Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Emre Seymenoğlu

Üye
  • Toplam İleti

    73
  • Katılım

  • Son ziyaret

Emre Seymenoğlu Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    niğde
  • Arabam:
    12 Focus Hb Trend-X
  • Meslek:
    avukat
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

776 profil görüntüleme

Emre Seymenoğlu's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

31

Toplam Beğeni

  1. VİP yazan kısım haricinde gerçekten çok güzelmiş
  2. Elle çıkartmak zor oluyor.En güzeli diğer arkadaşların dediği gibi bir bez ve pense yardımı ile tutup çekmek.
  3. Bu akşam amfi üzerinden ince ayarlar yaptık ve ses şu an cidden çok güzel oldu. Compenant takımın takılı olduğu Amfi front çıkışının gain ayarı ve woofer'ın takılı olduğu Amfi rear çıkışın gain ayarı en düşüğe yakın olmasına rağmen ses hem çok berrak ve bass'lar gayet tatmin edici oldu. Bu ekranı taktırdıktan sonra kaybolan moralim şu an zirve yapmış durumda;) Ayrıca ekran araca cidden çok ayrı bir hava katıyor.
  4. Ben Adana'da kaplattım. Kullanılan malzeme ithal malzeme dedikleri vinleks yani yapay deri. Aslında gerçek deri kaplatmak istiyordum ama uygulamayı yapacak olan usta gerçek derinin daha kalın olduğunu ve kornanın çalışmasında sıkıntı çıkartabileceğini söyledi. Şu anda bile kornayı çalmak için daha sert basmam gerekiyor. Gerçek deri yaptırıp kornanın nasıl çalıştığını bu uygulamayı yaptıran arkadaşlar buradan paylaşırsa ben de memnun olurum.
  5. Hocam ben tüm cihazları sahibinden.com'dan ikinci el olarak buldum. Anfi 100 TL(Sıfırı 180-200 TL civarı),Compenantlar 135 TL( sıfırı 250 TL civarı) Woofer 150 TL( sıfırı 225 TL civarı) kablo seti 30 TL...işçilik yaptıracağınız yere bağlı. Ama tüm bu cihazlardan sonra dünya varmış dedim;) İnfinity Reference 6530cs Compenant Alpine SBG-844BR Woofer XETEC VECTOR V-200.4 Amfi
  6. Anfi, woofer ve compenantları taktırana kadar ben de çok korkuyordum bu cihaz bu extra aletlerle de bir şey yapamaz diye ama şu an cidden müzikte çok ciddi kalite artışı var. Gerçekten bu cihazlarla müzik dinlemek istiyorsanız anfi,woofer ve comp takımı size çok yardımcı olacaktır. Ben de aynen sizin gibi cihazı taktırdıktan sonra ses konusunda büyük hayal kırıklığına uğramıştım. Ama şu an gayet mutluyum;)
  7. Hocam ses mevzusu cidden çok derin. Sahibinden.com'da 1.500,00 TL'ye mid takımı gördüm ki çok çok daha pahalı ürünler de vardır:) Fakat kaliteli ses için en önemli mevzu ana ünite. Ana ünite kalitesiz olursa istediğin compenant takımını anfi'yi woofer'ı taktır istediğin gibi olmuyor malesef. Diğer önemli hususta montajı yapan ustanın titizliği;) Bu arada benim araçta Amfi'de var, Amfi olmadan compları yeteri kadar beslemek imkansız zaten.
  8. Ben Cyclone değil daha saçma sapan bir marka taktırmıştım(Nav-X marka montaj dahil 899 TL) ve ses kalitesinden ben de hiç memnun değildim. Acaba diyordum Cyclone taktırmış olsam ses daha mı iyi olur??? Sizin ses kalitesinden memnun değilim demeniz bu manada içimi bir nebze rahatlattı Demek ki bunların hepsi markası ne olursa olsun ses özürlü. Ama ben Amfi,1 takım mid ve woofer ile sesi baya düzelttim sayılır;)
  9. Sadece 1 takım compenant aldım ve ön kapılara taktık. Arka kapıdakiler orjinal hoparlörler ve direk teybe bağlı. Ama teyb üzerinden onları deaktif ettim ve ses gelmiyor onlardan. Compenantlardan sonra ses berraklığı ve tiz sesleri cidden çok düzeldi. Bu arada sistem konusunda tavsiye alırken elimde ki amfi'nin 4 tane compenant + woofer'ı tam olarak besleyemeyeceği yönünde görüşler geldiği için sadece 1 takım bağlattım.
  10. Tamam hocam mevzuyu tam olarak anladım.Çok teşekkürler.
  11. Sol tarafta da 4 tane vidalı yer var.Fotoğrafta işaretlediğim yerlere mi, yoksa birini en sağa diğerini en sola mı takmam gerekiyor? Usta o şekilde bağlamış ya ondan soruyorum. Tornavidam hazır talimatlarınızı bekliyorum:)
  12. Bir takım mid ve woofer için aşağıda ki fotoda olan bağlantı şekli doğru mudur? Daha stabil bir bağlantı yapılabilir mi? Konuyla ilgili fazla bilgim olmamasına rağmen şöyle bir soru sorayaım; solda boş duran output bölümüne woofer veya compenantlardan biri takılamaz mıydı? Fotoğrafa göre hem compenantlar hem de woofer aynı output bölümüne takılmış olmuyor mu? Çok soru sordum bu arada:)
  13. Bu akşam compenantlar ve tweeterlar araca takıldı takıldı ve amfi'ye bağlandı.Araçta Alpine'in 20 cm'lik woofer'ı var ayrıca. Ses berraklığı ve bass tam istediğim gibi oldu.Gerçekten ses kalitesi çok iyi şu an. Fakat eve gelince küçük bir sorun farkettim. Şöyle ki; arabayı stop ettirip kapısını açınca eskiden teyp hemen kapanır ve aynı anda sesi de kesilirdi. Fakat şimdi teyp kapanmasına rağmen 2 saniye felan şarkı çalmaya devam ediyor ve hoparlörlerden rahatsız edici bir ses çıkarıp bu iki saniyelik süre geçtikten sonra ses kesiliyor. Ayrıca aracı ilk çalıştırdığımda da wooferdan hafif bir ses geliyor. Bu sesleri nasıl kesebilirim? Önerisi olan var mı?
  14. İkinci el olarak İnfinity Reference cs6530 buldum. Ses netliği konusunda çok iddialı compenantlar. Araçta amfi ve woofer da var. Compenantlar ikinci el olduğu için araca uymadığı taktirde iade etmem mümkün olmayacaktı.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.