Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201214 yıl comment_68036 4X200 WATT MAGNAT HOPARLÖR 1 DÖNÜŞTÜRÜCÜ 1 1200 WATT MAGNAT BOX 1 2200 WATT MAGNAT Hİ-Fİ =1900 TL. Sadece woofer fiyatı nedir?Box dahil sanırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201214 yıl comment_68220 arkadaşlar konuyla alakası yok ama sormam gerekiyor. Focus 3 Tit. ön ve arka hoparlör çapı nedir biliyormusunuz, yeni hoparlör alacağım da Ne kadar faydası olur bilmiyorum ama alttaki resimler Focus 3 Sony hoparlör ve kodları Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201214 yıl comment_68383 Bende bugün gittim 16cm alpıne çiftine 480 tl dedi kafayı yemişler.İnt baktım aynı hopörlör 90tl yazıyor.Ayrıca amfi için teyibin serviste sökülmesi lazım dediler.Yani anlayacağınız antalyada bu işi anlayabilen yok anca kazıklamaya çalışsınlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201214 yıl comment_68384 Bende bugün gittim 16cm alpıne çiftine 480 tl dedi kafayı yemişler.İnt baktım aynı hopörlör 90tl yazıyor.Ayrıca amfi için teyibin serviste sökülmesi lazım dediler.Yani anlayacağınız antalyada bu işi anlayabilen yok anca kazıklamaya çalışsınlar Tabi tabi anfi için teyp sökülecek tesisat geçecek felan..Hoparlörü netten alın aynen.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201214 yıl comment_68386 Tabi tabi anfi için teyp sökülecek tesisat geçecek felan..Hoparlörü netten alın aynen.. Hoporlörleri netten alsak anfiyi filende netten alsak servis ses sistemi döşüyormu acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201214 yıl comment_68387 Hoporlörleri netten alsak anfiyi filende netten alsak servis ses sistemi döşüyormu acaba Garanti cart curt diye konuşabilirler.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201214 yıl comment_68388 Garanti cart curt diye konuşabilirler.. Zaten tek bildikleri o Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201214 yıl comment_68390 Zaten tek bildikleri o Ama harbiden ciddi konular Tecrübeli kişilerde müdehale ettirmekte fayda var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201214 yıl comment_68392 Ama harbiden ciddi konular Tecrübeli kişilerde müdehale ettirmekte fayda var. Bencede zaten korkumdan bişey yaptıramıyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201214 yıl comment_68407 Sormuştum ben araca ekstra bir işlem yapamıyoruz demişlerdi yani sonradan takılabilcek ve servisin parça listesinde olmayan bir şeyi takmıyorlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201214 yıl comment_68424 Sormuştum ben araca ekstra bir işlem yapamıyoruz demişlerdi yani sonradan takılabilcek ve servisin parça listesinde olmayan bir şeyi takmıyorlar Teyibi nasıl söktüler dışarda Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201214 yıl comment_68426 Teyibi nasıl söktüler dışarda Teybi falan sokturmedim sadece ufak bisi icin gittigimde hatirlamiyorum o zaman sormustum galiba sis farlarina xenon icin demistim getirsem siz takarmisiniz diye Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201214 yıl comment_78562 Başka yerde yazmıştım ama konu tam buralıkmış. Ses konusunda benimde söyleyeceklerim var. Ben yaklaşık 4 5 senedir araç içi ses sistemlerine merak sardım.Önceki aracımdada dahil hep anfi 2 takım kompenant ve bir bass kullandım.Müzik kulağımın iyi olduğunu söyler ses sistemci arkadaşım. Buna istinaen şunu açıkça belirtmek isterim ki focus c sınıfında motor olarak diğer tüm markalardan ne kadar üstünse araç içi ses sistemlerinde aksine o kadar kötüdür. Gerçekten focus un stock ses siteminin güzel olduğunu düşünen kim varsa kusura bakmasınlar ama sadece standart müzik dinleyicilerdir.Bu yazacaklarıma rağmen hala inanmıyorsanız deneyip kendiniz görün bir astra veya wolsvagen e binin hatta polo ya açın seslerini ve karşılaştırın ve sonucu kendiniz görün.Sonuçta yaşayarak öğrenmek en anlaşılır yoldur.Buna rahmen yooo bi fark yok aynı derseniz işte ozaman bir doktora görünme vakti gelmiş demektir(Sözüm meclisten dışarı ). Focus araç içi ses sistemlerine hiç önem vermemektedir.Hatta önceki aracım olan focus 2 deki orjinal kabinler bildiğiniz kalın kartondan imal edilmiştir(gözlerimle gördüm) buna rağmen önceki focus 2 aracımın orjinal ses sistemi focus 3 ten iyiydi.Bu ay içinde komple ses sistemimi değiştiriyorum inşallah gelişmeleri bu formdan aktarıcam. Biraz kaliteli ses sistemi seven herkez mutlaka zaman içinde kaliteli bir ses sistemi taktırmak ister. Evet ford her konuda tüm rakiplerinden üstündür ama bu kunuda malesef vasatında altında kalmıştır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201214 yıl comment_78566 Üstteki konuya ek olarak Kişisel fikrim bu arabaya yapılacak.En uygun fiyatlı ve yeterli ses sistemi 2 takım kompenant iyi bir anfi ve hatcback araçlar için konuşuyorum 30 cm lik iyi bir bass yeterli olur.Daha üstü malum terim money talks Mayıs 18, 201214 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201214 yıl comment_78619 Buarada sony ve sony olmayan ford araçların tesisatları aynı fakat güç çıkışları farklıymış.. yani f3'de ünite aynı olabilir ama güçler farklıymış..Bilginize (Ford mekanik sorumlusu söyledi onun yalancısıyım ) Saygılar Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın