Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2013 @Alperen G.,Abi bu Kentpark'ın altında bir burgerci var Gelato'nun yanında sanırsam, onun tarzında bir yer gibi sanki. Dönünce test ederim. Bu arada bir kaç hafta önce Bahçeli'de Recep Usta'nın yanındaki Şanlı Edessa'ya gittim. İskender'i Panora'daki ve Ümitköy'deki Uludağ'lardan daha güzeldi. Çıkışta arabayı getirmeleri 5 dakika aldı gerçi ona sinir olmadım değil de yemek başarılı idi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2013 @Alperen G.,Abi bu Kentpark'ın altında bir burgerci var Gelato'nun yanında sanırsam, onun tarzında bir yer gibi sanki. Dönünce test ederim. Bu arada bir kaç hafta önce Bahçeli'de Recep Usta'nın yanındaki Şanlı Edessa'ya gittim. İskender'i Panora'daki ve Ümitköy'deki Uludağ'lardan daha güzeldi. Çıkışta arabayı getirmeleri 5 dakika aldı gerçi ona sinir olmadım değil de yemek başarılı idi. 2003te emekte gittiğim bi şanlı edessa vardı mukemmeldi duvarlar ünlü fotografiyla kapliydi. Daha sonra orayı bulamadım 2 edessa buldum ama öyle degildi bude buna bakalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 2003te emekte gittiğim bi şanlı edessa vardı mukemmeldi duvarlar ünlü fotografiyla kapliydi. Daha sonra orayı bulamadım 2 edessa buldum ama öyle degildi bude buna bakalım Bahçeli emtrosunun karşısındakini diyorsun galiba. Orası kapandı malesef, en az 5-6 yıl olmuş olabilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Bir yeremi gidiyorsun, gelen mi var?? Gelen var, karsilamaya gitmistim... @Alperen G.,Abi bu Kentpark'ın altında bir burgerci var Gelato'nun yanında sanırsam, onun tarzında bir yer gibi sanki. Dönünce test ederim. Bu arada bir kaç hafta önce Bahçeli'de Recep Usta'nın yanındaki Şanlı Edessa'ya gittim. İskender'i Panora'daki ve Ümitköy'deki Uludağ'lardan daha güzeldi. Çıkışta arabayı getirmeleri 5 dakika aldı gerçi ona sinir olmadım değil de yemek başarılı idi. Evet dostum o tarz biryer... 2003te emekte gittiğim bi şanlı edessa vardı mukemmeldi duvarlar ünlü fotografiyla kapliydi. Daha sonra orayı bulamadım 2 edessa buldum ama öyle degildi bude buna bakalım Sanli edessa 8. Cadde uzerinde. Eski yerinde simdi tavaci recep var. O da 50mt kadar ileri tasindi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Gelen var, karsilamaya gitmistim... Evet dostum o tarz biryer... Sanli edessa 8. Cadde uzerinde. Eski yerinde simdi tavaci recep var. O da 50mt kadar ileri tasindi... 8. Cadde neresi bilmiyorumda milli kütüphaneden astiye doğru giderken bimin karşısına girince(galerilerin olduğu cadde) var bi yer ama o ilk gittiğim yer gibi değil sadece adı aynı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Kaya Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 8.caddeye gitmisken ciger 56da cop sis ve bool kopuklu ayran goturub tavsiye olunur.cok oldu gitmeyeli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Ankarayi avucunun icigibi bilenler tarafindan bu yerleri gezdirecek birisi yok mu bana :D:D:D:D:D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 8. Cadde neresi bilmiyorumda milli kütüphaneden astiye doğru giderken bimin karşısına girince(galerilerin olduğu cadde) var bi yer ama o ilk gittiğim yer gibi değil sadece adı aynı Aynen o dedigin yer 8. Cadde... 8.caddeye gitmisken ciger 56da cop sis ve bool kopuklu ayran goturub tavsiye olunur.cok oldu gitmeyeli Ciger 52 olmasin? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Şanlı edessadan farklı olarak edessa iskender y da şanlı edessa iskender vardı, kapanan ya da bilmediğim bir yere taşınan o olsa gerek Bu arada kentparktaki Gelato'nun başka şubesi ya da alternatifi var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Kaya Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Aynen o dedigin yer 8. Cadde... Ciger 52 olmasin? evet haklisiniz cok oldu demistim,adini karistirdim. Birde hazinenin arkasinda sivas koftecisi de iyidir,candir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap