Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 20197 yıl comment_506897 Merhabalar, 2011 titanium x Focus 3 dizel aracımda tüm viteslerde 2000 devire yaklaştığımda bir metal titreşim sesi geliyor. sesin geldiği yer ön tekerlekler ve motor kısmı gibi, sizce neden kaynaklanır? önemli bir şey midir? şimdiden yanıtlarınız ve görüşleriniz için teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 20197 yıl comment_506938 Bir arabada kaç adet oynar veya gevşeyebilir parça var biliyor musunuz? Kimse bunun önemli olup olmadığını duymadığı/görmediği yani tespit edemediği şey için yorum yapamaz/yapmamalı. Servislere danışın özetle ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 20197 yıl comment_506939 Yakın zamanda triger falan değiştiniz mi? Ben triger değiştim. Ustacık motorun altına takoz koymuş motoru tutmak için. Fazla kastırınca katalizörün bağlantısını çatlatmış. 6 ay boyunca sanayide bakmadık usta kalmadı. 2500 devirde zırıltı sesi geliyordu. Neden en baştan servise götürmediysem , en son servise götürdüm 15 dakika içinde sorunu buldular ve kaynakla düzelttiler. Bence yetkili servise götürün. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın