Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 @Yakup Çağatay, Güzel saatmiş kaçırma bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Ben geçenlerde bir saate heveslendim alıyordum ki DUR dedim kendime belki biraz daha ilerde alırım. 105 $ {style_image_url}/attachicon.gif FS4813_main.jpg Guzelmis ama. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 @Yakup Çağatay, Güzel saatmiş kaçırma bence Guzelmis ama. Çok zevkli adamım vesselam ehehehe biraz reklam tıklayında saat alayım ya 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Çok zevkli adamım vesselam ehehehe biraz reklam tıklayında saat alayım ya :muha: Toledo'nun kaliteli bir otomatik replikasını kullanıyorum ve çok asil buluyorum. Gerçekten çok asil... Şuna da bitiyorum: Ama favorim bu tarz: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Bu da benim replika 250TL'ye aldım. Otomatik. Akşam 19.00 gibi bileğimdem çıkarıyorum. Sabah 8.00'de genellikle çalışıyor oluyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2013 Siyah takım elbiseler için güzel gideceğini düşündüğüm bir saat aldım.. Makinesini kendi üretmesi ve güzel bir otomatik mekanizması olması nedeniyle yine Orient'ten devam: 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2013 Siyah takım elbiseler için güzel gideceğini düşündüğüm bir saat aldım.. Güle güle, burjuvazide küçük adımlarla da olsa yükseliyorsun... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2013 Güle güle, burjuvazide küçük adımlarla da olsa yükseliyorsun... Abi içkim yok kumarım yok gece hayatım yok, bi saat zevkim var 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Gerçi madmax aramızdan ayrılalı çok oldu ama bu başlığı hortlatalım gönlüm şunda ama herşeyimiz satsak alamayız tabii.. Şu meret saat&saat te 210 TL ye inmiş ..alsam mı? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Gerçi madmax aramızdan ayrılalı çok oldu ama bu başlığı hortlatalım gönlüm şunda ama herşeyimiz satsak alamayız tabii.. Şu meret saat&saat te 210 TL ye inmiş ..alsam mı? Kordon pek benlik degil ama... bilemedim.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Fordun ralli takımı M-sportun resmi saati Pulsar (Pulsar , Seikonun ucuzu VW-Seat gibi ) Bundan önce ebay ingiltereden aldığım saatlerde KDVyi düşüyorlardı çok afedersiniz bu erm..pardon ingiliz KDVyi düşmeyi kabul etmedi ben de almadım.. http://www.ebay.com/itm/Pulsar-PV6002X1-Mens-Sports-Watch-Rose-Gold-Tone-Black-Rubber-Strap-UK-Seller-/261562139223?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item3ce6518257 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Ailemizin yeni üyesi.. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Ailemizin yeni üyesi.. hayırlı olsun abim alaman malı mı şık bir saat Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 hayırlı olsun abim alaman malı mı şık bir saat Sağol Tanercim.. Alman malı gibi duruyor da forumlarda filan Çin'de üretildiğini okudum.. Ben de çok beğenerek aldım.. Yurt dışında TK Maxx diye bir mağaza varmış, oradan baya uyguna aldım. Baldızın İngiltere'de olmasının faydaları.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Sağol Tanercim.. Alman malı gibi duruyor da forumlarda filan Çin'de üretildiğini okudum.. Ben de çok beğenerek aldım.. Yurt dışında TK Maxx diye bir mağaza varmış, oradan baya uyguna aldım. Baldızın İngiltere'de olmasının faydaları.. hayırlı olsun en iyi zaman dilimleri senin olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap