Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 20188 yıl comment_467949 Selamunaleyküm arkadaşlar, iki tane sıkıntım var yaşayanlar ya da bilgisi olan varsa cevaplarınızı bekliyorum. Aracım 2015 focus titanium 115tdci 1- Ön konsolda, ön camın torpido ile birleştiği yerde gibi geliyor bana, bazen biraz da sürücü tarafında, yayılıyor, zzzz diye bir ses yapıp geçiyor, mesela rölantide ara gazı verince, ayağımı gazdan çekince zzz(plastik titremesi gibi) edip geçiyor. Stabilize yollarda motorun aracı titrettiği durumlarda oluyor. Servise götürdüm ön göğüs komple sökülüp bakılacak dedi, ne var o zaman görürüz dediler. Üstten torpidoya iki tokat atınca sesi gidiyor geçici olarak. Sökülüp takmada sıkıntı olur mu arkadaşlar,biraz tedirgin oldum? 2- Ön koltukların yan oturma yanaklarına yüklenince kumaşın plastiğe sürtmesi gibi bir ses oluyor. Koltuğa otururken,kalkarken, virajlara biraz sert girip sizi yanaklara kaydırınca , süngerli tarafı plastik aksama sürtünüp, ses yapıyor, yan taraflara şöyle elinle de bastırınca da plastiğe sürtüp ses yapıyor.Özellikle kapı tarafındaki yanaklar. Normal mi değil mi onu anlamadım. Herkese kazasız sürüşler diliyorum... Nisan 28, 20188 yıl Abdulvehap Erata tarafından düzenlendi Eksik anlatım Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 20188 yıl comment_467950 3 dakika önce, Abdulvehap Erata yazdı: 1- Ön konsolda, ön camın torpido ile birleştiği yerde gibi geliyor bana, bazen biraz da sürücü tarafında, yayılıyor, zzzz diye bir ses yapıp geçiyor, mesela rölantide ara gazı verince, ayağımı gazdan çekince zzz(plastik titremesi gibi) edip geçiyor. Stabilize yollarda motorun aracı titrettiği durumlarda oluyor. Servise götürdüm ön göğüs komple sökülüp bakılacak dedi, ne var o zaman görürüz dediler. Sökülüp takmada sıkıntı olur mu arkadaşlar,biraz tedirgin oldum? Olmaz, gidebilirsiniz. Sesten rahatsız oluyorsunuz başka çareniz de yok zaten. Diğer soruyu anlamadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 20188 yıl comment_468010 13 saat önce, Abdulvehap Erata yazdı: 2- Ön koltukların yan oturma yanaklarına yüklenince kumaşın plastiğe sürtmesi gibi bir ses oluyor. Koltuğa otururken,kalkarken, virajlara biraz sert girip sizi yanaklara kaydırınca , süngerli tarafı plastik aksama sürtünüp, ses yapıyor, yan taraflara şöyle elinle de bastırınca da plastiğe sürtüp ses yapıyor.Özellikle kapı tarafındaki yanaklar. Normal mi değil mi onu anlamadım. Koltuk kumaşının plastikle birleştiği yerden gıcırdama sesi geliyor. Oraya kumaş falan yapıştırmayı düşündüm ama hava sıcaklıkları artınca ses de sanki kesildi. Dışardan belli olmayacak şekilde birleşme yerindeki plastiğe yapıştıracağınız bir halıfleks ya da kumaş parçası sorununuzu çözer diye düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 20188 yıl comment_468046 koltuktan gelen ses bende de var, uzunca bi süre yoktu sonra birden başladı zaman zaman artıp azalıyor ama ilgilenemedim. nokta atışı çözülürse takipteyim ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 20188 yıl Yazar comment_468071 Torpidonun camla birleştiği camın ortasına yakın bir yerden ses sorununu benden başka yaşayan arkadaş yok mu acaba? Artık araç sıcakken de titreşim sesi yapmaya başladı, özellikle araç kasisli yollarda titrediğinde ses mutlaka parça parça geliyor. Servisten randevu aldım ses ve koltuk sesi için, söküp bakacaklar, gelişmeleri sizinle paylaşırım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 20188 yıl comment_468072 Arkadaki kablo demetleri, kurumuş/kopmuş etiketler vs ses yapabilir bu tip şeylerin benzerini bulmak size fayda sağlamaz. Bakılıp, çözülecek ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 20188 yıl Yazar comment_474777 Arkadaşlar ön koltukların yan sünger yanaklardan gelen sesi çözdük. Koltuk döşemeciye gittim, bir bez parçasına ince yağ sıktı, o bez parçasıyla kumaşla plastik arasını yağladı, ses kesildi. Yine olursa aynı şekilde kendin yapabilirsin dedi:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 20187 yıl comment_485817 1.07.2018 - 19:29 tarihinde, Abdulvehap Erata yazdı: Arkadaşlar ön koltukların yan sünger yanaklardan gelen sesi çözdük. Koltuk döşemeciye gittim, bir bez parçasına ince yağ sıktı, o bez parçasıyla kumaşla plastik arasını yağladı, ses kesildi. Yine olursa aynı şekilde kendin yapabilirsin dedi:) Selam kardeş bende de koltuklardaki surtunme sesi geliyor o sesi çözebilirim yaglama yöntemiyle ama garanti devam ediyor o sebeple servise gitmek istiyorum ama siz bu durumu servise bildirdiniz mi acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 20187 yıl comment_485823 Ön göğüsten gelen zırıltı, tıkırtı gibi seslerin büyük çoğunluğu multimedya ekranının bulunduğu o plastik aksamdan ve onun iç kısmından geliyor. Zaten hafif bastırdığınız zaman bile tıkırtılar, çıtırdamalar, içeri doğru esnemeler yapıyor. Ön göğüsü söktürmek uzun iş. Öncelikle multimedya ekranının olduğu o orta kısmı söktürmeyi ve baktırmayı deneyin. Geçmezse o zaman komple göğüsü söktürürsünüz. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın