Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 20179 yıl comment_401454 Bende bu saatten almak istiyorum. Tek eksiğim zarrab gibi hayırsever iş adamı. ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 20179 yıl comment_401455 Şimdi, Zafer Yusoğlu yazdı: Bende bu saatten almak istiyorum. Kaliteli replicaları var Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 20179 yıl comment_401460 19 dakika önce, Alperen G. yazdı: Zuahahaha.. Bimer'e yaz bence Aşkolsun ya, aramıza 8-10bin lira mı girecek şimdi? abi tebrik ederim, şakası bir yana... genelde şöyle yanlış bir algı var bizim kurumlarımızda, cepten para çıkmadıkça bir maliyetten kaçınıldığı anlaşılmaz. Adam seni ciddi maliyetten kurtarır ama ödememiş olduğun için anlamazsın enteresan şekilde sizinkiler kıymet bilmiş... tamam saat pahalı, ama yarattığın maddi kazanım ve manevi prestijin yanından lafı olmaz bile... gurur duyduk, devamı bekleriz, son olarak bunların hiç biri sana gıcık olmamı ve kıskanmamı engellemiyor ama, keşşşşşkkkkkkeeee benim olsa Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 20179 yıl comment_401461 abi tebrik ederim, şakası bir yana... genelde şöyle yanlış bir algı var bizim kurumlarımızda, cepten para çıkmadıkça bir maliyetten kaçınıldığı anlaşılmaz. Adam seni ciddi maliyetten kurtarır ama ödememiş olduğun için anlamazsın [emoji4] enteresan şekilde sizinkiler kıymet bilmiş... tamam saat pahalı, ama yarattığın maddi kazanım ve manevi prestijin yanından lafı olmaz bile... gurur duyduk, devamı bekleriz, son olarak bunların hiç biri sana gıcık olmamı ve kıskanmamı engellemiyor ama, keşşşşşkkkkkkeeee benim olsa Sağol karşim... Adamın dibisin Ana saat düştü Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 20179 yıl comment_401463 5 saat önce, Alperen G. yazdı: Aldığım istihbarata göre Longines'miş.. Binek değil siteyşın diyip çirkinleşeyim mi? Daha da çirkinleşiyorım.. tam, tam da istediğim gibi yazıcaktım ki saniye kolu yok diye vazgeçtim tebrikler abi güle güle kullan Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 20179 yıl comment_401467 tam, tam da istediğim gibi yazıcaktım ki saniye kolu yok diye vazgeçtim [emoji3] tebrikler abi güle güle kullan Saniye kolu alttaki.. Saat 6 konumunda.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 20179 yıl comment_401468 1 dakika önce, Alperen G. yazdı: Saniye kolu alttaki.. Saat 6 konumunda.. Başa hızlıca sarıyor yani izle izle dur Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 20179 yıl comment_401469 Başa hızlıca sarıyor yani izle izle dur [emoji3] 60a gelince başa sarıyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 20179 yıl comment_401476 8 dakika önce, Alperen G. yazdı: Saniye kolu alttaki.. Saat 6 konumunda.. anladım onuda benim kastım tam kadran olması, bide kayarak gidecek Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 20179 yıl comment_401498 .. Eee tabiki beklenen sonuç, çalışkan insandan başarı gelmesi normal, Alperen tebrikler saat içinde keyifle kullan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 20179 yıl comment_401529 Eee tabiki beklenen sonuç, çalışkan insandan başarı gelmesi normal, Alperen tebrikler saat içinde keyifle kullan. Sağol abicim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 20179 yıl comment_401530 Şimdi, Alperen G. yazdı: Sağol abicim... "Himmet abeey, hani bana şeerli avrat alacaadıık" modunda: hani bana saat alacaadıık Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 20179 yıl comment_401531 "Himmet abeey, hani bana şeerli avrat alacaadıık" modunda: hani bana saat alacaadıık [emoji4] Dohuzbindohuzyüzdohsandohuz... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 20179 yıl comment_401558 12 saat önce, Ozan Kar yazdı: anladım onuda benim kastım tam kadran olması, bide kayarak gidecek Yine Longines Master Collection serisinde senin beklentilerine uygun bu var: Hediye verileceği zaman haber et kulaklarına fısıldayalım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 20179 yıl comment_401712 Yine Longines Master Collection serisinde senin beklentilerine uygun bu var: Hediye verileceği zaman haber et kulaklarına fısıldayalım. Bu saate bakmıştım yakın bir zamanda.. Çok şık.. 8000 civarı fiyat veriyorlar. İnternette daha uygun fiyatlara da bulunabiliyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın