Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

İç Sirkülasyon Fanı Sesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar,

Son zamanlarda aracın göğüs kısmında bir fan sesi gelmeye başladı, uğultu şeklinde. Sanırım iç sirkülasyon fanı. Sorunu çözmek için parça değişimi mi gerekli ? yada başka bir yolu varmıdır. Tecrubesi olan varsa yardımcı olabilirmi? Araç 2015 mca benzin otomatik.

Solved by Gökhan Gümüş

Yanıtlama zamanı:

Aracın garantisi dolmadan yaşamıştım aynı problemi. Garantiden parça değişti. 5 senedir herhangi bir sorun yaşamadım.

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Gökhan Gümüş yazdı:

Bende sökmeyi deneyeyim bakalım ne olacak. Sonucu buradan paylaşırım. Çok teşekkür ederim.

sökerseniz resimlerseniz nasıl söküldüğünü  diğer arkadaşlara yardımcı yol gösterici olursunuz ...

Yanıtlama zamanı:

Arabalarımızda polen filtresi var,

nasıl toz olabiliyor?

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sonunda bu zımbırtıyı söktüm ama herhangi bir kapak demonte işlemi olmadı. Direksiyonun altındaki boşluktan elimi soktum çektim ve çıktı. Sonrasında içini açarken 3 adet tırnağı kırdım. Baya bi tozluydu alkolle temizledim, bir damlada yağ damlattım soktüğüm gibi tekrar yerine taktım. Şimdilik ses kesildi bakalım ilerleyen zamanda ne olacak.

20181120_141350.jpg

Yanıtlama zamanı:
3 dakika önce, Gökhan Gümüş yazdı:

Sonunda bu zımbırtıyı söktüm ama herhangi bir kapak demonte işlemi olmadı. Direksiyonun altındaki boşluktan elimi soktum çektim ve çıktı. Sonrasında içini açarken 3 adet tırnağı kırdım. Baya bi tozluydu alkolle temizledim, bir damlada yağ damlattım soktüğüm gibi tekrar yerine taktım. Şimdilik ses kesildi bakalım ilerleyen zamanda ne olacak.

20181120_141350.jpg

Bu hangi parçadır ve nasıl söküldü detay paylaşabilir misiniz?

Yanıtlama zamanı:
3 dakika önce, Gökhan Gümüş yazdı:

Burada daha ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz.

Teşekkürler

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar direksiyonun sağ alt tarafından ses geliyor daha önce sitede bu konu denk gelmişti ama arattım bulamadım ama şu videoya ulaştım

bu parçayı söküp temizleme konusunda tecrübesi bilgisi olan veya yol gösterici bir video varsa yardımcı olur.

temizleyince de çare oluyor mu oda ayrı mesele şimdiden teşekkürler

uğur özsabır tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
21 dakika önce, uğur özsabır yazdı:

söküp temizleme

Uğur bununla ilgili konu vardı forumda ancak şu an bulamadım. @Servet Ö. tarif etmişti nasıl söküleceğini.

Gürkan Çakıroğlu tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
8 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Uğur bununla ilgili konu vardı forumda ancak şu an bulamadım. @Servet Ö. tarif etmişti nasıl söküleceğini.

abi bende hatırlıyorum da bulamadım belki parçanın ismi doğru değildir videonun yalancısıyım o yüzden de bulamamış olabilirim ?

• Yakup Ç. A., başlığı İç Sirkülasyon Fanı Sesi olarak değiştirdi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.