Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Güzel yemek için tavsiye mekanlar

Featured Replies

• Yanıt 84
  • Görüntüleme 21,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sicagi sicagina yaziyorum, foto yok maalesef... Ankara'da, Istanbul yolu uzerinde. Ciftlik kavsaginda Honda bayiinin yanindaki PO'nun icinde Big Bang Burger var. Onceleri buraya kim gelir ki diyordu

• Dün eşimle birlikte Saray Sac Tava'daydık. yolunuz düşerse mutlaka uğrayın derim. Biz her ay en az bir kez gideriZ mutlaka. Sac Tavası 10 numaradır Bugün öğlen yemeğinede Tabier L

• İşletme Detayları Telefon: 0 - 232 - 483 85 00 / 878 14 43 Açık Adres: Kazak Vadisi Kemalpaşa/İzmir Adres Tarifi: İzmir-Ankara yolunda Kemalpaşa sapağından ilçeye girilir. Kemalpaşa çıkışında sa

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

demekki varmış...

• 5 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Haftaya Diyarbakır ve Mardin izlenimlerimden yemekle alakalı olanları burada, diğer faaliyetleri başka başlık altında beğeninize sunacağım...

Bayinizden ısrara isteyiniz..

Yanıtlama zamanı:

Haftaya Diyarbakır ve Mardin izlenimlerimden yemekle alakalı olanları burada, diğer faaliyetleri başka başlık altında beğeninize sunacağım...

Bayinizden ısrara isteyiniz..

way way way :D
Yanıtlama zamanı:

Cercis Murat Konağı için sabırsızlanıyorum..

orasi cok lezzetli ama insan doymuyor yahu :D
Yanıtlama zamanı:

neden ki?

esimle evlilik yıl donunu için gitmiştik walla ac kalktık adamların porsiyonu çay bardağı altı dolusu kadar kuş yer o kadar dedik dahada gitmedik :D

Serdar yaman tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

esimle evlilik yıl donunu için gitmiştik walla ac kalktık adamların porsiyonu çay bardağı altı dolusu kadar kuş yer o kadar dedik dahada gitmedik :D

hmmm... anladım..

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sicagi sicagina yaziyorum, foto yok maalesef...

Ankara'da, Istanbul yolu uzerinde. Ciftlik kavsaginda Honda bayiinin yanindaki PO'nun icinde Big Bang Burger var. Onceleri buraya kim gelir ki diyordum ama gordum ki epey musterisi var.

Ekmekleri kendilerinin yapimi, kofteler el yapimi, ev usulu ve sulu sulu cok guzel.. ve elbette kalin..

Ben Smoke burger denedim, barbeku soslu, karamelize sogan ve dana bacon dedikleri cemensiz pastirma olan bir burger. Gercekten cok lezizdi.

Yaninda patets kizartmasi ve icecek var.

Patates kizartmasina sadece cheddar veya cheddar+kiymali soganli sos da koyabiliyorlar.

Icecekler doldurma degil, kutulu.

Bir dahaki sefere cift kofte ve cift cheddarli Big Boss Burger'i deneyecegim.

Guzel, fabrikasyon olmayan burger yemek isteyenlere tavsiyemdir bu mekan...

Yanıtlama zamanı:

Sicagi sicagina yaziyorum, foto yok maalesef...

Ankara'da, Istanbul yolu uzerinde. Ciftlik kavsaginda Honda bayiinin yanindaki PO'nun icinde Big Bang Burger var. Onceleri buraya kim gelir ki diyordum ama gordum ki epey musterisi var.

Ekmekleri kendilerinin yapimi, kofteler el yapimi, ev usulu ve sulu sulu cok guzel.. ve elbette kalin..

Ben Smoke burger denedim, barbeku soslu, karamelize sogan ve dana bacon dedikleri cemensiz pastirma olan bir burger. Gercekten cok lezizdi.

Yaninda patets kizartmasi ve icecek var.

Patates kizartmasina sadece cheddar veya cheddar+kiymali soganli sos da koyabiliyorlar.

Icecekler doldurma degil, kutulu.

Bir dahaki sefere cift kofte ve cift cheddarli Big Boss Burger'i deneyecegim.

Guzel, fabrikasyon olmayan burger yemek isteyenlere tavsiyemdir bu mekan...

Hazir buradayken 'bulabiliesem' deneyeyeyim bari. :)

Yanıtlama zamanı:

Dene bari.... :)

Tuuuu, ilgilenmiyor diyenler icin not: havaalanindayim...

Bir yeremi gidiyorsun, gelen mi var??

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.