Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sync 4 - Android Auto Navigasyon Sorunu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ayarları aşağıdaki gibi yapmayınca carplayde kendi harita uygulamaları dışındaki harita uygulamalarında sıkıntı olabiliyor. Ama ayar bu şekilde yaptıktan sonra ben sorun yaşamıyorum. 

IMG_7190.jpeg

• Yanıt 84
  • Görüntüleme 43,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Normal şartlarda Google Maps telefonun GPS verilerini kullanıyor  ancak, Android Auto girince iş biraz karışıyor. Telefon ve cihaz GPS verisi arasında bir tutarsızlık olabilir. Sorun araç yazılım

• Murat Kav.
    Murat Kav.

Tüketici mahkemesi tarafında süreç kolay olmaz. Çok uğraşılacak bir şey değil. Ama tanıdık bir avukat var ise, bir şansınızı deneyebilirsiniz. Ben olsam, sync 4 güncellemesi için, sanayide vs bir tane

• Mehmet Demir
    Mehmet Demir

biladerde iphone 13 mü ne var. bağlamıştık sync 4 e aynı AA gibi sapıtıyordu. birazdan onun telefona baktıracağım olası ayar seçenekleri için.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
9.06.2024 - 17:22 tarihinde, Murat Kav. yazdı:

Ayarları aşağıdaki gibi yapmayınca

Sürekli kullanmasıda sorun olmuyor mu? arada Google Mapsi sürekli açıyorum bariz pil tüketimi oluyor

Yanıtlama zamanı:
14.06.2024 - 09:36 tarihinde, Olcay Sert yazdı:

Sürekli kullanmasıda sorun olmuyor mu? arada Google Mapsi sürekli açıyorum bariz pil tüketimi oluyor

Evet, genel pil tüketimini yüzde 15-20 artırıyor. Kullanmıyorken özellik kapatılabilir. 

• 8 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
09.06.2024 - 17:22 tarihinde, Murat Kav. yazdı:

Ayarları aşağıdaki gibi yapmayınca carplayde kendi harita uygulamaları dışındaki harita uygulamalarında sıkıntı olabiliyor. Ama ayar bu şekilde yaptıktan sonra ben sorun yaşamıyorum. 

IMG_7190.jpeg

bende de aynı sorun var bunu yaptığınızda düzelti mi üstadım ?

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba Arkadaşlar 2020 navigasyon yükleniyoruz maliyeti ne kadar bilgisi olan arkadaş varmı teşekkür ederim

Yanıtlama zamanı:
25 dakika önce, Mehmet Canom yazdı:

Merhaba Arkadaşlar 2020 navigasyon yükleniyoruz maliyeti ne kadar bilgisi olan arkadaş varmı teşekkür ederim

Apim modülü değişmesi gerek, en son 20 bin tl civarıydı.

• 6 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba,

Aynı sorun benim aracımda da var. Zaman zaman araçta navigasyonu takip ederken konum bilgisi sapıtıyor. Konum bilgisini telefondan aldığı için telefonun sapıttığını düşünüyorum. Ve bu hata tüm uygulamaları etkiliyor. iPhonumu Bul gibi uygulamalar da hatalı konumu kullanıyor. Henüz bir çözüm bulamadım. Telefon bağlantısını kesince telefonda konum bilgisi düzeliyor ancak araca bağlandığında tekrar sapıtabiliyor. Bir de bu durum herhangi bir anda yaşanabiliyor. Navigasyon açıkken birden saçmalıyor.

Belki yazılım güncellemesi çözer diye düşündüm ama bir şey bulamadım.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
11 saat önce, M. Okan yazdı:

Merhaba,

Aynı sorun benim aracımda da var. Zaman zaman araçta navigasyonu takip ederken konum bilgisi sapıtıyor. Konum bilgisini telefondan aldığı için telefonun sapıttığını düşünüyorum. Ve bu hata tüm uygulamaları etkiliyor. iPhonumu Bul gibi uygulamalar da hatalı konumu kullanıyor. Henüz bir çözüm bulamadım. Telefon bağlantısını kesince telefonda konum bilgisi düzeliyor ancak araca bağlandığında tekrar sapıtabiliyor. Bir de bu durum herhangi bir anda yaşanabiliyor. Navigasyon açıkken birden saçmalıyor.

Belki yazılım güncellemesi çözer diye düşündüm ama bir şey bulamadım.

henüz güncelleme gelmedi..(tem 2025 e kadar)  kablolu bağlanınca pek olmuyor deniyor.. iphone lar için..

android de sorun yok. tek yapmanız gereken and auto nun konum iznini kapalı, haritalarınkini açık tutmak..

iphone da bunlara ayrı ayrı müdahale edilemiyor.

tabi son çıkan iphone ların özelliklerini bilmiyorum.

Yanıtlama zamanı:
12 saat önce, Mehmet Demir yazdı:

henüz güncelleme gelmedi..(tem 2025 e kadar)  kablolu bağlanınca pek olmuyor deniyor.. iphone lar için..

android de sorun yok. tek yapmanız gereken and auto nun konum iznini kapalı, haritalarınkini açık tutmak..

iphone da bunlara ayrı ayrı müdahale edilemiyor.

tabi son çıkan iphone ların özelliklerini bilmiyorum.

evet, tekrar baktım iphone'da carplay için ayrıca konum kapatılamıyor.
belki sync4 üzerinden güncelleme yaparım diye baktım ama onda da bir şey bulamadım.

bir de bende kablolu yada kablosu fark etmiyor, kafası atınca atıyor.

Yanıtlama zamanı:

android auto yu bir türlü kullanamadım. üç kez kendi kendine kablosuz bağlantı yaptı o kadar. tabi teknolojiden de anlamadığımdan da olabilir.

Yanıtlama zamanı:

Bende 1 ay önce 23 Focus Tit. X aldım. Birkaç defa yolda giderken sürüşe başladıktan kısa süre sonra telefonla bağını kopardı birkaç saniyede geri bağlandı. Birde bağlanamayıp android auto için kabloyla bağlanın dedi. Bende tablet ayarlarından sıfırlama yaptım. Şuan daha berbat oldu. Nerdeyse her kullanışımda yola çıktıktan az sonra bağlantıyı koparıyor. Bu bahsettiğiniz android auto konum iznine baktım, açıktı kapattım belki banada faydası olur ama sanırım benim sorunum wifi ile alakalı. Telefon mu araçta mı sorun bilmiyorum. Benzer şeyler yaşayan olduysa çözümü biliyor olabilir.

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
56 dakika önce, Ali Gök yazdı:

teşekkür ederim. bu sefer kablosuz bağlantıyı da ısrar edeceğim çnkü araç daha önce kendi kendine kablosuz bağlandı. whatsapp bip mesajlar haritalar hepsi ekrandaydı

Ali hocam sizin ekran büyüklüğü paylaştığım fotoğraftaki ekran mı? Öyleyse kablosuz bağlantı var diğer türlü SYNC 3 ve ya 2.5 olan küçük ekranlarda kablosuz bağlantı olmaması lazım..

IMG_8403.jpeg

Yanıtlama zamanı:

ama bağlanmıyor hocam ekran bu şekilde. hatta daha önce servise de sordum yok dedi güncelleme bekliyoruz dedi

Yanıtlama zamanı:

Garip durum gerçekten. SYNC 4 ile kablosuz bağlantı standart diye biliyorum 

Yanıtlama zamanı:

ekran görüntüsü almıştım. bağlandığında onu da göstereceğim.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.