Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 20179 yıl comment_406954 13 saat önce, Alperen G. yazdı: Buraya koymadığım ama sana kriz geçirtecek 2 saatim daha var.. Ne diyosun paylaşayım mı? varım diyorum... aç kutunu görelim ne varmış Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 20179 yıl comment_406959 Şimdi, Mert Yürüyen yazdı: varım diyorum... aç kutunu görelim ne varmış Ooo geç kaldın çıktı çoktan kutudan Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 20179 yıl comment_406963 varım diyorum... aç kutunu görelim ne varmış [emoji5] Geçmiş mesajları oku bro Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 20179 yıl comment_406966 Şimdi, Alperen G. yazdı: Geçmiş mesajları oku bro Bunu sormadan geçemem... Orcinal mi bunlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 20179 yıl comment_406968 Bunu sormadan geçemem... Orcinal mi bunlar Sormakta haklısın...[emoji106] Faturalı sertifikalı dibine kadar orjinal dostum... Biri Armada Rolex'ten diğeri Ankara Rotap Saat'ten alındı... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 20179 yıl comment_406980 Şimdi, Alperen G. yazdı: Sormakta haklısın... Faturalı sertifikalı dibine kadar orjinal dostum... Biri Armada Rolex'ten diğeri Ankara Rotap Saat'ten alındı... Saat bir yatirim araci degildir dimi patron? Bu kadar saatle ne cevap verecegini merak ettim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 20179 yıl comment_406983 Saat bir yatirim araci degildir dimi patron? Bu kadar saatle ne cevap verecegini merak ettim. [emoji3] Saatin yatırım aracı olmadığını sen söylüyorsun, ben değil Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 20179 yıl comment_406985 Şimdi, Alperen G. yazdı: Saatin yatırım aracı olmadığını sen söylüyorsun, ben değil Ben birsey demiyorum be ya, anlamadigim is. 6 aydir koluma takacagim saat alamadim, sen ne diyorsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 20179 yıl comment_406988 Ben birsey demiyorum be ya, anlamadigim is. 6 aydir koluma takacagim saat alamadim, sen ne diyorsun. Saat zevk işidir, yatırımla bir alakası yok diyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 20179 yıl comment_406990 Şimdi, Alperen G. yazdı: Saat zevk işidir, yatırımla bir alakası yok diyorum Pahali zevklerin var haci baba, masallah Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 20179 yıl comment_406993 Pahali zevklerin var haci baba, masallah [emoji4] Hacı baba artık beni yeni saat aldım şeklinde görmezsin.. Saat faslını kapattım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 20179 yıl comment_406995 Şimdi, Alperen G. yazdı: Hacı baba artık beni yeni saat aldım şeklinde görmezsin.. Saat faslını kapattım.. Sen hayirdir, evin bir duvarini saatle kapladin, mission complete herhal? Sen yine de buyuk konusma da Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 20179 yıl comment_407005 5 dakika önce, Alperen G. yazdı: Sormakta haklısın... Faturalı sertifikalı dibine kadar orjinal dostum... Biri Armada Rolex'ten diğeri Ankara Rotap Saat'ten alındı... Şuanda sana olan tüm bakış açım değişti... İster istemez seni düşündükçe gözlerimde dolar işaretleri çıkıyor, sorry, elimde değil Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 20179 yıl comment_407007 Şuanda sana olan tüm bakış açım değişti... İster istemez seni düşündükçe gözlerimde dolar işaretleri çıkıyor, sorry, elimde değil Seni görünce gözlerim dolar kulaklarım Avro... Selami Şahin stayla Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 20179 yıl comment_407010 Şimdi, Alperen G. yazdı: Seni görünce gözlerim dolar kulaklarım Avro... Selami Şahin stayla Saat olayına bakış açım artık değişti. Önceden çeşit çeşit olsun isterdim. Şimdi ise bir tane yada en fazla iki tane olsun, ama harbi saat olsun O sebeple elimde olan premium olmayan saatleri elimden uçurmak istiyorum mesela... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın