H. Cenk Yanıtlama zamanı: 12 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 12 saat önce 22 dakika önce, Mertol Kip yazdı: Sürtünme %5 falan düşmez kapakla ki janta ağırlık da ekleniyor. Menzile.ciddi katkısı olacağından emin değilim açıkcası. Civic hibritler ilk ciktiginda onunda boyle komple kapali bi janti vardi. Sonra disklerin sogumasini geciktirdigini kesfetmislerdi. Neyse ki bizde disk pek ısınmıyor 😜 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tugay Kuruöz Yanıtlama zamanı: 12 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 12 saat önce (düzenlendi) Km başına balata maliyetine elektrikli arabayı yürütüyorum üstelik balatasıda bitmiyor 🙂 Şaka gibi ama gerçek borusan 320i nin arka m balataları için 26000 tl istedi arabada 26000 km de hadi piyasada yarı fiyatı desek önleride hesaba katsak km de 1 tl balata yakıyor araba 🙂 mini de 85 krş km de elektrik tüketiyor 🙂 12 saat önce Tugay Kuruöz tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: 11 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 11 saat önce (düzenlendi) 15 saat önce, Semih O. yazdı: Engin abinin jantlari beğenmiştim ben bunları görmedim daha önce. Engininki ile bizimki aynı jant ve kapak. Sadece bizimkiler de hem jant hem kapak siyaha boyalı. Bazıları bizim kapakları alıp eski gümüş kapağın yerine takıyor ama o zaman gümüş jantın gümüş rengi kapağın cevresinda halka gibi duruyor biraz çirkin geliyor. Kaliperler kırmızı olsa ben kapağa geri dönmez alaşım jantla gezerdim. Teslanin kırmızı kaliperleri çok pahalı, Çin malı kırmızı kaliperler montajını ben yapamam. Kaliperi boyatsan 1-2 seneye boya atıyor. O yüzden kapağa geri döndüm. 10 saat önce H. Cenk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: 10 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 10 saat önce Ben siyah jantları sevmiyorum ya. Hele Juniper'deki bayağı arabayı boğuyor hiç sevmedim. 20 inç yeni Helix jantları sevdim. Ama fakirliğin gözü kör olsun. Performansın jantları da güzel ama çok dışa çıkıklar kaldırımlarda çiziyor millet. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: 9 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 9 saat önce Yeni moda kapak cant. Senin grandland öyle değil mi? 3008 öyle mesela. Hatta bizim düldülün cantları da, 1 cant + 5 plastik kapaktan oluşuyor. Bir ara kapakları söksem nasıl olur diye araştırayım dedim, vidalıymış, sökmedim 🙂 Bknz resimler: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: 5 saat önce Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: 5 saat önce 3 hours ago, Murat Kav. said: Yeni moda kapak cant. Senin grandland öyle değil mi? 3008 öyle mesela. Hatta bizim düldülün cantları da, 1 cant + 5 plastik kapaktan oluşuyor. Bir ara kapakları söksem nasıl olur diye araştırayım dedim, vidalıymış, sökmedim 🙂 Bknz resimler: Modadan hiç anlamam zaten 🙂 Yoo benimkinde bildiğin alaşım 20" jant var. Hiçdeğilse 19 olaydı iyiydi ama elektriklilerde 20 geliyor. Almanlarda standart donanim 19 mesela, 20 opsiyon, bizde 20 standart. (Elektriklide, hybridte 19 standart) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap