DEDE. Hamidiye Caddesi. No : 12 Şah As han Kat: 4 Daire : 405 Sirkeci Fatih İstanbul 34112. Tel: 532 342 8976 ismen beni tanımaz ama Türk Saat Forumu’ndan bir arkadaş tavsiye etti derseniz ilgilenir. Kendisi de orada aktif üyedir zaten.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 Rezerv testi bitti, yaklaşık 53 saat sonunda durmuş. rezerv azaldıkça sapma arttı, 11 saat 0 sn 26 saat -2 sn 36 saat -5 sn 48 saat -10 sn Bakalım kullanıyorken nasıl gidecek. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 10 dakika önce, Ozan Kar yazdı: Rezerv testi bitti, yaklaşık 53 saat sonunda durmuş. rezerv azaldıkça sapma arttı, 11 saat 0 sn 26 saat -2 sn 36 saat -5 sn 48 saat -10 sn Bakalım kullanıyorken nasıl gidecek. Sapma günlük tam kurulu bakılıyor normalde. Bence çok çok abes bir durumu yok ama için rahat edecekse Cengiz ustayla bi görüş. Sor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 Yaw Ozanı bu saat işine kim soktu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 5 saat önce, Bekir B. yazdı: Yaw Ozanı bu saat işine kim soktu Abi Ozan'ı müzik/hoparlör/anfi işine de kimse sokmadı ki, herif meraklı, arabada yapacak şeyler bitti odofili oldu, onda da yapacak çok şey kalmamış olsa ki saatlere sardırıyor şimdi. Bakalım sırada ne var 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 11 saat önce, Bekir B. yazdı: Yaw Ozanı bu saat işine kim soktu kimi suçlu çıkartalım istersen söyle ona göre yazayım abi uzun zamandır aklımdaydı swiss made otomatik bir saat hoşuma giden nispeten uygun fiyatlı bulunca aldım diyelim 5 saat önce, Mertcan Çelik yazdı: Abi Ozan'ı müzik/hoparlör/anfi işine de kimse sokmadı ki, herif meraklı, arabada yapacak şeyler bitti odofili oldu, onda da yapacak çok şey kalmamış olsa ki saatlere sardırıyor şimdi. Bakalım sırada ne var yok canım, dayım soktu diyebiliriz. yani dayımda görüp girdim --19 dakika sonra eklendi-- 05.12.2017 - 17:32 tarihinde, Aydın Baran yazdı: Roma rakamlı, beyaz zeminli, böyle yeni moda kocaman olmayan, deri kayışlı, sade ama kalitesini de belli edecek bir saat bakıyorum. Görürseniz ekleyin buraya bütçe? http://www.hepsiburada.com/tissot-le-locle-powermatic-t006-407-16-033-00-erkek-kol-saati-p-HBV0000049MB2 http://www.hepsiburada.com/tissot-t085-407-16-013-00-erkek-kol-saati-p-SAKSV854071601300?magaza=Kosovalı Saat ben 2.ele karar vermesem böyle bir şey alacaktım, swiss made otomatik en uygun fiyatlı bunlar var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2017 @Ozan Kar bunu çok beğendim, http://www.hepsiburada.com/tissot-le-locle-powermatic-t006-407-16-033-00-erkek-kol-saati-p-HBV0000049MB2 bir bakayım bütçeme. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap