Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Elektrikli Araçlar

Mertol Kip

Önerilen Mesajlar

22 dakika önce, Mertol Kip yazdı:

Sürtünme %5 falan düşmez kapakla ki janta ağırlık da ekleniyor. Menzile.ciddi katkısı olacağından emin değilim açıkcası.

Civic hibritler ilk ciktiginda onunda boyle komple kapali bi janti vardi. Sonra disklerin sogumasini geciktirdigini kesfetmislerdi. 

Neyse ki bizde disk pek ısınmıyor 😜

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Km başına balata maliyetine elektrikli arabayı yürütüyorum üstelik balatasıda bitmiyor 🙂 Şaka gibi ama gerçek borusan 320i nin arka m balataları için 26000 tl istedi arabada 26000 km de hadi piyasada yarı fiyatı desek önleride hesaba katsak km de 1 tl balata yakıyor araba 🙂 mini de 85 krş km de elektrik tüketiyor 🙂 

Tugay Kuruöz tarafından düzenlendi
  • Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

15 saat önce, Semih O. yazdı:

Engin abinin jantlari beğenmiştim ben bunları görmedim daha önce.

Engininki ile bizimki aynı jant ve kapak. Sadece bizimkiler de hem jant hem kapak siyaha boyalı. 

Bazıları bizim kapakları alıp eski gümüş kapağın yerine takıyor ama o zaman gümüş jantın gümüş rengi kapağın cevresinda halka gibi duruyor biraz çirkin geliyor. 

Kaliperler kırmızı olsa ben kapağa  geri dönmez alaşım jantla gezerdim. Teslanin kırmızı kaliperleri çok pahalı, Çin malı kırmızı kaliperler montajını ben yapamam. Kaliperi boyatsan 1-2 seneye boya atıyor. O yüzden kapağa geri döndüm. 

H. Cenk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben siyah jantları sevmiyorum ya. Hele Juniper'deki bayağı arabayı boğuyor hiç sevmedim. 20 inç yeni Helix   jantları sevdim. Ama fakirliğin gözü kör olsun. Performansın jantları da güzel ama çok dışa çıkıklar kaldırımlarda çiziyor millet. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yeni moda kapak cant. Senin grandland öyle değil mi? 3008 öyle mesela. Hatta bizim düldülün cantları da, 1 cant + 5 plastik kapaktan oluşuyor. Bir ara kapakları söksem nasıl olur diye araştırayım dedim, vidalıymış, sökmedim 🙂 Bknz resimler: 

duldul.jpg

cant.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.