Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sigorta ve kaskonuzu kaça yaptırdınız ve hangi şirket?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

net bir cevap veren yok.. sigorta şirketleri düz mantık ile çalışmıyormuş birçok değişken varmış her yıl farklı olabiliyormuş falan filan işte..sisteme atıyorlar topu..

• Yanıt 890
  • Görüntüleme 238,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 30 yıllık hasarsızlık indirimi varda ondan.......

• Tamam geliyoruz...  

• Cihangir Özdemir
    Cihangir Özdemir

Arkadaşlar merhabalar, Kasko ve Trafik fiyatlarını buradan karşılaştırmak çok mantıklı değil. Kimin plakası ne, araç sahibinin yaşı kaç, hasarsızlık indirim basamakları ne bunlara elbette dikkat e

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

kasko için 9 şirketin fiyatlarını hesaplattım.. 2.300TL ile 1.042 TL arası fiyatlar çıkardı sigortacımız sağolsun :) kasko için birçok değişken olduğu için farklı kişilerde farklı fiyatları anlıyorum da aynı kişinin bir önceki yıl yaptırdığı kaskodan daha uçuk fiyatlar çıkarması ? ( önceki yıl ray sigorta 98X TL bu yıl ray 1370 diyor güya %30 indirimli birde araçta hasarsız :) Bizi bilgilendirebilecek arkadaşlar vardır elbet..

bende bugün dediğiniz fiyaaralıklarında teklifler aldım en son olarak fiba 825 tl ve groubama 826 tl iyat verdi aracın fiyatını 51 e çekince plus paket için groubama 850 tl dedi başka yerde groubama 1400 tl vermişti eski yaptırdığım yere 850 tl ye yarın yaptıracağım kaskoyu öğretmen indirimi yaptılar.trafik sigortası 190tl.
Yanıtlama zamanı:

araç 2011 focus 3 titanium

kasko bedeli 48 000tl

sigorta 185 tl euro sigorta

kasko 978 tl axa sigorta

düzeltiyorum f kasko 1017 tl

axa dan son dakikada vazgeçtim

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

2012 model focus 3 tdci titanium

kasko şirketi:anadolu sigorta

araç değeri 71.000 tl

kasko bedeli:560 tl

Yanıtlama zamanı:

araç değeri 71.000 tl

Nası yani?

Yanıtlama zamanı:

araç değeri 71.000 tl

Benim kasko araba hersey aynı tam indirim 770tl gibi bir şeydi.

Bu arada 2011 corsa 31,5bin bedeli var. Kasko aksigorta 550tl, trafik sigortası 308tl. Trafik sigortaları kazık olmuş.

Yanıtlama zamanı:

eski arabanın kaskosunuda aynı firmaya yaptırmıştık. hasarsızlık indirimi aynen buna geçti

Yanıtlama zamanı:

eski arabanın kaskosunuda aynı firmaya yaptırmıştık. hasarsızlık indirimi aynen buna geçti

Kaç yıllık hasarsızlık indirimi var ki ?

Araç bedeli 69,000+1000 tl yazıyor. 1700 kasko ödedim. Arada uçurum var.

Yanıtlama zamanı:

Kaç yıllık hasarsızlık indirimi var ki ?

2002 den beri anadolu sigorta.ilk focus 1 e yaptırmıştık.sonra focus 2,5 en son bu araca taşıdılar

Yanıtlama zamanı:

Benim hasarsizlik oranı maksimum daha ucuza olmuyor. Teminatları düşük olabilir.

olabilir..

Bilmiyorum etkisi olurmu ama bizim şirketin 8 aracıda aynı firmadan kaskolu

Yanıtlama zamanı:

8 tane araç, hepsine aynı yerden kasko yapılıyorsa tabi bize göre oldukça büyük bir indirim (1200 tl gibi :D ) yapılacaktır.

çünkü araçların 6 tanesi ford transit.şubatta focusu alırkende baya yardımcı olmuşlardı

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Ben geçen sene Anadolu sigortadan 1.240 tl ye yaptırmıştım dün sordum yenilemek için 1.220 dediler kaza hasar vesaire yok topu topu o kadar mı indirim yaptınız dediğimde %30 zam geldi dediler.Var mıdır gerçekte böyle bişey?

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arac 3. sene hasarsizligina girmesine ragmen trafik sigortasinda da kaskoda da gecen seneye gore daha fazla para odicem. :) Sizde durum nasil ?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.