Yanıtlama zamanı: Mart 28, 20188 yıl comment_464453 Merak ediyorum bu fiyatlar nereye gidecek... Yani böyle giderse 2 - 3 yıla kadar C sınıfını 250 - 300 bine, D sınıfını 400 + bine SUV'leri yine keza 400 - 500 bine sattıracaklar herhalde. İnanılmaz gibi geliyor da 3 yıl önceki sektör fiyatları ortada... Hayır bu tuvalet parası değilki cancazım 6 sıfır atılınca 1 liraya "şey edebiliyoruz" diye sevinelim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 20188 yıl Yazar comment_464469 5 saat önce, Murat Kav. yazdı: Bu ne ki? Dijital göstergeyi göremedim. Bilmiyorum böyle demişler, Tire pressure monitoring system, retarder inhibitor ++++ Ayrıca düzeltme ve eklemeler yaptım ilk mesajda. --7 dakika sonra eklendi-- 8 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: ST-Line ile sis farları LED geliyor. Bu da daha önce ST ile gördüğümüz sanırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 20188 yıl Yazar comment_464473 27 dakika önce, Yasin Çınar yazdı: Head up opsiyonu eğer bmwnin head up kalitesinde ise 470 Euro vermeye değer diye düşünüyorum.Saygıdeğer büyüklerim Affınıza sığınarak daha önceki Ford modellerinde head up kullanıldımı?İyi forumlar En fazla bu kadar olur. En kötü Mazda gibi olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 20188 yıl comment_464503 21 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Landing automatics, Intelligent Cruise Assistant Landing automatics:İniş otomasyonu Intelligent Cruise Assistant:Akıllı yolculuk asistanı Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 20188 yıl Yazar comment_464505 13 dakika önce, Serkan D. yazdı: Landing automatics:İniş otomasyonu Intelligent Cruise Assistant:Akıllı yolculuk asistanı Meali yok hocam demek istediğim buydu, en azından ben bilmiyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 20188 yıl comment_464507 yokuş iniş desteği ve qashqai deki akıllı sürüş kontrolü geliyor benim anladığım. Tıtanyum otomatik bize kaça patlar acaba(benzin-dizel)130-160 gibi korkunç düşünceler var aklımda. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 20188 yıl Yazar comment_464508 7 dakika önce, Serkan D. yazdı: yokuş iniş desteği ve qashqai deki akıllı sürüş kontrolü geliyor benim anladığım. Tıtanyum otomatik bize kaça patlar acaba(benzin-dizel)130-160 gibi korkunç düşünceler var aklımda. 6-7 ay sonraki fiyatı eminim F/O yetkilisi de bilmiyordur Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 20188 yıl comment_464509 Vergiler ve Döviz böyle uçmaya devam ederse mk4 tatlı bir rüya olarak kalır aklımızda... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 20188 yıl comment_464529 3 saat önce, Serkan D. yazdı: Landing automatics:İniş otomasyonu Intelligent Cruise Assistant:Akıllı yolculuk asistanı İniş otomatikleri ve Akıllı Sürüş Asistanı. Mevcut Cruise Controller, bayır aşağıya inerken aracın hızlanmasını önlemiyor. Benim anladığıma göre Mk-4'ün Cruise Controlü bayır aşağı inişlerde de arzu edilen sürati ve önde ki araçla mesafe koruma konusunda gelişmiş bir versiyon olacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 20188 yıl Yazar comment_464532 3 saat önce, Serkan D. yazdı: Landing automatics:İniş otomasyonu Intelligent Cruise Assistant:Akıllı yolculuk asistanı 12 dakika önce, Bülent Aydemir yazdı: İniş otomatikleri ve Akıllı Sürüş Asistanı. Mevcut Cruise Controller, bayır aşağıya inerken aracın hızlanmasını önlemiyor. Benim anladığıma göre Mk-4'ün Cruise Controlü bayır aşağı inişlerde de arzu edilen sürati ve önde ki araçla mesafe koruma konusunda gelişmiş bir versiyon olacak. Şerit takip ve şeritte tutma yardımcısıymış bir şekilde buldum --7 dakika sonra eklendi-- Ek olarak Mk3'te 5K ve SW'de LED'li arka stoplar vardı malum. Bu özellik için kataloglar hb ve sw için derdi, şimdi bu uyarı yok. Muhtemelen tüm karoserde olacak LED stop. (Donanıma bağlı olarak) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 20188 yıl Yazar comment_464655 Trend jantı da konuya eklendi (Siyah olmayanı) Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 20188 yıl comment_464964 15 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Mk2 heçbek gibi fazlasıyla kambur duruyor gibi geldi bana... Bırrrr inşallah değildir Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 20188 yıl comment_464966 19 dakika önce, H. Cenk yazdı: Mk2 heçbek gibi fazlasıyla kambur duruyor gibi geldi bana... Bırrrr inşallah değildir MK2 HB iyiydi ama. Hem heybetli duruyordu, hem de bagaj hacmi büyük olduğu için çok tutuldu. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın